Gebeliğe Hazırlık Rahim Filmi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar rahim filmi Hsg cektrdim sorun cikmadi doktor hemen asilama yapalim dedi. Sizce beklimmi yoksa rahim filminden sonra gebelik sansi var mi
Merhaba bende rahim filmi çekildim . Siz aşılamaya karar verdiniz mi? Doktorum üç ay şans yüksek oluyor dedi banada.

Merhaba bende rahim filmi çekildim . Siz aşılamaya karar verdiniz mi? Doktorum üç ay şans yüksek oluyor dedi banada.
2 ay deneyip oyle dusuncem asilamayi bana hemen gel yapalim dedi ama ben kendime dinlenme payi vermek istedim dediginiz gibi sans yuksek diyor herkes belki kendiliginden gebe kaliriz. Bu ay korundum ben herkes korkuttu beni ilk ay olunca soyle olur boyle olur diye korunmassak bende bu ay denicem artik sansa bakalim cok gebe kalan okudum Allah büyük asilamaya gerek kalmaz insallah

İnşallah kendiliğinden olur bana korun demedi ilk ay kendimiz denedik olmadı bu ay belki klomen kullanır yumurta takipi yaparız belki bende şubatta aşılama deneyebilirim

Kizlar rahim filmi Hsg cektrdim sorun cikmadi doktor hemen asilama yapalim dedi. Sizce beklimmi yoksa rahim filminden sonra gebelik sansi var mi
Bence beklemeni öneririmm neden dersen bende çektirdim bendede hiçbir sorun çıkmamıştı ama genede aşılama oldumm ve olumsuz oldu şimdi normal oldu allahh ol der ve olur

Doktor bana da rahim filmi çektir tüplerine bakalım demişti ama ben çektirmedim. Rahim filmine gerek kalmadan kendiliğinden hamile kalmayı çok isterdim. inşallah öyle de olur

Sizden de güzel haberler alırız inşallah

Reactions: Jou
Bence beklemeni öneririmm neden dersen bende çektirdim bendede hiçbir sorun çıkmamıştı ama genede aşılama oldumm ve olumsuz oldu şimdi normal oldu allahh ol der ve olur
Evet bende 2 ay denicem insallah hamile kalabilirim. Benimle birlikte hsg cektiren arkadasim hemen hamile kaldi. Siz asilamadan sonra kacinci ay hamile kaldiniz.

Reactions: Jou
Insallah Kac aydir deniyorsunuz 1 sene olduysa ertelemeyin hsg sansi artiriyomus cunku ben 1 yil denedim gebelik olmadi. Esim morfoloji ve hiz dusuk cikti varikosel ameliyat olduk. Sonra vitamin kullandik. Yine olmayinca hsg cektirdim bende insallah hsg sansimizi artirir ve hamilelik olur hepimizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…