Merhabalar
Bende 3,5 yillik evliyim 1yildir cocuk icin ugrasiyoruz gorunurde bende de esimdede hic bir sikinti yok igne ilac hersey yapildi ama olmadi doktorum en sonunda beni ikna etti rahim filmine korktugum icin istemiyordum . Her neyse bu hafta oldum anestezi istemedim cok zor degil korkma diye diye yapti doktorum evet yapilirken cok acimiyor ama herseyi hissettm ben icimde biseyler cevriliyo gibiydi ilac verdikten sonra agri geliyor oda en gec 1saate geciyor ama benim icin esas zorluk masadan kalkmamla basladi basim dondu migdem bulandi gerisi yok cok kotu oldum kendime gelemedim bir sure kalktigimda ustume su dokmus gibi terlemisim yanima pedde almistm ama kalkinca birden kanla ilac bacaklarima akiverdi. doktorum 3 gun sonra anestezili bir daha yapacagini soyledi cunku sol tarafta spazm olusmus rahim istem disi kasildigi icin olabiliyormus tekrar oldum kesinlikle anestezili tavsiye ederim ben cok korkak biriyim birde ordaki aletleri gorunce panik oldum cunku doktorum cok tatli sakin sakin konustu hep benimle. Sonuc olarak 2. Sinde daha cok kanamam oldu bugun 3 .gun kanama bitti diyebilirim ama agrisi daha cok surdu ne adet agrisi ne bel agrisi cok garip bi aci oluyor . Tuplerimde tikali degilmis. Oteki aya insallh olur rabbim isteyen herkese nasip eder insallah bekliyorum bakalim...