Adet bitiminde yapiliyor islem benden islemden once kanda gebelik testi yaptirmami istemistiler. Gebelik riskinin minimum oldugu donem ozaman cunku esin yokmus evet fakat hastane kurallari isteArkadaşlar merhaba eşim uzakta gebelik şüphem yok doktora gideceğim rahim filmi için sizce yine de adet bitiminde mi gitmeliyim yoksa herhangi bir zamanda gidebilir miyim gebelik olmadığı için?
Adet bittikten 2 3 gün içinde cektirmeniz gerekiyor .Arkadaşlar merhaba eşim uzakta gebelik şüphem yok doktora gideceğim rahim filmi için sizce yine de adet bitiminde mi gitmeliyim yoksa herhangi bir zamanda gidebilir miyim gebelik olmadığı için?
Zor bir işlem mi gerçi anestezi altında çekileceğim ama sonrasında ağrı falan oluyor mu yeni çektirmişsiniz sormak istedim biraz bilgi verebilir misinizDün çektirdim. Hsg adetliyken çekilmez adet bitiminde gidebilirsiniz.
Benim bu 2.çektirişim.ilkinde masadan ağlayarak kalktım sebebi eski sistem oluşu idi. Dün çektirdiğim yer son sistem aletlerdi. Tüpüm tıkalı oldugu için biraz ağrım oldu elbette ki. Akım yavaş oldu. Ama ilki gibi dayanılmaz değildi. Son sistem olanların aparatları bile yumuşacıkZor bir işlem mi gerçi anestezi altında çekileceğim ama sonrasında ağrı falan oluyor mu yeni çektirmişsiniz sormak istedim biraz bilgi verebilir misiniz
Biriyle gitmeni tavsiye ederim ben ağrıdan ağlamıştım ama kadından kadına da fark var agri eşiği farkı da var. Bir de siz anestezi ile cekilecekmissiniz ağrı olmayabilir yine de biri yanınızda bulunsa çok iyi bence. Geçmiş olsun bu arada Rabbim sağlık versin inşallahZor bir işlem mi gerçi anestezi altında çekileceğim ama sonrasında ağrı falan oluyor mu yeni çektirmişsiniz sormak istedim biraz bilgi verebilir misiniz
Öncelikle çok teşekkür ederim cevabınız için. Ben hamilelik ihtimalinin minimum olduğu zamanlarda çekilir diye biliyorum yani adetten sonra olmasının başka bir nedeni var mı?Ayrıca herkesin acı eşiği farklı bence fazla birşey okumayın internette yaşayın ve görün. Kimisi birşey hissetmedim yazar kimisi abarttıkca abartır bu herşey için geçerli.. Kendi fikrinizi kendiniz edinin
Teşekkür ederim aslında bende anestezisiz çekilecektim ama dayanabileceğimi düşünmüyorum o yüzden özelde çektireceğim size de geçmiş olsunBiriyle gitmeni tavsiye ederim ben ağrıdan ağlamıştım ama kadından kadına da fark var agri eşiği farkı da var. Bir de siz anestezi ile cekilecekmissiniz ağrı olmayabilir yine de biri yanınızda bulunsa çok iyi bence. Geçmiş olsun bu arada Rabbim sağlık versin inşallah
Öncelikle çok teşekkür ederim cevabınız için. Ben hamilelik ihtimalinin minimum olduğu zamanlarda çekilir diye biliyorum yani adetten sonra olmasının başka bir nedeni var mı? ☺
Burda en çok korkanlardan biriydim çok sordum işlem çok kolay cnm yarım saaatte çıkıyorsun hastaneden ama ilaçlarını kullan sonuna kadar ben kullanmadım enfeksiyon kapmıştımZor bir işlem mi gerçi anestezi altında çekileceğim ama sonrasında ağrı falan oluyor mu yeni çektirmişsiniz sormak istedim biraz bilgi verebilir misiniz
Merhabalar bende bugün çektirdim aşırı stresliydim çok kastım ama ona rağmen 0 ağrım oldu ben çok kasmama rağmen beklediğimden çok iyiydiZor bir işlem mi gerçi anestezi altında çekileceğim ama sonrasında ağrı falan oluyor mu yeni çektirmişsiniz sormak istedim biraz bilgi verebilir misiniz
Sonrasına da dikkat edin ben de sonradan enfeksiyon olduMerhabalar bende bugün çektirdim aşırı stresliydim çok kastım ama ona rağmen 0 ağrım oldu ben çok kasmama rağmen beklediğimden çok iyiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?