Cevabin icin saol canim ozaman rahim filmi ni kafamdan atiyorum :)Rahim filmi sadece rahim içinde veya tüplerde hafif yapışıklıklar varsa bu durumda etkili olabiliyor. İçeri verilen sıvının basıncıyla bu yapışıklıklar açılabiliyor. Böyle bir olumlu etkisi var. Ama yumurtlamayla ilgili sorununuz varsa etki etmez ya da yumurta kalitesi düşükse yine bir etkisi olmaz.
Bunu mutlaka deniyecegim canim burda marketlerde satiliyor saolSizde de eşinizde de sorun yoksa ve hamile kalamıyorsaniz ve sizde kuruluk varsa spermler gidemiyor olabilir bu forumda okumuştum preseed diye bir jel var onu kullanin ve kuruluğu yok ediyor hemde spermler güçlü halde yumurtaya ulaşıyor
Ne demek tatlım insallah güzel haberlerini alırımBunu mutlaka deniyecegim canim burda marketlerde satiliyor saol
Selam canim. Ben bu ay klomen ve catlamtma ignesi yaptirmistim. Doktor mtlaka cekil ve fel oyle catlatlaim dedi. Adet bitince 3 gun icinde filmi cekilmen lazim. Aslinda ben 4. Gun cekildm hapi ictigim son gundu. Onemli olan hamilelik olmamasi ona dikat ediyorlar film cekiminde. Adetin 5. Gununde hap icmeye baslamistim iste doktor kontrolunde oldgu icin bi sikinti gormediler olsa solerlerdi. Bildiklerm bunlar hayirlisi olsun:)iyi akdam birsey sorcam bu ay hsg cektirsem ve asilama icinde tedavi olsam bi sakincasi olurmu ? adetin ikinci gunu igne olsam yumurta buyutmek icin adetin son gunde hsg cekiliyormus bu ay yaptirsam olurmu yaptiran oldumu?
sagol cnm brnde bu ay yapmak istiyorum ama bi sikinti olurmu ki diye dusundum ayni ay icin asilama olsam bosa gitmex hazar :)Selam canim. Ben bu ay klomen ve catlamtma ignesi yaptirmistim. Doktor mtlaka cekil ve fel oyle catlatlaim dedi. Adet bitince 3 gun icinde filmi cekilmen lazim. Aslinda ben 4. Gun cekildm hapi ictigim son gundu. Onemli olan hamilelik olmamasi ona dikat ediyorlar film cekiminde. Adetin 5. Gununde hap icmeye baslamistim iste doktor kontrolunde oldgu icin bi sikinti gormediler olsa solerlerdi. Bildiklerm bunlar hayirlisi olsun:)
ayni bende cektirdim sag tikali cikti canim ekim de asilamaya basliycaz ama bana igne vermedi klomenle yapalim dedi boyle yapipda hamile kalan varmiMrb kızlar bende bu ay rahim filmi çektirdim bat 6 ekim görünüyor şuan eşimde bir sorun yok ama Dr bana sol tüpümün biraz tıkalı olduğunu sağ tüpünüm tamamen açık olduğunu söyledi gebelik için sorun olmaz sesi rahim filminden sonra gebe kalan varmı
Bana iğne yada klomen vermedi 1 sene devam et olmassa bakacagız dedi sadece düşünme kafandan at dediayni bende cektirdim sag tikali cikti canim ekim de asilamaya basliycaz ama bana igne vermedi klomenle yapalim dedi boyle yapipda hamile kalan varmi
Bende bata 6 ekim hafif bi agrım var çok heyecanlıyım ben Dr sordum bana korunmana gerek YÖK dedi anestezili çekildim bendeBen de bu ay çekildim ama buay korundum pimpirikliyim çünkü bakalım heyecanla gelecek ay hatta 25 gün sonraki sonucu bekliyorum işe yarayacak mı
Bu arada anestezili anadolu yakası emsey hospital de çekildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?