- 19 Aralık 2022
- 77
- 29
- 25
- Konu Sahibi heyecanbebebk
Peki ne zamandır dusunuyodunuz hamileliğiGeçen ay 13’ünde çekildim bu ay 3’ünde bebeğimi öğrendim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki ne zamandır dusunuyodunuz hamileliğiGeçen ay 13’ünde çekildim bu ay 3’ünde bebeğimi öğrendim
2 yıldır hiç korunmuyorduk ama aşırı bir isteğimiz de yoktu akışa bırakmıştık yumurtalama zamanımı takip etmiyordum ilişki için. Bir kere klomen kullandığım ay denk getirmeye çalışmıştım onda da kist olmuş zaten olmadı. Son 3 ay bir tık dikkat ettik son ay da film oldu işte Allah nasip etti çok şükür.Peki ne zamandır dusunuyodunuz hamileliği
Merhaba, ben de yaptırmak istiyorum. Ben de duydum gebe kalmayı kolaylaştırıyormuş, nerede çektirdinizHerkesee merhaba dün rahim filmi çekildim gayet güzeldi ağrı yoktu çok kısa sürdü işlem zaten çok şükür tertemiz çıktı hamd olsun sorum rahim filmi çekildikten sonra gebelik şansı artiyomus öyle duymuştum yasiyanlar veya bu konuda bilgisi olanlar varmi umut olsun inşallah hepimiz için şimdiden teşekkür ederim
AmiiiiinBen de 1 hafta oldu çektireleli bekliyorum inş iyi sonuçlar alırız kanamanız oldu mu çekildikten sonra
Allah analı babalı büyütsün inşallah, ben de çekinicem bu ay da tutmazsa2 yıldır hiç korunmuyorduk ama aşırı bir isteğimiz de yoktu akışa bırakmıştık yumurtalama zamanımı takip etmiyordum ilişki için. Bir kere klomen kullandığım ay denk getirmeye çalışmıştım onda da kist olmuş zaten olmadı. Son 3 ay bir tık dikkat ettik son ay da film oldu işte Allah nasip etti çok şükür.
Bende 2 gün kanama oldu neden anlamadımmuzun sürmedi allahdanO an üstümü giyinirken çok çok hafif pembemsi akinti oldu kanama bile olmadı çok şükür
Merhaba ben istanbulda yaşıyorum atakent görüntüleme merkezinde çekildim özel bir klinik gerçekten aşırı rahat ve kolay gecti çok guleryuzlu anlayışlı calisanlardi 1500 TL ye çekildim anestezi asla gerekmiyor gönlün rahat olsunMerhaba, ben de yaptırmak istiyorum. Ben de duydum gebe kalmayı kolaylaştırıyormuş, nerede çektirdiniz
Olabilirmiş öyle duydum değişkenlik gösteriyormuş ama çok şükür fazla sürmemişBende 2 gün kanama oldu neden anlamadımmuzun sürmedi allahdan
Maşallah Rabbım sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah2 yıldır hiç korunmuyorduk ama aşırı bir isteğimiz de yoktu akışa bırakmıştık yumurtalama zamanımı takip etmiyordum ilişki için. Bir kere klomen kullandığım ay denk getirmeye çalışmıştım onda da kist olmuş zaten olmadı. Son 3 ay bir tık dikkat ettik son ay da film oldu işte Allah nasip etti çok şükür.
