- 27 Mayıs 2021
- 486
- 384
- 23
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Devlette çekildim, her hastanede olmuyor. Sormanız lazım.Kızlar merhaba yaklaşık 9 ay önce dış gebelik geçirdim şimdi rahim filmi çektirmek istiyorum. Devlet hastanelerinin hepsinde çekiyorlar mı daha önce devlet hastanesinde çektiren var mı ? Yardımcısı olursanız çok sevinirim
Devlette anestezli yaptıklarına emin misiniz? Devlette yaptıranların yorumlarında hep anestezisiz diye okumuştum.Devlet çekiyor dr söyleyin anesteziyle çekiyorlar aynı gün taburcu oluyorsun
Muayene ile aynı gün çekiyorlar mı yoksa ayrı bir güne randevu mu veriyorlarDevlet çekiyor dr söyleyin anesteziyle çekiyorlar aynı gün taburcu oluyorsun
Randevu veriyorlarMuayene ile aynı gün çekiyorlar mı yoksa ayrı bir güne randevu mu veriyorlar
Döngünüzün belirli günlerinde çekilebilir yalnızca. Size detaylı bilgi verilecektir.Muayene ile aynı gün çekiyorlar mı yoksa ayrı bir güne randevu mu veriyorlar
Çok teşekkür ederimRandevu veriyorlar
Anladım çok teşekkür ederimDöngünüzün belirli günlerinde çekilebilir yalnızca. Size detaylı bilgi verilecektir.
Merhaba cektirdiniz mi? bende merak ediyorum adetin 5.günü direk mi gidiyoruz yoksa öncesinde gidip muayne olup 5. Gun için randevumu alıyoruzAnladım çok teşekkür ederim
Maalesef çektiremedim gittiğim devlet hastanesinde yokmuş olsa da çektirmemi gerekli görmedi. Kendi doktorum da daha önce aynı şeyleri söylemişti benim içim rahat etmemişti Ben de başka hastaneye tekrar randevu almadım.Merhaba cektirdiniz mi? bende merak ediyorum adetin 5.günü direk mi gidiyoruz yoksa öncesinde gidip muayne olup 5. Gun için randevumu alıyoruz