- 23 Ağustos 2021
- 164
- 31
- 18
- Konu Sahibi purpleblue
-
Kizlar rahim filmi Hsg cektrdim sorun cikmadi doktor hemen asilama yapalim dedi. Sizce beklimmi yoksa rahim filminden sonra gebelik sansi var mi
İNŞALLAHKizlar rahim filmi Hsg cektrdim sorun cikmadi doktor hemen asilama yapalim dedi. Sizce beklimmi yoksa rahim filminden sonra gebelik sansi var mi
Evet bende oyle dusundum doktor hemen neden asilama diyor anlamiyorum kanamamda var sizde de oldumuİNŞALLAHOlur Kuzum Hayirlısıyla DUALARIMDASIN Biraz Daha Bekle
Evet bende oyle dusudum rahim filmi cok zor hala bile kanamam varRahim filminden hemen sonra hamile kalan çok kadın var.
Dualarinizda olmak cok guzel bende olmayan herkese ediyorum Allah buyukBen hsg den sonrw hamilelik olabilme ihtimali var diye sordum doktora istersen
Evet bende oyle dusundum doktor hemen neden asilama diyor anlamiyorum kanamamda var sizde de oldumu
Cok sagol bende hepimize dua ediyorum ustteki msji sana atmistim ama kendimi alintilamisimİNŞALLAHOlur Kuzum Hayirlısıyla DUALARIMDASIN Biraz Daha Bekle
Merhaba bende rahim filmi çekildim . Siz aşılamaya karar verdiniz mi? Doktorum üç ay şans yüksek oluyor dedi banada.Kizlar rahim filmi Hsg cektrdim sorun cikmadi doktor hemen asilama yapalim dedi. Sizce beklimmi yoksa rahim filminden sonra gebelik sansi var mi
2 ay deneyip oyle dusuncem asilamayi bana hemen gel yapalim dedi ama ben kendime dinlenme payi vermek istedim dediginiz gibi sans yuksek diyor herkes belki kendiliginden gebe kaliriz. Bu ay korundum ben herkes korkuttu beni ilk ay olunca soyle olur boyle olur diye korunmassak bende bu ay denicem artik sansa bakalim cok gebe kalan okudum Allah büyük asilamaya gerek kalmaz insallahMerhaba bende rahim filmi çekildim . Siz aşılamaya karar verdiniz mi? Doktorum üç ay şans yüksek oluyor dedi banada.
İnşallah kendiliğinden olur bana korun demedi ilk ay kendimiz denedik olmadı bu ay belki klomen kullanır yumurta takipi yaparız belki bende şubatta aşılama deneyebilirim2 ay deneyip oyle dusuncem asilamayi bana hemen gel yapalim dedi ama ben kendime dinlenme payi vermek istedim dediginiz gibi sans yuksek diyor herkes belki kendiliginden gebe kaliriz. Bu ay korundum ben herkes korkuttu beni ilk ay olunca soyle olur boyle olur diye korunmassak bende bu ay denicem artik sansa bakalim cok gebe kalan okudum Allah büyük asilamaya gerek kalmaz insallah
Insallah. Klomeni doktora sorupmu deniceksinizİnşallah kendiliğinden olur bana korun demedi ilk ay kendimiz denedik olmadı bu ay belki klomen kullanır yumurta takipi yaparız belki bende şubatta aşılama deneyebilirim
Kendisi öyle söyledi bi ay ilaçla deneyelim diye . Daha önce 4 kez kullandım gerçi olmadıInsallah. Klomeni doktora sorupmu deniceksiniz
Insallah olur bu ayKendisi öyle söyledi bi ay ilaçla deneyelim diye . Daha önce 4 kez kullandım gerçi olmadı
Femara verdi doktorInsallah olur bu ayben hic kullanmadim klomen
Gelismeleri banada yazarsiniz bende bu ay deniyorum hayirlisiyla inswllah hamis kalirizFemara verdi doktorbakalım hayırlısı
Bence beklemeni öneririmm neden dersen bende çektirdim bendede hiçbir sorun çıkmamıştı ama genede aşılama oldumm ve olumsuz oldu şimdi normal oldu allahh ol der ve olurKizlar rahim filmi Hsg cektrdim sorun cikmadi doktor hemen asilama yapalim dedi. Sizce beklimmi yoksa rahim filminden sonra gebelik sansi var mi
İnşallah tamam sende yzGelismeleri banada yazarsiniz bende bu ay deniyorum hayirlisiyla inswllah hamis kaliriz
Evet bende 2 ay denicem insallah hamile kalabilirim. Benimle birlikte hsg cektiren arkadasim hemen hamile kaldi. Siz asilamadan sonra kacinci ay hamile kaldiniz.Bence beklemeni öneririmm neden dersen bende çektirdim bendede hiçbir sorun çıkmamıştı ama genede aşılama oldumm ve olumsuz oldu şimdi normal oldu allahh ol der ve olur
InsallahDoktor bana da rahim filmi çektir tüplerine bakalım demişti ama ben çektirmedim. Rahim filmine gerek kalmadan kendiliğinden hamile kalmayı çok isterdim. inşallah öyle de olur
Sizden de güzel haberler alırız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?