Rahim filmi

Kizlar pkoluyum bende gecen ay cektirdim acik dedi dr ikinci ücüncü gün kanamam oldu adet gibi hatta parca parca kanamam oldu. Bu ay hamile kalamadim adetim geldi cok agrili ve cok kanamam oluyor normal mi bu

bende 31 mayısta anestezili olarak yaptırdım bu ay hamile kalamadım klomen ve çatlatma iğnesi de yapılmıştı sizce neden kalamadım yada bundan sonra kalabilir miyim? tüplerim tıkalıymış hsg ile açıldığını söyledi doktor hayırlısı demekten başka bir şey gelmiyor elimden

Merhaba arkadaşlar ben de yeni uyeyim sizlere sormak istediğim bir şey var ben dün düşük yaptığımı öğrendim ilk önce dış gebelik ya da kimyasal gebelik dedi doktor ama normal düşük mus geçen hafta doktora gittiğimde doktor karinda ultrason a baktı rahmin çocuk Rahmi gibi dedi sana tüp bebek yapiyim dedi ben 11 aylık evliyim beni çok korkuttu rahim küçük olduğu için mi düşük yaptım sizce rahim kucuklugu daha 5 haftalik gebelikte bile sıkıntı oluşturur mu gebelige engel mi lütfen yardım edin ne yapmam lazım nereye gitmem lazım doktor çok ukala olduğu için sormadim

Merhaba arkadaşlar yeni uyeyim sizlere sormak istediğim bir şey var ben dün düşük yaptığımı öğrendim 11 aylık evliyim bebis daha çok yeni iken düşmüş bir haftadır adet oluyorum geçen hafta doktor karinda ultrason da rahmin bir çocuk Rahmi gibi küçük olduğunu söyledi bebek yeni iken kendiliginden düşük oldu rahim kucuklugu gebelige engel mi yeni olusumda dahi düşüge sebep olur mu ne yapabilirim

bende 31 mayısta anestezili olarak yaptırdım bu ay hamile kalamadım klomen ve çatlatma iğnesi de yapılmıştı sizce neden kalamadım yada bundan sonra kalabilir miyim? tüplerim tıkalıymış hsg ile açıldığını söyledi doktor hayırlısı demekten başka bir şey gelmiyor elimden

Bende 21 nde çekildim bakalım sonuç ne olacak hayırlısı artık benim tüpler zaten açıkmış filmin gebelige etkisi olurmu bilmiyorum genelde tüpler tıkalı olup filmde açılırsa gebelik oluşuyormuş ama sizde olmamış kişiden kişiye değişiyor demekki kısmet hayırlısı olsun hakkınızda başka bir sorun varmıydı yumurtalarda falan eşinizde sperm testi yaptırdımı

Bende 21 nde çekildim bakalım sonuç ne olacak hayırlısı artık benim tüpler zaten açıkmış filmin gebelige etkisi olurmu bilmiyorum genelde tüpler tıkalı olup filmde açılırsa gebelik oluşuyormuş ama sizde olmamış kişiden kişiye değişiyor demekki kısmet hayırlısı olsun hakkınızda başka bir sorun varmıydı yumurtalarda falan eşinizde sperm testi yaptırdımı
Yok canım şimdi hastanedeyim günüm 5 gün geçmişti doktor düşük mü acaba diye yine kan testi yaptırdı başka da bir sorunumuz yok hayırlısı deyip beklemekten başka şansımız yok

merhaba bende rahim filmi oldum acikmi sbenimkide rahim filminden sonra benden parca parca kan geldi uc gun bozunca hep sendede ;zle oldumu

Bende bayramdan önce rahim filmi çektridim. Randevu alırken anestezili mi çekiyorsunuz diye sorduğumda sadece kalp ve panik atak hastalarına öneriyoruz dediler tmm o zaman ben de anestezisiz çektiriyim dedim. çok rahat girdim ama çok acı ve sancı çektim hatta çekilirken yarıda bile bırakmayı düşündüm. Hele sıvı verirken ki o acı canımı fena yaktı. Ama söyle bi durum var benim rahmimde zar var dr umda bu yüzden bu kadar acı ve sancılı olduğunu söyledi.Hatta zardan dolayı 1 tüpüm bile gözükmemiş.

merhaba bende rahim filmi oldum acikmi sbenimkide rahim filminden sonra benden parca parca kan geldi uc gun bozunca hep sendede ;zle oldumu

Yok bende hiç kanama falan olmadı filmden sonra agrımda olmadı hiç tüplerim açıkmış sonucu gerçi daha gösteremedim doktora eşimde sperm testi yaptıracak onun sonuçlarla beraber göstercez tüpler açık peritonizasyon mevcut falan yazıyor çekerken doktor bi sorun yok açık dedi bakalım hayırlısı siz bi doktora tekrar sorun damla damla kan gelebiliyormuş normalde çok olduysa sizin bi görünün doktora

hemen olacak diye bisey yok canim kimisi 2 kimisi 4 ay sonra hamile kaliyor onundeki alti ay mutlaka tutar allah bilir tabiki once kafana cok takma hepimiyin olur insallah tez zamanda

Yok bende hiç kanama falan olmadı filmden sonra agrımda olmadı hiç tüplerim açıkmış sonucu gerçi daha gösteremedim doktora eşimde sperm testi yaptıracak onun sonuçlarla beraber göstercez tüpler açık peritonizasyon mevcut falan yazıyor çekerken doktor bi sorun yok açık dedi bakalım hayırlısı siz bi doktora tekrar sorun damla damla kan gelebiliyormuş normalde çok olduysa sizin bi görünün doktora
sordum normal dedi

hemen olacak diye bisey yok canim kimisi 2 kimisi 4 ay sonra hamile kaliyor onundeki alti ay mutlaka tutar allah bilir tabiki once kafana cok takma hepimiyin olur insallah tez zamanda
inşallah canım hayırlı sağlıklı olsun da Allah ne zaman nasip ederse beklicez

Back