- 19 Kasım 2018
- 1.881
- 2.558
- 133
- Konu Sahibi Kutsal panter
Arkadaşlar rahim filmi çektirdim anlayan yorumlayabilecek arkadaşlar varmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba Filmin fotosunu atacak misiniz merak ettim ben de çektirdim 5 ay oldu teki tıkalı çıktı işlemle açıldıArkadaşlar rahim filmi çektirdim anlayan yorumlayabilecek arkadaşlar varmı
Merhsba Sol tüp tikaliydi filmle verilen ilaç baskı ile açılmışmerhaba film çektirme sırasında mı açıldı acaba? sanırım ayrıca püskürtme işlemi ile de açılıyormuş. benim tek tüp tıkalı rahim filmi çektirmem önerildi.
Merhaba Doktorun tabi daha iyi bilir ama aşılama öncesi film daha iyi olur gibi geliyo banaMerhaba arkadaşlar bende Mayıs ayında rahim filmi çektirdim sol tupum tıkalı ve hidrosalpenks dendi..jinekologum baktığında hidrosalpenks olmadığını,tupun tikalı olduğu için püskürtülen sıvınin orada şişlik yaptığını söyledi,normal yolla hamilelik sansin yüzde elliye düşüyor dedi ve ultrason muayenesinde hidrosalpenks görünüyormuş..bana öyle bir teşhisi koymadı..2 ay süt,maydonoz,viks buharına oturdum,soğan suyu içtim,hayıt çayı,aslan pençesi içtim,bal polen çörekotu yaptım,belime yakı yapistirdim tabikki sonuç alamadim..bir ay önce bitki sağlık uzmanına gittim..sabah akşam bitki karisimi çayı içiyorum ve enzim kullanıyorum..ayrıca preseed kullanıyorum..1 yıldır bebek icin ugrasiyorum..doğal ve bitkisel herşeyi denedim..2ay daha bekleyip aşılamaya gitmeyi dusunuyorum..tekrar ne zaman rahim filmi cektirmeliyim sizce?
Teşekkür ederim..Dr gerek yok bile dese ben film çekilmek istiyorum tekrar..burda bir yorum okumuştum akapuntur ve bitki çayları ile tıkalı tüpü açılmış bir arkadaşın..bende akapuntur ve masaj yaptırıyorum 15 gün ara ile..bir umut..tedavilere başlamadan doğal olabilecek herşeyi deniyorum..sizlerle de paylaşırım bir gelişme olursa..Merhaba Doktorun tabi daha iyi bilir ama aşılama öncesi film daha iyi olur gibi geliyo bana
Canim ben de bu ay doğal deniyorum corekotu bal tarçın ve hayit iciyorum akupunktur rahim masajı nerde yaptiriyorsun rahim masajı ile hamile kalan be de çok duydum da nerelerde yapılıyor bilmiyorumTeşekkür ederim..Dr gerek yok bile dese ben film çekilmek istiyorum tekrar..burda bir yorum okumuştum akapuntur ve bitki çayları ile tıkalı tüpü açılmış bir arkadaşın..bende akapuntur ve masaj yaptırıyorum 15 gün ara ile..bir umut..tedavilere başlamadan doğal olabilecek herşeyi deniyorum..sizlerle de paylaşırım bir gelişme olursa..
Ben yurt dışında yaşıyorum..burada yaptırıyorum Türkiye'de nerede yapılıyor bilmiyorum..bal tarçın çörekotu hayıt bende yaptım inşallah sende faydalı olur..akapuntur araştır sende çok rahatlatıyor,adet sancısı yaşamadım bu ay..mutlaka faydası var..meditasyon ve yogada yapıyorum sırf bebek düşüncesinden stresinden uzaklaşmak için..Canim ben de bu ay doğal deniyorum corekotu bal tarçın ve hayit iciyorum akupunktur rahim masajı nerde yaptiriyorsun rahim masajı ile hamile kalan be de çok duydum da nerelerde yapılıyor bilmiyorum
Hakkımızda hayırlısı inşallah bebislere kavuşuruz sağlıklı hayırlı bir sekildeBen yurt dışında yaşıyorum..burada yaptırıyorum Türkiye'de nerede yapılıyor bilmiyorum..bal tarçın çörekotu hayıt bende yaptım inşallah sende faydalı olur..akapuntur araştır sende çok rahatlatıyor,adet sancısı yaşamadım bu ay..mutlaka faydası var..meditasyon ve yogada yapıyorum sırf bebek düşüncesinden stresinden uzaklaşmak için..
Insallah...Allah herkesin gönlüne göre versin..Hakkımızda hayırlısı inşallah bebislere kavuşuruz sağlıklı hayırlı bir sekilde