- Konu Sahibi kalbiminsahibisin
-
Canım sanırım benim bu ay da olmayacak göğüs ağrım azaldı kasık ağrım da başladı 1-2 gün içerisinde yine hasta olurum.Eşimin muayene sonuçları da belli oldu bugün önceden sadece spermiyogram yaptırmıştık benim hsg temiz çıkınca bide varikosel var mı diye baktıralım demiştik o da yokmuş Allaha şükür sanırım sorun bende. Ama nerde anlamıyorum kievet cnm erken oldum ve bu sefer inanılmaz ağrılı oldum inşallah senin iyi haberlerini alırız dualarım seninle
klomen verdiğine göre çatlatma iğnesi de verecektir bence canım ya garantiye almak için.İnşallah gerek kalmadan çatlar yumurtan ya da yumurtaların belki de ikiz olur :)Cnm inşallah iyi haberlerini aliriz bende bugündoktora gittim klomen verdi cumartesi tatile gidiyoruz ayin 20 sinde gel ddemişti bende şehir dişinda olucam eğer gitmem gerekiyorsa orda gidim demiştim gerek yok dedi gitmelimiyim acaba belki çatlama iğnesi vurur off ya ne zorlu bi surec
gözün aydın o zaman darısı başımızaBugün hala adet olmadım ama çok ağrım var dedimki gidip test alayım negatifi görünce zaten adet başlar aklımı yitircem neredeyse ikinci çizgi çıktı kaldım öylece giyinip çıktım Allahım nolur yoksa umutlandırma diye kan verdim özel bir merkezde sonra dönerken yine 2 test aldım eve gelip bida yaptım o ikisindede hemen ikinci çizgi çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?