Gebeliğe Hazırlık Rahim filmi ve sonrası :/

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet ben 3.ayımda hamıle kaldım hsgden sonra butun herseyım acıkmıs sıfır sorun cıktı raporda. Dr dedı kı kucuk yapısıklıklar varsada temızlendı 3ay ıcınde hamıle kalırsın. Gercekten oylw oldu baska bı prb yoksa kalman muhtemel

Ben anestezili çektirdim tüplerm açık çıktı. Ama doktorum yine de tıkanıklıklar varsa da açılmıştır 6 ay kadar şansın yüksek dedi. Bende cok umutlandım ama uzerinden 5 ay gecti sonuç yok :/

Ben anestezili çektirdim tüplerm açık çıktı. Ama doktorum yine de tıkanıklıklar varsa da açılmıştır 6 ay kadar şansın yüksek dedi. Bende cok umutlandım ama uzerinden 5 ay gecti sonuç yok :/

Benımde hiç bir sorun yok sonuçlarımda temiz çıktı 2 ay geçti bendede olmadı gebelik 6 ay şans yüksek diyorlar inşallah en kısa zamanda gelir bebişler kısmet zamanı vardır onunda Rabbim çok bekletmesin inşallah

Alın benden de o kadar rahim filminden snra 2 ay geçti hala gebelik yok dr göre bi sorundayoj iyiyce psikolojim bozuldu napıcagımı şaşrmş durumdayım

Selam kızlar benden de istemişti doktor fakat özel de olduğu için biraz ücretliydi tabi acı falan oluyor mu siz nerde çektirdiniz devlet de falan çekiyorlar mı ki

Selam kızlar benden de istemişti doktor fakat özel de olduğu için biraz ücretliydi tabi acı falan oluyor mu siz nerde çektirdiniz devlet de falan çekiyorlar mı ki

Ben fakülte hastanesinde ücretsiz çektirdim devlette de çekerler acı oluyor tabi ama dayanılmayacak kadar degil 2 dk sürmüyor bile ilaç sıkarken hiç hissetmedim ben ama sabitlemek için alet takıyor o çok acıtmıştı bitince ne agrı kaldı ne sızı korkmayın bence 2 dk da dayanabilirsiniz heralde

Çok aci olduğu peki ben korkuyorum panik atagim var zaten hastaneye girince tutuyor nasıl olacak bilemiyorum

Olmadı dayanıcaz artık bi bakalım da teşekkürler cnm

Kızlar merhaba ben uc ay once bebegımı erken dogumla kaybettım 1 hafta oncede rahım fılmı cektırdım rahımle alakalı sıkıntı var dıye dusunduler ayrıca bebek dogduktan ıkı kere kurtaj oldm parcalar temızendı bırde ıcerde parca kalmıstı ıcerde onu aldılar fılmde hersey normal cıktı yeryer kucuk yapısıklıklar varmıs kurtajdan sonrada olabılıyomus hafıf bır operasyon gecırcem benım gıbı yapısıkkgı olan varmı nekdr sure sonra hamıle kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…