Bende durum şu şekilde ilerledi 2021 ocakta hamile olduğumu öğrendim şubatta kürtaj oldum 7 haftalıktı. Kürtajdan sonra polikistik over olduğumu öğrendim hormonel değilmiş yumurtalık olarakmış. 6 ay geçtikten sonra 2021 eylülde dış gebelik oldu tam tamına 1 ay kadar kanamayla düştü benim küçük bir değerdi sonrasında tam üstünden 1 yıl geçti ve ben dedimki neden hamile olamıyorum psikolojik olarak düşünüyorduk ki troidlerim coşmuş ve insülin direncim oynamış bunun için tedaviye başladık o dönemde rahim filmine girdim doktorum tüpler tıkanmış olabilir dış gebelikten ötürü dedi ama benim tüpler açıkmış oysaki velhasıl kelam troidleri hormonları dengeledim birde ben hamile kaldığım ay eşimle ayrı kalmıştık cenaze sebebiyle annemdeydim hatta ozaman yumurtladım eşimle konuştuk bu ay geçti kısmet artık dedik ve kafadan onu atmıştık haliyle ve ne hikmet bilmiyoruz ayrı kalmaktan işe yaradı galiba kafadada o yok ya ben hamile kalmışım durum bu ama şunu çok iyi biliyorum etrafımda rahim filminden sonra hamile kalan çok insan var tüpleri tıkalı olan için bide kafadan bebek olayını atmak lazım özellikle vücudunu dinleme aman yumurtladımmı aman hamilemiyim yoksa adetmi bu demeye başlayınca otomatik kasılıyorsun ve engelliyorsun psikolojik olarak bu arada doktorun yaklaşımı ve yönlendirmeside çok önemli yanlış ilaç bile kullandıran oldu bana ahhh ahhh nasip işte yaPeki rahim filminden önce ne kadar zamandır olmuyordu hamilelik yani ne kadardır bekliyordunuz rahim filminden sonra kaldım diyebileceğiniz bir durummu tabi takdir allahin
Çok teşekkür ederim çok güzel anlatmışsın gerçekten nasip öyle bir an oluyor ki zamanı vakti gelince kafandan atmış oluyorsun ama bunu kafandan atmana bağlıyorsun aslında nasip vakti zamanı gelince nasip oluyor Rabbım en kısa zamanda kucaklarimizi doldursun insalalhBende durum şu şekilde ilerledi 2021 ocakta hamile olduğumu öğrendim şubatta kürtaj oldum 7 haftalıktı. Kürtajdan sonra polikistik over olduğumu öğrendim hormonel değilmiş yumurtalık olarakmış. 6 ay geçtikten sonra 2021 eylülde dış gebelik oldu tam tamına 1 ay kadar kanamayla düştü benim küçük bir değerdi sonrasında tam üstünden 1 yıl geçti ve ben dedimki neden hamile olamıyorum psikolojik olarak düşünüyorduk ki troidlerim coşmuş ve insülin direncim oynamış bunun için tedaviye başladık o dönemde rahim filmine girdim doktorum tüpler tıkanmış olabilir dış gebelikten ötürü dedi ama benim tüpler açıkmış oysaki velhasıl kelam troidleri hormonları dengeledim birde ben hamile kaldığım ay eşimle ayrı kalmıştık cenaze sebebiyle annemdeydim hatta ozaman yumurtladım eşimle konuştuk bu ay geçti kısmet artık dedik ve kafadan onu atmıştık haliyle ve ne hikmet bilmiyoruz ayrı kalmaktan işe yaradı galiba kafadada o yok ya ben hamile kalmışım durum bu ama şunu çok iyi biliyorum etrafımda rahim filminden sonra hamile kalan çok insan var tüpleri tıkalı olan için bide kafadan bebek olayını atmak lazım özellikle vücudunu dinleme aman yumurtladımmı aman hamilemiyim yoksa adetmi bu demeye başlayınca otomatik kasılıyorsun ve engelliyorsun psikolojik olarak bu arada doktorun yaklaşımı ve yönlendirmeside çok önemli yanlış ilaç bile kullandıran oldu bana ahhh ahhh nasip işte ya
merhabalar.bende bu hafta çekileceğim anestezili özelde 6000 tl dediler.Çok yüksek değil mi bı yanlışlık olmasın
Yok almadım gerçekten asla gerek yok anesteziy
merhaba.bende bu hafta çekileceğim anestezi altında yapacağız dediler ve 6000 tl fiyat verdilerYok almadım gerçekten asla gerek yok anesteziye
Cokmuss yaa ama bir kaç yere daha sorsaydın keşke çünkü çok demişlermerhaba.bende bu hafta çekileceğim anestezi altında yapacağız dediler ve 6000 tl fiyat verdiler
Çok teşekkür ederim çok güzel anlatmışsın gerçekten nasip öyle bir an oluyor ki zamanı vakti gelince kafandan atmış oluyorsun ama bunu kafandan atmana bağlıyorsun aslında nasip vakti zamanı gelince nasip oluyor Rabbım en kısa zamanda kucaklarimizi doldursun insalalh
Kesinlikle öyle vakit zaman geldimi hiç bir şey olmuyor rabbim arattırmasın hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin isteyen herkese bizlerde içindeÇok teşekkür ederim çok güzel anlatmışsın gerçekten nasip öyle bir an oluyor ki zamanı vakti gelince kafandan atmış oluyorsun ama bunu kafandan atmana bağlıyorsun aslında nasip vakti zamanı gelince nasip oluyor Rabbım en kısa zamanda kucaklarimizi doldursun insalalh
aynen canım fiyat yüksek ama mecburen yaptıracağız kafamız rahat olsun diye.bi kaç yeri arayacağım bugün bana da çok yüksek geldiCokmuss yaa ama bir kaç yere daha sorsaydın keşke çünkü çok demişler
Merhaba çektirdinizmi nasıl geçti bide doktorunuzun bilgilendirdigi şeyler varmiydiMerhaba kaç tl ödediniz? Bende haftaya rahim filmi için randevu aldım ama fiyat yüksek geldi