İnşallah.. Dediğim gibi kimse bana sonuçlar hakkında birşey söylemediRahim filminde korkulacak birşey yok benim biraz sancım oldu geçti. Bide ben filmi çektirdiğimde bu kadar araştırmamıştım. Nasıl oluyor bilmiyordum o yüzden korkmamıştım. İnşallah temiz çıkar sonuçların
İnşallah.. Dediğim gibi kimse bana sonuçlar hakkında birşey söylemedi
Ben sordum doktor yemeğe çıktı beklerseniz bilgi verir dedi bende beklemedim kendi doktoruma gösteririm artıkAslında bilgi veriliyor ama neden vermediler en kısa zamanda doktora gösterirsiniz.
Hayır kesinlikle hiç bir ilaç vermediler .. Başta benide korkuttu .. Rahim filmi gibi acılı bi işlemi ilaç olmadan nasıl acisis yapacaksınız dedim söz veriyorum canın yanmayacak dedi.. Gerçektende öyle oldu .. Zerre kadar hissetmedim .. Geçmiş olsun diyince şok oldum .. Sadece eve gelince adet sancısı gibi kasiklarim da ağrı oldu hatta su an bile var .. Ama önemli olan işlem esnasında canım yanmadı ..Gecmis olsun. Anestezi altında mi cekildiniz ?
Benim bir arkadasda çekildi. Doktor eve gelince adet agrisi gibi ağrıların olcak demis agri kesici yazmış. Gecmis olsun ama 3 kez neden cektirdiniz ki. Benim yaşadığım yerde doktorlara sadece para deyin başka birsey demenize gerek yok. Yakin bir ilde universite hastanesi var ama gidip rezalet cekmek istemiyorum. Benim isim endokrinle gerçi. Kadin doguma da gittim enfeksiyon icin fitil verip duruyor. Sogan kürü yaptım rahatım. Biraz daha.H
Hayır kesinlikle hiç bir ilaç vermediler .. Başta benide korkuttu .. Rahim filmi gibi acılı bi işlemi ilaç olmadan nasıl acisis yapacaksınız dedim söz veriyorum canın yanmayacak dedi.. Gerçektende öyle oldu .. Zerre kadar hissetmedim .. Geçmiş olsun diyince şok oldum .. Sadece eve gelince adet sancısı gibi kasiklarim da ağrı oldu hatta su an bile var .. Ama önemli olan işlem esnasında canım yanmadı ..
Bi karışıklık oldu sanırsam .. 3 defa çektiren ben değilim .. Yorum yapan üyelerden biri .. Ben bugün ilk kez çektirdimBenim bir arkadasda çekildi. Doktor eve gelince adet agrisi gibi ağrıların olcak demis agri kesici yazmış. Gecmis olsun ama 3 kez neden cektirdiniz ki. Benim yaşadığım yerde doktorlara sadece para deyin başka birsey demenize gerek yok. Yakin bir ilde universite hastanesi var ama gidip rezalet cekmek istemiyorum. Benim isim endokrinle gerçi. Kadin doguma da gittim enfeksiyon icin fitil verip duruyor. Sogan kürü yaptım rahatım. Biraz daha.
