Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam arkadaşlar ben bir yıldır korunmuyorum ama gebelik oluşmadı bir hafta önce rahim filmi çektirdim. Ve bir hafta sonra regl olucam belkidw olmam :) benimle aynı durumda olup gebelik yaşanlar var mı acaba
Hsg yi çeken asistan bundan sonraki 6ay çok önemli gebe kalma ihtimalin %90 dedi çok umutlandırdı beni.bende hsg çektirdim sonrasında hamilelik olmadı ama yakın bir arkadaşımda gördüm sol tüpü tıkalıydı ilacın baskısı ile açıldı ve 4 ay sonra hamile kaldı hsg etkisi mi bilmiyorum 2 yıl kadar hamile kalamamıştı
Evet bana hsg yi çeken asistan da bundan sonrki 6 ay çok önemli şansın çok yüksek dedi. Benim aynı durumda olanalar var mı sonuçlar nasıl çok meraktayım.Bende çektircem adet olmayı bekliyorum bayramdan sonra olur büyük ihtimal inşallah bi sorun çıkmaz sizde en kosa zamanda hayırlı haber alırsınız inş filmden sonra 6 ay içinde oluşuyor gebelik deniyor
Hsg yi çeken asistan bundan sonraki 6ay çok önemli gebe kalma ihtimalin %90 dedi çok umutlandırdı beni.
Anladım. İşte bu işi yapanlar bu kadar açıklayıcı anatmıyoreğer tıkalı tüp varsa ilaçla yüksek ihtimal açılıyor bunun için söylemiştir nihayetinde tüp kapalı olunca spermler tüpe erişip yumurtayı dölleme imkanı olmadığı için ve hsg sonrası kapalı tüp ilaç baskısı ile genellikle açıldığı için sorun ortadan kalkmış oluyor
yani hamileliğe bir etki etmiyor sadece ortada bununla ilgili bir sorun varsa onu açıyor.
Hadi bakalım inşallah rabbim tez zamanda nasip eder inşallah hepimizebende geçen ay çektirdim hamilelik yok bu ayda bekliyoruz inş bişiler vesile olur
Ewet sıkıntı olanlarda fayda sağlıyormuş. Ama beni asistan biraz heveslendirdi ihtiml yüksek hsg den sonra diyeBende mart ayında çektirmiştim. Henüz birşey yok. Gerçi benim tüplerim açıkmış zaten, acaba kapalı yada yapışıklık olanlara daha mı fayda oluyor onu bilemiyorum.
Bnmki anestesisizdiBurdaki nerdeyse herkes çektirmiş rahim filmi kızlar anestezili mi çekindiniz anestezisiz mi?
bazıları çok korkutuyor beni çok agrıyor diye sizinki nasıldı dayanılcak bişey miBnmki anestesisizdi
Benimde anestesisizdi. Bende burda okudukların solayı çok korkmuştum ama inan korkulacak bişet yok. Sadece gaz sancısı gibiydi saniyelik bir iş. Sonrasında ayağa kalkıp kendim gittim sakın kendini korkutmabazıları çok korkutuyor beni çok agrıyor diye sizinki nasıldı dayanılcak bişey mi
Öncelikle her bünye farklı. Benim canım yanmadı dersem yalan olur ama işlem bittikten sonra hiç bişi yaşamamış gibi oldum. İlaç sıktıgı zaman kasıklarda basınç oluyo o acı da 20 sn bile sürmedi benimki tam dayanamıyorum yapmayın dedim zaten bitti dedi. Ohh diyosun :)bazıları çok korkutuyor beni çok agrıyor diye sizinki nasıldı dayanılcak bişey mi
bende kafama koydum o kadar acıya dayancam anestezi almıcam yaa rabbim yardm etsinÖncelikle her bünye farklı. Benim canım yanmadı dersem yalan olur ama işlem bittikten sonra hiç bişi yaşamamış gibi oldum. İlaç sıktıgı zaman kasıklarda basınç oluyo o acı da 20 sn bile sürmedi benimki tam dayanamıyorum yapmayın dedim zaten bitti dedi. Ohh diyosun :)