Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doktorum vermedi ilaç bir sonraki ay adetinin 3ünde gel dedi filmine ozaman bakalım dedi benimde ilk 2 gün lekeleme şeklinde oldu ama şimdi daha fazla adet oluyormuşum gibi
Doktorum vermedi ilaç bir sonraki ay adetinin 3ünde gel dedi filmine ozaman bakalım dedi benimde ilk 2 gün lekeleme şeklinde oldu ama şimdi daha fazla adet oluyormuşum gibi
Merhaba bende 25 şubatta rahim filmi çekindim 2 gün falan yoğun olmuycak şekilde kanamam oldu bu normal heralde.. fakat 18 Mart adet günüydü günümde oldum her şey normal derken inanılmaz yoğun ve ağrılı geçiyor be halen bitmedi 7 nci günümdeyim bitmemesi normlmi benim 5 gün de bitiyordu geçen ay doktorum adet olsanda olmasanda gel demişti aradım adet olduğum gün gelme dedi malum virüsten. Ama aradığımda adetimin ilk günüydü olmadı yarında devam ederse arıycam bi fikri olan varmı arkadaşlar
Banada kanamanın olmadı normal dediler benimki 10 gün sonra başlamıştı ve çok yogundu normalden uzun sürerse ara doktoru bence kesilsin diye ilaç veriliyormuş sanırım