• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim filmi

SimgeEr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2019
265
102
33
25
Merhaba kızlar. Bu yazımda hem bir kaç önerim olacak hem de sorum. Ben iki ay önce adet gecikmemden dolayı doktora gittim. Ve bende hormon düzensizliği olduğunu söyledi. Ondan sonra ben çok üzüldüm tabi hormonu bozuk olup da hamile kalan arkadaşlar var ama nadir bu oran. Bende hayıt tohumu içmeye karar verdim iki ay düzenli olarak kullandım. bugün adetimin 2. günü doktora gittim kan verdim hormonların hepsinin normal seviyeye geldiğini hiç bir problem olmadığını söyledi. Eğer hormonları düzensiz arkadaşlar var ise hayıt tohumunu kesinlikle öneriyorum... Ama bir senelik evliliğim olduğunu söyledikten sonra üç ay içinde hamile kalmazsanız eğer rahim filmi çekeceğiz dedi. Şimdi size sorum. Rahim filmi çektiren var mı, ağrısı var mı, bu filmi çekinip tedavi uyguladıktan sonra hamile kalan var mı varsa bana yazarsa çok sevinirim... İyi akşamlar

Rahim filmi çekildim bende evet tüplerim kapalı olduğu cıktı ardından ameliyat oldum. Acısını bilemiyorum anestezili oldum ben. Sonrasında bi iki gün kanama oluyor ağrı sızı olmuyor

Merhaba kızlar. Bu yazımda hem bir kaç önerim olacak hem de sorum. Ben iki ay önce adet gecikmemden dolayı doktora gittim. Ve bende hormon düzensizliği olduğunu söyledi. Ondan sonra ben çok üzüldüm tabi hormonu bozuk olup da hamile kalan arkadaşlar var ama nadir bu oran. Bende hayıt tohumu içmeye karar verdim iki ay düzenli olarak kullandım. bugün adetimin 2. günü doktora gittim kan verdim hormonların hepsinin normal seviyeye geldiğini hiç bir problem olmadığını söyledi. Eğer hormonları düzensiz arkadaşlar var ise hayıt tohumunu kesinlikle öneriyorum... Ama bir senelik evliliğim olduğunu söyledikten sonra üç ay içinde hamile kalmazsanız eğer rahim filmi çekeceğiz dedi. Şimdi size sorum. Rahim filmi çektiren var mı, ağrısı var mı, bu filmi çekinip tedavi uyguladıktan sonra hamile kalan var mı varsa bana yazarsa çok sevinirim... İyi akşamlar

Abartılacak bi şey yok

Kendini kasma. Bayaa rhaatiszlik hissi oluyor ama kasmazsan daha rahat olursun.

O ay antibiyotik kullandım bir sonraki ay hamileydim:)

Ben de çekildim fakat anestezisiz. Yok denilecek kadar az ağrım oldu adet ağrısı gibi tüplerim açıktı . Rahmimde polip varmış onu görmüştü doktor o alındı .İlgisi var mı bilmiyorum muhtemelen yoktur 8 ay sonra hamile kaldım doğal yoldan :)

Canım Rahim filmini Öncelikle iyi bir yerde çektirmen şart .C kollu makine olan yerlerde sıfır acı sıfır kanama oluyor yani son teknoloji anestezili çektirenlere Ben çok şaşırıyorum gram ağrı sızı yok Sadece Biz Kadınlar korkuyoruz muayene olur gibi rahat ol

Canım Rahim filmini Öncelikle iyi bir yerde çektirmen şart .C kollu makine olan yerlerde sıfır acı sıfır kanama oluyor yani son teknoloji anestezili çektirenlere Ben çok şaşırıyorum gram ağrı sızı yok Sadece Biz Kadınlar korkuyoruz muayene olur gibi rahat ol
Ay valla benı cok ürkütüyor nasıl cesaret edebiliyorsunuz bu konuda cesaretsiz olmak beni de üzüyor

Ben 3 defa çektirdim ilk ikisinde sorun yoktu. 3.de yapışıklık varmış rahmimde erken doğum yapmıştım o zamandan kalma.
1.anestezisiz çok hafif ağrı kanama yoktu.
2.anestezili ağrı yoktu kanams çok az oldu.
3.anestezisiz rahim yapışıklığı açılınca kanama yaptı 1 gün sürdü az az geldi ağrıda çok değildi.
Bu arada dayanılmayacak bir şey değil ve gitmeden bir ağrı kesici alırsanız ağrısız geçer. İnşaallah bir sorun yoktur.
Rahim filminden sonra hamile kalanlar var. Galiba tüpleri hafif tıkalı ve açılıyor bu yüzden yoksa hamile kalmayı sağlayacak bir mantık yok.

