• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Rahim filmi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Denizkzym

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2020
41
20
3
27
Merhaba ben 6 martta anestezili rahim filmi çektirdim. 16 martta sabah kaltıgımda kanamam başladı acaba benim gibi olan varmı?

Merhaba ben 6 martta anestezili rahim filmi çektirdim. 16 martta sabah kaltıgımda kanamam başladı acaba benim gibi olan varmı?
10gun sonra kanamasi normal degilbence
Bneim 2gun hemen akabinde surdu sonra gelmedi daha
Doktor antibiyotik vs verdimi
Acikmuydu tuplerin

Doktorum vermedi ilaç bir sonraki ay adetinin 3ünde gel dedi filmine ozaman bakalım dedi benimde ilk 2 gün lekeleme şeklinde oldu ama şimdi daha fazla adet oluyormuşum gibi

Bilmiyorum ki ama kanamam yogun adetim bitti rahim filmi çekildim işte adetim bittikten 12. Günü tekrar kanamam oldu yani

Bilmiyorum ki ama kanamam yogun adetim bitti rahim filmi çekildim işte adetim bittikten 12. Günü tekrar kanamam oldu yani
Merhaba bende 25 şubatta rahim filmi çekindim 2 gün falan yoğun olmuycak şekilde kanamam oldu bu normal heralde.. fakat 18 Mart adet günüydü günümde oldum her şey normal derken inanılmaz yoğun ve ağrılı geçiyor be halen bitmedi 7 nci günümdeyim bitmemesi normlmi benim 5 gün de bitiyordu geçen ay doktorum adet olsanda olmasanda gel demişti aradım adet olduğum gün gelme dedi malum virüsten. Ama aradığımda adetimin ilk günüydü olmadı yarında devam ederse arıycam bi fikri olan varmı arkadaşlar

Banada kanamanın olmadı normal dediler benimki 10 gün sonra başlamıştı ve çok yogundu normalden uzun sürerse ara doktoru bence kesilsin diye ilaç veriliyormuş sanırım

Back