- 18 Ekim 2015
- 3.436
- 1.866
- 53
- Konu Sahibi kalbiminsahibisin
-
Gecmis olsun hayırlı olsun benim de tüpümn biri kapalı biri acık cıktı esimde de sayı düsüklügü vardı rahim filminden 3 ay sonra hamile kaldım filmin etkisi var mı bilmiyorum tabi dediginiz gibi kimse umudunu kaybetmesin rabbim ol desinArkadaslar Merhaba. 22 aralıkta rahim filmi çektirdim. Tüplerimin biri kapalı diğerinde ise az geçiş vardı. Eşimin ise hareketli sayısı düşüktü. Bugün 2 haftalik hamile olduğumu öğrendim. Sakın Umudunuzu kaybetmeyin. Rahim filmi sonrasi ilişki sıklığını arttırın.
Tarif ettigin akinti benmde adet sonlarinda oluyo sumukumsu yapiskan bi yapisi var kahverengimsi ama ben rahim flmi flan cktirmedmMerhaba arkadaşlar...Allah öncelikle isteyen herkese hayırlı evlat sahibi olmayı kısmet etsin..Bebek bekleyenlere de sağlıklı bir şekilde doğum yapmayı nasip etsin...1 sene önce miyom ameliyatı geçirdim...Ameliyat sonrası yapışıklık ya da tüplerde tıkanma filan oldu mu diye endişeliydim..Geçen ay Hsg çektirdim..Çektirdiğim sırada sol tüpümün kapalı olduğunu öğrendim ama o anda açıldı ilaçla çok şükür...Sonra bir kaç gün afedersiniz sümüksü akıntı filan oldu..Adet zamanım geldi ama adet de garip oldu yani tam bitecek derken yine sümüksü akıntı geldi bu ay bitmek bilmedi adetim..Normalden biraz daha uzun sürdü kahverengi sümüksü akıntı filan oldu tam bitti derken..Temizlendi diye düşünüyorum..Önümüzdeki 3,4 ay umutluyum..İnşallah olur hayırlısıyla...
Napıorsun doğum yaklaştı 2017 şubat annelerı topıgı var gelsene sende yazısıordk senle hatrlarsanGecmis olsun hayırlı olsun benim de tüpümn biri kapalı biri acık cıktı esimde de sayı düsüklügü vardı rahim filminden 3 ay sonra hamile kaldım filmin etkisi var mı bilmiyorum tabi dediginiz gibi kimse umudunu kaybetmesin rabbim ol desin
Hatırladım canım Evet dogumum yaklastı 9 subatta insallahNapıorsun doğum yaklaştı 2017 şubat annelerı topıgı var gelsene sende yazısıordk senle hatrlarsan
Bende rahim filmi sonrasi ikinci ayda gebe kaldim cekinenlere tavsiyem mutlaka ilk uc ay calismalari artirin
Arkadaslar Merhaba. 22 aralıkta rahim filmi çektirdim. Tüplerimin biri kapalı diğerinde ise az geçiş vardı. Eşimin ise hareketli sayısı düşüktü. Bugün 2 haftalik hamile olduğumu öğrendim. Sakın Umudunuzu kaybetmeyin. Rahim filmi sonrasi ilişki sıklığını arttırın.
Kızlar hayırlı olsun hsgden sonra hrmen tutmuş ne guzel. Peki eşlerinize ayrıca bir şey uyguladınız mı bunu merak ediyorum.Gecmis olsun hayırlı olsun benim de tüpümn biri kapalı biri acık cıktı esimde de sayı düsüklügü vardı rahim filminden 3 ay sonra hamile kaldım filmin etkisi var mı bilmiyorum tabi dediginiz gibi kimse umudunu kaybetmesin rabbim ol desin
Kızlar 7.haftada kese boş olduğu için alındı malesef. Bence rahim filminden hemen sonra dikkat edin sonuçta vücudunuza ilaç alıyorsunuz. Eşim için herhangi özel bir şey uygulamadık. Ama bebek alındıktan sonra doktor eşime ilaç verdi hareketli sayısı artsın diye.Kızlar hayırlı olsun hsgden sonra hrmen tutmuş ne guzel. Peki eşlerinize ayrıca bir şey uyguladınız mı bunu merak ediyorum.
Uzuldüm canım ya. Hsg den mi oldugunu düşünüyorsun peki? Eşine verdiği ilacn adı neydi paylaşırmısınKızlar 7.haftada kese boş olduğu için alındı malesef. Bence rahim filminden hemen sonra dikkat edin sonuçta vücudunuza ilaç alıyorsunuz. Eşim için herhangi özel bir şey uygulamadık. Ama bebek alındıktan sonra doktor eşime ilaç verdi hareketli sayısı artsın diye.
Promotildi sanırım yanlış olmasın. Nedeni belli değil malesef hatta 2 kese vardı biri boş diğeri daha küçük ikisini de aldılar.Uzuldüm canım ya. Hsg den mi oldugunu düşünüyorsun peki? Eşine verdiği ilacn adı neydi paylaşırmısın
Esime keçiboynuzu kürü yaptım ama sadece bir bardak icti :) yani hic birsey yapmadım vakti zamanı gelmis rabbim o zaman nasip etti sizler umudunuzu kaybetmeyin oğlum simdi 42 günlük oldu çok sükürKızlar hayırlı olsun hsgden sonra hrmen tutmuş ne guzel. Peki eşlerinize ayrıca bir şey uyguladınız mı bunu merak ediyorum.
kızlar merhaba aranıda istanbulda yaşayan ve hsg çektirenler hangi hastanede ve ne kadar ücrete yaptırdınız yazarsanız çok memnun olucam:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?