Bende cekildim. Oldukca agriliydi cok canim yanmisti hatta bilseydim ozele gider aneatezili cekilirdim dedim ancak soyle bir durum var agri meselesi kisiden kisiye degisiyor burda cekimi yapan kisi de onemli. Ben burada cok okudum hic aci agri hissetmeyenleri. Umarim agrisiz gecer zaten cok kisa bir islem evet agri cektim ama uzun surmuyor. Ben tup bebek hastasi oldugum icin gebeligimi rahim filmine baglayamiyorum fakat o donem doktorum filmin cekildigi ay gebelik ihtimalinin arttigini soylemisti

Ay valla benı cok ürkütüyor nasıl cesaret edebiliyorsunuz bu konuda cesaretsiz olmak beni de üzüyor
Ellerm titreyerek grdim ameliyat önlügü gyiyosun cnkü kim dediki cesaretli oldugumu .ciktgmda güle oynaya ciktim ama hicbir sey hssetmiyosun.normal muayene daha cok can yakıyo.ama dedgm gbi ben echomarda cektirdm türkiyenin ilk 2.teknolojisyms teknolojisi iyi biyer bul

merhaba arkadaşlar bir yıldır tedavi gördüğüm halde hamile kalamadım ve bir hafta önce rahim filmi çekildim ve sonuç karmakarışık olunca iki farklı doktora gösterdim. birisi filmi yenileyelim tüplerinde bi sorun yok gibi ama film çorba olmuş ilaç karın bölgene dağılmış derken diğer üreterden böbrelere taşındığını iki tüpümünde kapalı olduğunu ve laparoskopi olmamı önerdi. zaten anestezili olmama rağmen elim karnımda uyandım hiç öyle adet ağrısı gibi olmadı resmen ölecem sandım film çekildikten sonra beş güne yakın kanamam ve bir haftaya yakın ağrım vardı şu an kafam çok karışık üçüncü bi doktora sonucu gösterip karar vermek istiyorum. benm gibi ialcın böbreğe taşındığı kişiler var mı acaba yol gösterecek.

merhaba arkadaşlar bir yıldır tedavi gördüğüm halde hamile kalamadım ve bir hafta önce rahim filmi çekildim ve sonuç karmakarışık olunca iki farklı doktora gösterdim. birisi filmi yenileyelim tüplerinde bi sorun yok gibi ama film çorba olmuş ilaç karın bölgene dağılmış derken diğer üreterden böbrelere taşındığını iki tüpümünde kapalı olduğunu ve laparoskopi olmamı önerdi. zaten anestezili olmama rağmen elim karnımda uyandım hiç öyle adet ağrısı gibi olmadı resmen ölecem sandım film çekildikten sonra beş güne yakın kanamam ve bir haftaya yakın ağrım vardı şu an kafam çok karışık üçüncü bi doktora sonucu gösterip karar vermek istiyorum. benm gibi ialcın böbreğe taşındığı kişiler var mı acaba yol gösterecek.
Gülüm Allah yardımcın olsun valla benim pek bir bilgim yok ama bilgisi olan arkadaş varsa yardımcı olsunlar sana. Bende bir yıllık evliyim. Bende istiyorum anne olmak sanırım çok istediğimiz için rabbim bizi sınava çekiyor. Her şey ondan baş göz üstüne diyeceğiz bizde.. Bugüne de elhamdülillah

Gülüm Allah yardımcın olsun valla benim pek bir bilgim yok ama bilgisi olan arkadaş varsa yardımcı olsunlar sana. Bende bir yıllık evliyim. Bende istiyorum anne olmak sanırım çok istediğimiz için rabbim bizi sınava çekiyor. Her şey ondan baş göz üstüne diyeceğiz bizde.. Bugüne de elhamdülillah
öyle tabi çok şükür sağlığımız yerinde ama insan üzülüyor işte

rahim filmi çekip ağrısı olmayan varmış ama benm çok oldu ağrım kanamamda oldu yani ne olur ne olmaz yanınızda birini götürün.. Rahim filminde hamile kalan 9 yıllık evli bir akrabam var ü

Selam kızlar ben de Eylül başında rahim filmi çektirdim anestesi olmadan evet adet ağrısından bir tık fazlaydı ama dayanılmıycak gibi değildi. Tüpler açık çıktı ama sanırım yapışıklıklar vardı çünkü çektirdiğim ay hamile kaldım.

Selam kızlar ben de Eylül başında rahim filmi çektirdim anestesi olmadan evet adet ağrısından bir tık fazlaydı ama dayanılmıycak gibi değildi. Tüpler açık çıktı ama sanırım yapışıklıklar vardı çünkü çektirdiğim ay hamile kaldım.
Maşallah ya dua et bizlere de. Adetime iki gün kaldı...

Seni korkutmak istemem ama herkes ağrısız geçti diyor ben acıdan ağlayacktım resmen ayrıca sağ tüpüm de kapalıymış 2ay oldu çektireli

Rahim filmi ağrısız diyen varsa da bence yoktur ya benım cok agrım olmustu valla baygınlık gecırecektım anestezısız cektırdım o bes dk ınan ölüyorum sandım.

Ee prli

Sen peki ne dedi doktorun
Tek tüple de hamile kalırsın dedi eşimde de bir sorun yoktu çünkü ama 1 seneden fazla olunca ilaca başlayalım dedi femara kullanmaya başladım en son gittiğimde yumurtalar gelişmemiş dedi yarın tekrar gidicem eğer gelişmişlerse çatlatma iğnesi yapıcaz olmazsa öbür aya kalır dedi benim adetlerim çok düzensiz geç yumurtladığımı söylemişti zaten doktor bakalım ne diyecek moralim çok bozuktu aslında toparladım biraz kendimi dünyanın sonu gelmiş gibi hissediyorum :KK43:

Back