Rahim filmi

Merhaba bugün rahim filmi çektirdim Eskişehir tıp fakültesinde. Oncesinde buradan ve cevreden duydugum kadariyla zor oldugu iddia ediliyordu. 5 dk bile sürmedi. Vajinaya önce açılması için alet yerleştirilip ici bezle temizlendi. Ardından ilaç basıldı. yaklaşık 10 sn. Sürdü ilaç basimi ve işlem bitti. Ne hissettin derseniz ilaç basımı esnasında hafif bi agri. Adetin ilk günü nasıl ağrıyorsa o kadar. Korkmayın özele de o kadar para vermeye hic gerek yok. Sonrasında 50 dk yürüdüm hafif lekeleme var. Ilk tuvalete girince şancı girdi bi miktar şuan gayet iyiyim. Doktorum bugünden itibaren ilişki inerdi gün aşırı ve içeriye verilen sıvıdan dolayı hamile kalmayı kolaylaştıracağı için şansımın yüksek olduğu söyledi. Allah hepimize şifa versin. Sevgiler..

Merhabalar
Bende 3,5 yillik evliyim 1yildir cocuk icin ugrasiyoruz gorunurde bende de esimdede hic bir sikinti yok igne ilac hersey yapildi ama olmadi doktorum en sonunda beni ikna etti rahim filmine korktugum icin istemiyordum . Her neyse bu hafta oldum anestezi istemedim cok zor degil korkma diye diye yapti doktorum evet yapilirken cok acimiyor ama herseyi hissettm ben icimde biseyler cevriliyo gibiydi ilac verdikten sonra agri geliyor oda en gec 1saate geciyor ama benim icin esas zorluk masadan kalkmamla basladi basim dondu migdem bulandi gerisi yok cok kotu oldum kendime gelemedim bir sure kalktigimda ustume su dokmus gibi terlemisim yanima pedde almistm ama kalkinca birden kanla ilac bacaklarima akiverdi. doktorum 3 gun sonra anestezili bir daha yapacagini soyledi cunku sol tarafta spazm olusmus rahim istem disi kasildigi icin olabiliyormus tekrar oldum kesinlikle anestezili tavsiye ederim ben cok korkak biriyim birde ordaki aletleri gorunce panik oldum cunku doktorum cok tatli sakin sakin konustu hep benimle. Sonuc olarak 2. Sinde daha cok kanamam oldu bugun 3 .gun kanama bitti diyebilirim ama agrisi daha cok surdu ne adet agrisi ne bel agrisi cok garip bi aci oluyor . Tuplerimde tikali degilmis. Oteki aya insallh olur rabbim isteyen herkese nasip eder insallah bekliyorum bakalim...

Canım burda bazıları rahim filminden çok az etkilenip atlatmislar ve herkeste aynı şekilde olacak sanıyorlar öyle değil halbuki orda filmi nasıl atlatacagini doktorun bile bilmiyor yani ben çok acı çektim hatta gaza getirdiler beni bişi yok 2 dj sürecek falan ama hayatımda öyle acı hatırlamıyorum işlem bittiğinde bacaklarım titriyordu acidan kalakamdim uzun süre o kadar ağladım ki..doktorum ilacı 3 kez vermek zorunda kaldı ilk ikisinde tam geçmediği için.kisacasi aksilikler olabiliyor herkes kolay atlatamiyor amacım seni korkutmak değil sadece her ihtimali düşün ve ona göre hareket et ben anestezi almadigima çok pişmanım geçmiş olsun simdiden

Bende bazı kişilerin zor atlattığını okuduğum için devlet hastanesinde yaptırmak istemedim. Anestezi alma fikri beni korkuttuğu için, şişli echomara gitmeyi tercih ettim. Daha önce vajinal muayene bile olmadığım için çok tedirgin girdim ama hiç korktuğum gibi olmadı. Sadece aletin yerleştirildiğini hissettim. Onun dışında ilacın verildiğini bile anlamadım. Bazıları hafif bir adet sancısı gibi olduğunu söylemiş ama ben film için makina hareket etmese onu bile anlamayacaktım. Benim için kolay bir tecrübeydi, umarım sizin içinde öyle geçer.

İnşallah bende dün çekildim film. En yakın zamanda hamile kalırız inşallah

Kızlar beni de çok zorlanmadı devlet hastanesinde yaptırdım anestezi almadan abartmıyorum yatmam kalkmam sedyeye 10 dk. Tabi herkesin acı eşiği farklı. Başta çok korktum. Sın dk ya kadar anestezili dedim. Ama bence ne anestezi almaya nede o kadar para vermeye değmezmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…