- Konu Sahibi kalbiminsahibisin
-
Benimde temiz cikti simdi durum bu iste sende biraz ara ver kendin denemeye bak belki olur allaha dua et insallah isteyen herkesin bebisi olurIns yukselir cnm benim degerin.ben rahim filmi cekildim bu arada;(cok sukur temiz cikti.ins Rabbim kisa zamanda cumle isteyene nasib eder
Benimde temiz cikti simdi durum bu iste sende biraz ara ver kendin denemeye bak belki olur allaha dua et insallah isteyen herkesin bebisi olur
Aminnnnn aminnnn insalllahhhhh hayirli evlatlarimiz olsunIns cnm.Rabbim kimsenin kucagini bos brakmasin
Amin.
yani bana bi doktor ne kadar rahat olursan bi okadar erken ne kadar takarsan bi okadar gec hamilelik gelir demisti sende kafani rahat tutKızlar hepimz bir umut bekliorz aslında psikiloji çok önemli bebek olması için önce doktorlr bizi hemen şunu yapım bunu yapın demek yerine biraz konuşp bizleri rahatlatmaları lazm hangi doktora gtmsm bir skntınyok pko var sadece dedi biraz hamile kalmn zaman alır dediler klomen vs kullandm yumurtam gelişti çatlatma iğnesi de oldum çatladı da ama gebelik olmadı sonra rahim filmi çektrdm dedi ilaç alma o ay sonra ki aylarda verdi bu sefer çok yumurtan var çoğul gebelk olur çatlatma iğnesi yapmayalm dedi diğer ay gttm ee bu seferde yumurtan gelişmemş denildi ki gözümlede gördüm geliştğni şimdi bnm inancm kalmadı doktorlra pes etmedm bu ay çalıştk bakalm doktor gelişmedi dese de 3 gün aderim geçikti test falanda yapmadm bekliorm bakalm bu hafta da yapmıcm test falan biraz beklicm inanin o kdr çok gebelk testi yaptm ki hayal kırıklığına uğramk istemiorm bir umut başımda bekliorm olmuor üzülüorm aslmda bu ay çok daha rahat kafamı boşalttm çoçuk fikrini takıntılı hale gerrmşym ama artk yapmıorm bunu daha rahatm
Benim gecen ay tedavi amaçlı probe küretaj yapıldı ve adet günümde gidip randevu alıcam rahim filmi için bakalım belki hiç gerek kalmaz ve hamile oldugumu öğrenirim inşallah rabim filmi zor oluyor mu nasılBende 31 agustosta çektrmiştm ama hamile kalamdm hala
Cnm zor değil zaten çok sürmüor biraz acı oluor ama katlanılmıck gibi dğlBenim gecen ay tedavi amaçlı probe küretaj yapıldı ve adet günümde gidip randevu alıcam rahim filmi için bakalım belki hiç gerek kalmaz ve hamile oldugumu öğrenirim inşallah rabim filmi zor oluyor mu nasıl
Teşekkür ederim canım hayırlı şekilde güzel sonuçlar alalım inşallahCnm zor değil zaten çok sürmüor biraz acı oluor ama katlanılmıck gibi dğl
Amin canım inşallah bakalm hayrlısı ben hiççççç ummuorm bu ayda 22 de adet olackmym bakalm beklemedeym bendeTeşekkür ederim canım hayırlı şekilde güzel sonuçlar alalım inşallah
İnşallah güzel haberler alıcaz en yakın zamandaAmin canım inşallah bakalm hayrlısı ben hiççççç ummuorm bu ayda 22 de adet olackmym bakalm beklemedeym bende
İnş cnm olur inş bizlerde en kısa zamanda hamile kalırız sağlıklı hayrlı evlatlarmz olurİnşallah güzel haberler alıcaz en yakın zamanda
İnşallahhh allahım nolurrrrİnş cnm olur inş bizlerde en kısa zamanda hamile kalırız sağlıklı hayrlı evlatlarmz olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?