Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ankara gazide çektirdim . Maddi durumunuz varsa kesinlikle özelde çektirin derim Arkadaşım özelde çekildi psikolojik olarak rahatlatıyorlar ve anestezili çekinebiliyorsun. Beni Fakülte olduğu için stajyer doktor(intörn) çekti tecrübe zaten sıfırdı hasta iletişimi sıfır. Acıma diyecek yoktu. Şimdiki aklım olsa ASLA oralarda sürünmezdim.
Evet orda çekindim korkulacak bişey yok ama ilgi denen bişey normalde adetin 21. Günü kan alınıyorya orda almadılar aradım dedim böyle kan almıcakmısınız diye yok öyle şey diyorlar orda boşa vakit harcama
Evet orda çekindim korkulacak bişey yok ama ilgi denen bişey normalde adetin 21. Günü kan alınıyorya orda almadılar aradım dedim böyle kan almıcakmısınız diye yok öyle şey diyorlar orda boşa vakit harcama
İlk muayeneye gittiğimde bende sinir olmuştum derdimi bir doktora anlattım. muayeneye eden başka bir doktor geldi sonucu verende 3. Doktor. Aldığım cevapda burayla alakan yok üreme sağlığı merkezine gidin oldu. İlla özel dr. Seçip fark ödeyeceğiz o zamn ilgileniyorlar. Şuanki doktorumdan memnunum ama anestesisiz hsg gözümü çok korkutuyor.