- 8 Kasım 2018
- 517
- 529
- 53
- 27
- Konu Sahibi Manda_Lina
-
Samsun 19 mayıs üniversiteNerde çekildin şehir olarak
Merhaba hanımlar ben dün üniversite hastanesine rahim filmi için gittim iki kez denemelerine rağmen ilaç rahime ulaşmadı rahim ağzı dar dendi kapalı ameliyat yapicaz dediler bu durumu yaşayan varmı rahim ağzı dar olması gebeliğe engelmi lütfen yardım
Gebelige engel olmaz bence . Hamile olursun ama sezeryanla dogum yaparsn . Neden ameliyat onu anlamadm bende rahim filmi cektirenlerdenim ilk defa duyuyom bunuMerhaba hanımlar ben dün üniversite hastanesine rahim filmi için gittim iki kez denemelerine rağmen ilaç rahime ulaşmadı rahim ağzı dar dendi kapalı ameliyat yapicaz dediler bu durumu yaşayan varmı rahim ağzı dar olması gebeliğe engelmi lütfen yardım
Rahim filmini cektiremedim ilacın rahme ulaşması gerekiyor muş filmi çekmek için dar olduğu için ulaşmadı afedersiniz spermlerde o yüzden geçmiyormuş rahime tuplere kamera ve hortumla bakılacak mışGebelige engel olmaz bence . Hamile olursun ama sezeryanla dogum yaparsn . Neden ameliyat onu anlamadm bende rahim filmi cektirenlerdenim ilk defa duyuyom bunu
Şuan İstanbula gitme gibi bir imkanım yokcanım istanbul şişli echomar görüntüleme merkezi var orayla görüş sonra ameliyata karar ver
Allah yardimcin olsun arkadasim . Insallah emeklerin bosa cikmaz tez zamanda yavrun olur alirsin kucaginaRahim filmini cektiremedim ilacın rahme ulaşması gerekiyor muş filmi çekmek için dar olduğu için ulaşmadı afedersiniz spermlerde o yüzden geçmiyormuş rahime tuplere kamera ve hortumla bakılacak mış
Çok teşekkür ediyorum eksik olmayın Rabbim sizede sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsinAllah yardimcin olsun arkadasim . Insallah emeklerin bosa cikmaz tez zamanda yavrun olur alirsin kucagina
amin teşekkürler canimÇok teşekkür ediyorum eksik olmayın Rabbim sizede sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin
Rahim ilacın giremeyeceği kadar darsa ki kullandıkları alet baya ince sperm geçişine izin vermiyor olabilir. Bence doktorların güvenilirse yani güvenilir derken üniversitede bu işi asistanlara yaptırıyor olabilirler bu da deneyimi ekaik bir doktor olabilir. Bir uzmana çektir yine aynı sorunla karşılaşırsanda doktorlaron dediği ameliyatı ol.Merhaba hanımlar ben dün üniversite hastanesine rahim filmi için gittim iki kez denemelerine rağmen ilaç rahime ulaşmadı rahim ağzı dar dendi kapalı ameliyat yapicaz dediler bu durumu yaşayan varmı rahim ağzı dar olması gebeliğe engelmi lütfen yardım
Aslında ameliyatı yapacak doktora güveniyorum Prof değil ama yılın doktoru seçildi fakülte ye geldiğinden beri çok iyi isler yapmış. Filmi çekindiğim asistan cihazlar geri kalıyor dedi kamera ile bakılmasi gerekir dedi zatenRahim ilacın giremeyeceği kadar darsa ki kullandıkları alet baya ince sperm geçişine izin vermiyor olabilir. Bence doktorların güvenilirse yani güvenilir derken üniversitede bu işi asistanlara yaptırıyor olabilirler bu da deneyimi ekaik bir doktor olabilir. Bir uzmana çektir yine aynı sorunla karşılaşırsanda doktorlaron dediği ameliyatı ol.
Aslında ameliyatı yapacak doktora güveniyorum Prof değil ama yılın doktoru seçildi fakülte ye geldiğinden beri çok iyi isler yapmış. Filmi çekindiğim asistan cihazlar geri kalıyor dedi kamera ile bakılmasi gerekir dedi zaten
[/QUOT
Anladım. O zaman şanslısın erken farkedilmiş. Geçniş olsun .
Üniversite hastanelerinden ne kadar ücret alıyorlar rahim filmi için?Samsun 19 mayıs üniversite
Herhangi bi ücret ödemedim devlet olduğu için ücretsiz galibaÜniversite hastanelerinden ne kadar ücret alıyorlar rahim filmi için?
Herhangi bi ücret ödemedim devlet olduğu için ücretsiz galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?