Ay pardon canım ya evet siz degilmissiniz kafam karıştıBi karışıklık oldu sanırsam .. 3 defa çektiren ben değilim .. Yorum yapan üyelerden biri .. Ben bugün ilk kez çektirdim
Internette bir ara rahim filminden sonea hamile kalınıyor diye birsey okumustum icerisindeki sıvı dan oldugu düşünüluyormuş ama kesin kanıt yokmus rahim filmi cektirdigi ay ya da sonraki ay gebe kalanlar varmis. Biliyor muydunuz bunuBi karışıklık oldu sanırsam .. 3 defa çektiren ben değilim .. Yorum yapan üyelerden biri .. Ben bugün ilk kez çektirdim
Bizzat doktorum öyle dedi zaten .. En yakın örneği ablam ... Oda rahim filminden 2 ay sonra hamile kaldı .. Ama internette okuduğum bazı yazılarda rahim filminden sonra bi süre korunun diyo rahim filminden sonra olan çocuklar sağlıksız oluyor muş ... Ablamın çocuğu su an otizm .. Bilmiyorum ne kadar doğru .. Bi yandan da böyle birşey olsa doktorum uyarısını yapardı diye düşünüyorumInternette bir ara rahim filminden sonea hamile kalınıyor diye birsey okumustum icerisindeki sıvı dan oldugu düşünüluyormuş ama kesin kanıt yokmus rahim filmi cektirdigi ay ya da sonraki ay gebe kalanlar varmis. Biliyor muydunuz bunu
Ever doktoe uyarsini yapardi ama siz yine de doktora sorun bence . Bazen kafalari dağınık olabiliyor. Biliyorsunuz doktorlari sizde iyisine denk gelmenize de sevindim. Bence sorun herseyi sorun gerci agizlarindan zorla laf aliyoruz ama ahahahahhahaha. Ama size soylemis demekki gercek birsey bu rahim filmi olayi. Ablanizin ki acaba o yuzden mi.oyle oldum takdir i ilahi be canim.Bizzat doktorum öyle dedi zaten .. En yakın örneği ablam ... Oda rahim filminden 2 ay sonra hamile kaldı .. Ama internette okuduğum bazı yazılarda rahim filminden sonra bi süre korunun diyo rahim filminden sonra olan çocuklar sağlıksız oluyor muş ... Ablamın çocuğu su an otizm .. Bilmiyorum ne kadar doğru .. Bi yandan da böyle birşey olsa doktorum uyarısını yapardı diye düşünüyorum
Valla ablam tam iki yıl ilaç kullandı doktor en baştan rahim filmi dedi ama ablam korkudan çekiştirmemişti sonra bi çektirdi bi kez adet oldu sonra hamile kaldıEver doktoe uyarsini yapardi ama siz yine de doktora sorun bence . Bazen kafalari dağınık olabiliyor. Biliyorsunuz doktorlari sizde iyisine denk gelmenize de sevindim. Bence sorun herseyi sorun gerci agizlarindan zorla laf aliyoruz ama ahahahahhahaha. Ama size soylemis demekki gercek birsey bu rahim filmi olayi. Ablanizin ki acaba o yuzden mi.oyle oldum takdir i ilahi be canim.
Seninde kanaman oldumu parca parcaRahim filminde korkulacak birşey yok benim biraz sancım oldu geçti. Bide ben filmi çektirdiğimde bu kadar araştırmamıştım. Nasıl oluyor bilmiyordum o yüzden korkmamıştım. İnşallah temiz çıkar sonuçların
Parca parca kanaman oldumuGeçmiş olsun ben 3 kere cektirdim. En sonuncusu ise sizin cektirdiginiz yerde yaptırdim. Kullandıkları cihazlar kaliteli ve iyi cihazlar, ağri olayı ise yapan kişiye göre degisiyor. Ilkinde çok ağrım olmuştu, ikincisinde pek fazla olmadı, sonuncuda ise hissetmedim bile....
Herkese iyi geceler öncelikle... Rahim filmi başlığı adı altında ikinci konum bu .. Öncesinde rahim filminden korktuğumu ve çektirmedigimi yazmıştım sonunda bugün çektirdim ve sizlerle paylaşmak istedim ... Çünkü ben dün gece sabaha kadar rahim filmi çektiren kadınların yorumlarını okuyarak sabahladım ... Burda henüz çektirmemis ve korkan insanlara yardımcı olmak amacıyla bu konuyu açtım ... Öncelikle sisli echomar da çektirdim ... İyi ve kötü yönleriyle anlatacağım sizlere ... Rahim filmi çektirmek için sıra beklerken korkudan titriyordum ... Sonra sıra bana geldi .. Hic bir şekilde canım yanmadı 5 dakika falan sürdü .. Ama benim izlediğim video da rahim filmini çekerken tüpler hakkında bilgi veriliyordu .. Benim rahim filmim çekildi sonuçlar çıktı ve kimse bana tüplerimin durumu hakkında birşey demedi .. Bu bana göre beklentimin dışındaydı .. Onun dışında herşey güzeldi .. Zerre kadar canım yanmadı .. Korkanlar varsa hiç korkmasınlar .. İyi geceler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?