rahim filmi sonunda hamile kalan varmı

evet cnm erken oldum ve bu sefer inanılmaz ağrılı oldum inşallah senin iyi haberlerini alırız dualarım seninle
Canım sanırım benim bu ay da olmayacak göğüs ağrım azaldı kasık ağrım da başladı 1-2 gün içerisinde yine hasta olurum.Eşimin muayene sonuçları da belli oldu bugün önceden sadece spermiyogram yaptırmıştık benim hsg temiz çıkınca bide varikosel var mı diye baktıralım demiştik o da yokmuş Allaha şükür sanırım sorun bende. Ama nerde anlamıyorum ki 18inde Bülent Kars diye bir doktora randevum var çok zor aldım hatta ta akşam 8 buçukta. Tek ümidim sorunumu bulması. Çocuğumun olmamasından değil hiç bir doktorun senin şu sorunun var o yüzden olmuyor dememesinden bıktım bir sorun var ama kimse bulamadı

Cnm inşallah iyi haberlerini aliriz bende bugündoktora gittim klomen verdi cumartesi tatile gidiyoruz ayin 20 sinde gel ddemişti bende şehir dişinda olucam eğer gitmem gerekiyorsa orda gidim demiştim gerek yok dedi gitmelimiyim acaba belki çatlama iğnesi vurur off ya ne zorlu bi surec

klomen verdiğine göre çatlatma iğnesi de verecektir bence canım ya garantiye almak için.İnşallah gerek kalmadan çatlar yumurtan ya da yumurtaların belki de ikiz olur :)

Yok beklediğim adet günüm yarın zaten canım.Yani en azından son 5 aydır hep aynı gün oluyorum.Ama bu ay Antalyaya tatile gittim 1 haftalığına v eo hafta tam da yumurtlama haftamdı.Hani derler ya doktorlar iklim değişiklikleri fala adet düzenini etkileyebilir diye o yüzden 13 ağustos beklediğim tarih ama kendime 15 ağustosa kadar kredi açtım hemen test alıp yine eczacıyı zengin etmek istemiyorum. O kadar kötü bir durum ki canım tam 18 aydır her ay beklenti içinde kırmızı görüp 2 gün hüngür hüngür ağlıyorum sonra toparlanıyorum kendimi ikna etsem de eczanede test alırken buluyorum her seferinde en az 2şer tane.Negatif çıkarsa ertesi gün olmazsa 1 kere daha yapayım diye,pozitif çıkarsa da kesinleştireyim diye.Mahallede gezmedik eczane bırakmadım her ay başkasından aldım ki bu ne böyle bıkmadan her ay alıyo demesinler tanımasınlar diye

Bugün hala adet olmadım ama çok ağrım var dedimki gidip test alayım negatifi görünce zaten adet başlar aklımı yitircem neredeyse ikinci çizgi çıktı kaldım öylece giyinip çıktım Allahım nolur yoksa umutlandırma diye kan verdim özel bir merkezde sonra dönerken yine 2 test aldım eve gelip bida yaptım o ikisindede hemen ikinci çizgi çıktı

Net çıkar mı emin olamadım ama resimleri de böyle

Eklentiler

• SDC18891.JPG
    29,7 KB · Görüntüleme: 2.517
  • SDC18899.JPG
    21,3 KB · Görüntüleme: 1.461
gözün aydın o zaman darısı başımıza

İnşallah vardır canım şu an tir tir titriyorum sonuçları 8 den sonra alcakmışım kan için öyle dediler bundan 18 ay önce ilk denememde gebe kalmıştım ama düşükle sonuçlandı.hcg değerim düşük çıkmıştı doktor da kimyasal gebelik demişti yine öyle olacak diye korkuyorum.Varsa dünyalar benim olacak

kan testi verdim canım benim.Eğer varsa inşallah darısı önümüzdeki ay senin başına.Bir buçuk yıldır bekliyorum ben o yüzden inanasım gelmiyor durmadan testlere bakıp duruyorum gözümün gördüğüne beynim bahane buluyor birazdan kanamam başlayacakmış gibi ağrım var. saat 8 gibi öğrenirsiniz dediler inşallah arayacağım

sonucumu öğrendim canım hcg değerim 135.3 çıkmış telefondaki bayan öyle söyledi doktorunuzla görüşün dedi kesin konuşamadı yine negatif değil ama görüşün dedi bundan 1.5 yıl önce yine orada kan testi vermiştim adet gecikmemin 4.gününde değerim 60 çıkmıştı ve kimyasal gebelik nedeniyle düşük yapmıştım. Bu sefer beklediğim adet günümde 135 çıktı ama çok endişeliyim sanki düşük bir değermiş gibi yansıttı kadın 5 ve üzeri gebelik var demektir ama doktorla görüşün dedi içime oturdu yani yarın devlet hastanesinden randevu aldım testi tekrarlatçam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…