• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim filmi

Ferda8

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2019
657
347
103
31
Merhaba kızlar ankara cebecide hsg çektirip sorun yaşayan varmı

Ankara gazide çektirdim . Maddi durumunuz varsa kesinlikle özelde çektirin derim Arkadaşım özelde çekildi psikolojik olarak rahatlatıyorlar ve anestezili çekinebiliyorsun. Beni Fakülte olduğu için stajyer doktor(intörn) çekti tecrübe zaten sıfırdı hasta iletişimi sıfır. Acıma diyecek yoktu. Şimdiki aklım olsa ASLA oralarda sürünmezdim.

Canım merhaba bende 2 hafta sonra cebeci tıp fakültesinde hsg çektireceğim sen orada mı çektirdin ?
Evet orda çekindim korkulacak bişey yok ama ilgi denen bişey normalde adetin 21. Günü kan alınıyorya orda almadılar aradım dedim böyle kan almıcakmısınız diye yok öyle şey diyorlar orda boşa vakit harcama

Evet orda çekindim korkulacak bişey yok ama ilgi denen bişey normalde adetin 21. Günü kan alınıyorya orda almadılar aradım dedim böyle kan almıcakmısınız diye yok öyle şey diyorlar orda boşa vakit harcama

Doktorun kimdi canım ben murat sevale gidiyorum çok ilgili ve bilgilendirip rahatlatan bir doktor. Çok canın yanındı mı hsg esnasında😮

Doktorun kimdi canım ben murat sevale gidiyorum çok ilgili ve bilgilendirip rahatlatan bir doktor. Çok canın yanındı mı hsg esnasında😮
Yok yanmadı özel doktora gitmedim hep asistan olacak gerzekler bakıyor insanı dinlemiyorlar bile hacettepe ordan daha iyi

Yok yanmadı özel doktora gitmedim hep asistan olacak gerzekler bakıyor insanı dinlemiyorlar bile hacettepe ordan daha iyi

İlk muayeneye gittiğimde bende sinir olmuştum derdimi bir doktora anlattım. muayeneye eden başka bir doktor geldi sonucu verende 3. Doktor. Aldığım cevapda burayla alakan yok üreme sağlığı merkezine gidin oldu. İlla özel dr. Seçip fark ödeyeceğiz o zamn ilgileniyorlar. Şuanki doktorumdan memnunum ama anestesisiz hsg gözümü çok korkutuyor.

Back