Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok olmadı 1-2 gün hafif kanamam olduParca parca kanaman oldumu
Yok canım bi kaç gün sadece leke leke kanamam oldu.Seninde kanaman oldumu parca parca
bende 31 mayısta anestezili olarak yaptırdım bu ay hamile kalamadım klomen ve çatlatma iğnesi de yapılmıştı sizce neden kalamadım yada bundan sonra kalabilir miyim? tüplerim tıkalıymış hsg ile açıldığını söyledi doktor hayırlısı demekten başka bir şey gelmiyor elimden
Yok canım şimdi hastanedeyim günüm 5 gün geçmişti doktor düşük mü acaba diye yine kan testi yaptırdı başka da bir sorunumuz yok hayırlısı deyip beklemekten başka şansımız yokBende 21 nde çekildim bakalım sonuç ne olacak hayırlısı artık benim tüpler zaten açıkmış filmin gebelige etkisi olurmu bilmiyorum genelde tüpler tıkalı olup filmde açılırsa gebelik oluşuyormuş ama sizde olmamış kişiden kişiye değişiyor demekki kısmet hayırlısı olsun hakkınızda başka bir sorun varmıydı yumurtalarda falan eşinizde sperm testi yaptırdımı
merhaba bende rahim filmi oldum acikmi sbenimkide rahim filminden sonra benden parca parca kan geldi uc gun bozunca hep sendede ;zle oldumuBende 21 nde çekildim bakalım sonuç ne olacak hayırlısı artık benim tüpler zaten açıkmış filmin gebelige etkisi olurmu bilmiyorum genelde tüpler tıkalı olup filmde açılırsa gebelik oluşuyormuş ama sizde olmamış kişiden kişiye değişiyor demekki kısmet hayırlısı olsun hakkınızda başka bir sorun varmıydı yumurtalarda falan eşinizde sperm testi yaptırdımı
merhaba bende rahim filmi oldum acikmi sbenimkide rahim filminden sonra benden parca parca kan geldi uc gun bozunca hep sendede ;zle oldumu
hemen olacak diye bisey yok canim kimisi 2 kimisi 4 ay sonra hamile kaliyor onundeki alti ay mutlaka tutar allah bilir tabiki once kafana cok takma hepimiyin olur insallah tez zamandabende 31 mayısta anestezili olarak yaptırdım bu ay hamile kalamadım klomen ve çatlatma iğnesi de yapılmıştı sizce neden kalamadım yada bundan sonra kalabilir miyim? tüplerim tıkalıymış hsg ile açıldığını söyledi doktor hayırlısı demekten başka bir şey gelmiyor elimden
sordum normal dediYok bende hiç kanama falan olmadı filmden sonra agrımda olmadı hiç tüplerim açıkmış sonucu gerçi daha gösteremedim doktora eşimde sperm testi yaptıracak onun sonuçlarla beraber göstercez tüpler açık peritonizasyon mevcut falan yazıyor çekerken doktor bi sorun yok açık dedi bakalım hayırlısı siz bi doktora tekrar sorun damla damla kan gelebiliyormuş normalde çok olduysa sizin bi görünün doktora
inşallah canım hayırlı sağlıklı olsun da Allah ne zaman nasip ederse beklicezhemen olacak diye bisey yok canim kimisi 2 kimisi 4 ay sonra hamile kaliyor onundeki alti ay mutlaka tutar allah bilir tabiki once kafana cok takma hepimiyin olur insallah tez zamanda