Rahim filmi

Dilara125

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2017
40
156
8
42
İstanbul Şişli echomar da rahim filmi çektiren var mı aranızda

Size bir kaç sorum olacak Hemen randevu veriyorlarmı neden iki kere çekildiniz film çektirmenin haricinde başka masraf çıkıyor mu

Birinde aynı güne almıştım diğeri randevuluydu. Çok yoğun değiller o yüzden sorun olmaz. Sadece film ücreti ben geçen sene en son 500 tl ye çekilmiştim şimdi fiyatını bilmiyorum. İlki miyom içindi, ikincisi tüplerimden biri tıkalıydı onun için.

Yoğun değilse iyi çünkü ben adet olmayı bekliyorum ne zaman adet olursam ozaman randevu alcam fiyatı 550 dediler eğer tüpler kapalıysa ücretsiz olarak açıyoruz dediler bakalım artık gidince görcez sizin kapalı olan tüpünüz açıldımı filmden sonra hamilelik oluştumu

Evet açıldı şu an 9 aylık bir evladım var darısi başına inşallah

Oyy maşallah inşallah allah isteyen herkese nasip etsin

Merhaba kızlar bugün şişli echomar'da rahim (hsg) filmi çektirdim . Çok araştırdım nerde nasıl çektirmeliyim herkez o kadar acı çekmiş o kadar kötü anlatmış ki rahim filmini çok korktum . Sonra araştırırken karşıma cevat bayrağın videoları çıktı ve şişli echomar görüntüleme merkezinde çalıştığını öğrendim yorumları o kadar iç açıcıydı ki 50 kişi çektirdiyse 50 side olumlu yorum yapmıştı sonra bende oraya gitmeye karar verdim ve bugün gittim çalışanları çok iyi çok ilgilendiler hiç sıkıntı yapmayın sonra içeri geçiyorsunuz zaten yaptığı işlemleri söylüyor en sonunda hafif bir adet sancısı gibi bir sancı oluyor o kadar ciddi olarak kadın doğum doktorunun yaptığı muayneden farksız iyi ki de echomara cevat bayrak'a gitmişim eger rahim filmi çektirmeyi düşünüyorsanız kesinlikle arayın bulun gidin derimmmm

Merhaba bugün rahim filmi çektirdim Eskişehir tıp fakültesinde. Oncesinde buradan ve cevreden duydugum kadariyla zor oldugu iddia ediliyordu. 5 dk bile sürmedi. Vajinaya önce açılması için alet yerleştirilip ici bezle temizlendi. Ardından ilaç basıldı. yaklaşık 10 sn. Sürdü ilaç basimi ve işlem bitti. Ne hissettin derseniz ilaç basımı esnasında hafif bi agri. Adetin ilk günü nasıl ağrıyorsa o kadar. Korkmayın özele de o kadar para vermeye hic gerek yok. Sonrasında 50 dk yürüdüm hafif lekeleme var. Ilk tuvalete girince şancı girdi bi miktar şuan gayet iyiyim. Doktorum bugünden itibaren ilişki inerdi gün aşırı ve içeriye verilen sıvıdan dolayı hamile kalmayı kolaylaştıracağı için şansımın yüksek olduğu söyledi. Allah hepimize şifa versin. Sevgiler..

Birinde aynı güne almıştım diğeri randevuluydu. Çok yoğun değiller o yüzden sorun olmaz. Sadece film ücreti ben geçen sene en son 500 tl ye çekilmiştim şimdi fiyatını bilmiyorum. İlki miyom içindi, ikincisi tüplerimden biri tıkalıydı onun için.
Miyom için neden çekiliyor canım bendede var ama doktor bişey demedi sadece tüpler için çekil dedi

Bugün çektirdim bende.kesinlikle hiç acımadı.hiçbirşey hissetmedim.dr cevat bey çekti filmimi.çok kibar ve işinin ehli.ilk gittiğimde korkudan bayılacaktım.ama sonra bumuymuş dedim.çok şükür sonuç iyi çıktı.kesinlikle tavsiye ederim şişli echomarı.

Back