Merhaba geç oldu ama ben dün bağcılar eğitim ve arş.hastanesinde çektirdim..Çok acıdı diyenler sanırım kişiden kişiye değişiyor.Korkulucak bir acı değilkızlar,istanbulda devlet hastanesinde yakın zamanda rahim filmi çektirenler nerede çektirdiğini paylaşabilirmi
Ben cektirmedim ama bununla ilgili konuşan bı doktoru dinlemiştim korkulacak bir durum olmadığını acı ağrı olursa da en fazla adet sancısı kadar olacağını gunlgü rutini etkilemedigini falan anlattı. Paylaşmak istedim terdiginligin gitsin diyekızlar,istanbulda devlet hastanesinde yakın zamanda rahim filmi çektirenler nerede çektirdiğini paylaşabilirmi
ben gittiğimde randevuların 2 ay dolu olduğunu söylediler siz ne zaman randevu almıştınız?Merhaba geç oldu ama ben dün bağcılar eğitim ve arş.hastanesinde çektirdim..Çok acıdı diyenler sanırım kişiden kişiye değişiyor.Korkulucak bir acı değil
teşekkür ederim süreç uzadıkça daha çok tedirgin oluyorumBen cektirmedim ama bununla ilgili konuşan bı doktoru dinlemiştim korkulacak bir durum olmadığını acı ağrı olursa da en fazla adet sancısı kadar olacağını gunlgü rutini etkilemedigini falan anlattı. Paylaşmak istedim terdiginligin gitsin diye
Malesef öyle yerlerde tanıdık olmayınca olmuyor .Bi tanıdğımız vardı o ayarladı yoksa çok zor randevu alanlar olmuşben gittiğimde randevuların 2 ay dolu olduğunu söylediler siz ne zaman randevu almıştınız?
tanıdıkta yok malesefMalesef öyle yerlerde tanıdık olmayınca olmuyor .Bi tanıdğımız vardı o ayarladı yoksa çok zor randevu alanlar olmuş
Çok zormuş sanırım ama camlı kahvede betatorm diye biyer var 500 tl ye fiyat aldımtanıdıkta yok malesefbağcılar dolu demişti sorduğumda, bakırköy sadi konuk önceden çekiyomuş kaldırmışlar başkada çeken bi yer bulamadım henüz, özellerde çok pahalı off off
bi soruyum bugün orayada sende durumlar ne şuan nasıl hissediyosunÇok zormuş sanırım ama camlı kahvede betatorm diye biyer var 500 tl ye fiyat aldım
Merhaba;bi soruyum bugün orayada sende durumlar ne şuan nasıl hissediyosun
inşallah çok beklemeden hayırlı haberler alırsın canım inşallahMerhaba;
benim hiç acım yok şükürler olsun ilişkiye bile girdik dün akşam biraz korkmuştum canım acırmı diye hafif tahriş olmuş o kadarcık bi acıydı ama ben kendimi korkutmuşum
İnşallahh canım hep beraber alırız.inşallah çok beklemeden hayırlı haberler alırsın canım inşallah
betatomda yaptırıcam canım konuştum bugün adet olduğumda arayıp randevu alıcamİnşallahh canım hep beraber alırız.
Sen naptın karar verdin mi yaptırıcakmısın
canım ben daha önce 2 tane kimyasal gebelik yaşadığım için doktorum henüz gerek yok rahminde sorun olsaydı kötü de olsa o 2 tecrübeyi yaşayamazdın dediği için bekledik son 4 aydr doktora gitmiyordum ve buna ben karar verdim rahim filmi devamında çok hamile kalanlar olduğu için yaptırmak istedim kısmet bu ayaymış dedik bakalımbetatomda yaptırıcam canım konuştum bugün adet olduğumda arayıp randevu alıcam
uzadıkça strese giriyorum bian önce olsun bitsin
Rabbim çok bekletmez bizi inşallah
sen ne kadar süredir bekliyosun
Ben tüm testlerimi yaptırdım hepsi normal zaten normal olmasa o kötü tecrübeleri yaşamazdık cnımmamin canım inşallah
bende 1.5 yıldır istiyorum bi tane düşüğüm var doktora gittiğimde hormon testleri ,hsg,eşimden sperm testi istedi hormon testlerini yaptırdım hsg ve sperm testi kaldı inşallah bi sıkıntı çıkmaz Allah aratmaz hiçbrimize
beklemeye tahammülümmü yok anlamadım ben canım hemen olsun istiyorumBen tüm testlerimi yaptırdım hepsi normal zaten normal olmasa o kötü tecrübeleri yaşamazdık cnımm
Bizim için sadece zaman lazımmm
Seni çok iyi anlıyorum çoğu zaman bende senin gibi hissediyorum sanki kalbim patlıycakmış gibi oluyor.Ama yapıcak bişey yok kendimizi sakinleştirmeye çalışmak lazımbeklemeye tahammülümmü yok anlamadım ben canım hemen olsun istiyorum