Rahim filmi

sibellkksall

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2019
3
0
33
Merhaba arkadaşlar. 2 senelik evliyim şimdiye kadar hamile kalamadım bi kaç doktora gittim Hormon Testi Simir Testi yaptı sıkıntı yok şimdide Rahim Filmi çekilçek diyor. Daha önce Rahim filmi çektiren var mı

Merhaba arkadaşlar. 2 senelik evliyim şimdiye kadar hamile kalamadım bi kaç doktora gittim Hormon Testi Simir Testi yaptı sıkıntı yok şimdide Rahim Filmi çekilçek diyor. Daha önce Rahim filmi çektiren var mı
Anestezi almadan cektirdim bidaha cekilecek olsam asla kabul etmem anestezi olmadan. Kisa sürüyor fakat cok can yakici

Salı günu genel anestezi ile cekildim iyikide anestezi ile cekilmisim acısını bilmiyorm ama o masada bayilana kadar beklerken bile cok gerildim o aletleri gordukce cok korktum normal cekilemezmisim yani bunu anladim bence anestezi ile cekilin

Devlet hastanesinde anestezisiz cekildim adet agrim kadar bile deildi.bence önemli bi adim kesin cekilmelisin.tüplerinmi tikali rahimde bi bozuklukmu var hepsi ortaya cikar

Cok agrili gecti 5 tane doguururdum o aciyla. Herkresin ayni olmuyor acimayan da var tikaliysa acir diyorlar ama benim acikti resmen kan beynime sicradi :KK43: tikali tup varsa aciliyot rahim filminde ilac veriyorlar rahme

Bende Ocak ayında anestezisiz cektirmek zorunda kaldim. Cnki randevumdan 3 gun once felan grip olunca anestezi yapmayalim dedi arkadas. Benim 2 tüpte tıkalı cıktı. Doktorum daha oncesinde de 4 yil beraber calistigimizdan. Biraz daha dayan ikinci ilaci verip en azindan birini acmaya caliscam dedi sol tupumu acti fakat malesef ki hala gebelik yok😔 Ayy niye bu kadar uzun anlattiysam. Kesinlikle cektir vee anestezili cektir ben resmen mahfoldum. Tabiki sen benim gibi olacak degilsin fakat isini saglama al derim 😉

Arkadaşım herkesin acı eşiği farklı. O yüzden ben anestezili tavsiye ediyorum. Bana da beş dakikalık bir şey için bir sürü para verme dayanırsın diyenler oldu ama ben kendimi bildiğim için o riske hiç girmedim.

Kizlar basligi gordum yardimci olmak amacli yazdim. Rahik filmi tuplerde tikaniklik olup olmadigina bakmak icin gebelik dusunen kadınlarda sart 😍 ve ayrica ozele gittim 500 istedi anestezili baska bir ozel 300 bir digeri 400 istedi. Bende en sonunda devlere gittim ucretsz bir sekilde cekindim. Ayrica sağtüpü tikali bri olaraktan ilaci o kadsr hızlı gonderiyorlar ki. Saniyelik bir batma hissi o kadar abartilacak bir sey asla degil. Sag tikali olan tarafa gönderdiler kapali oldugu icin bazi arkdsslar cok zor diyor aksine dahankolay hic hissetmiyorsun cunku tip kapali bakin kapali diyorum yani bazilarininki cok az bir tikaniklik.olabiliyt vs vs. Ayrica zaten cocuk icin tedavi gorrcek ve bir suru para harcayacaksiniz. Biz 11 kisi falan girdik bir kiso sadece cok agrilinoldugynu soyledi o kadar 😅 bir de ben hemen onun arkasina histeroskopiye girdim düşünün. Sonrasinda adet kanaamasi gibinbir iki gunluk leke oldu baska yok . Durumu iyi olan girsin olmayan da tedavi surecinde harcayacagi parayi dusunsun ve ucretsz cekinsin.sonucta ölüm yok ucunda allah yardimciniz olsun kizlar 😍

Bende cekindim 3gün önce herkesin acı eşigi farklı benden önce giren birisi aglayarak cıktı sonraki hiç bişey yokmuş gibi cıktı sıra bana gelince ilacı gönderdikleri an agladım ama cok kısa 2dkkalık bir agrı başıncdan gaz sıkışması gibi oluyor sanırım sonra geciyor anesteziyle yaptırmak daha iyi piskoloji acısından bilmeden yaptırdım ben

Salı günu genel anestezi ile cekildim iyikide anestezi ile cekilmisim acısını bilmiyorm ama o masada bayilana kadar beklerken bile cok gerildim o aletleri gordukce cok korktum normal cekilemezmisim yani bunu anladim bence anestezi ile cekilin
Bugun bende aneztezi ile cekildim. Bayilana kadar heyecan stresten zaten bayilacaktim. Tupler acik cikti bakalim

X