Cevat Bayrak adı unutmuş baktım. Onun yorumlarına bir bakın burda.Şu ünlü tüpleri açan radyolog Dr a watsup tan bu fotoları göndererek sorun danışın isterseniz. Çoğu kişi onunla çözüm buluyor.
Evet Cevat Bayrak beyle iletişime geçtim açık olduğunu söyledi. Doğru mudur sizceCevat Bayrak adı unutmuş baktım. Onun yorumlarına bir bakın burda.
Sağ tüpümün ucu tıkalı sanırım bende anlamadımİkisi de çık sanki
O zaman açıktır içinizi ferah tutun çünkü onlar yorumluyor 2 Dr da açık demiş. Zaten kapalı da olsa diğer taraftan gebe kalabilirsiniz üzülmeyin. Bana da böyle kapalı demişlerdi iyi bir hastane şartında çekilmedim özel olmasına rağmen. Anestezili tekrar çekildim açık çıktı. İsterseniz başka bir merkeze gidin anestezili tekrar çekilinEvet Cevat Bayrak beyle iletişime geçtim açık olduğunu söyledi. Doğru mudur sizce
Yaa çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz içinO zaman açıktır içinizi ferah tutun çünkü onlar yorumluyor 2 Dr da açık demiş. Zaten kapalı da olsa diğer taraftan gebe kalabilirsiniz üzülmeyin. Bana da böyle kapalı demişlerdi iyi bir hastane şartında çekilmedim özel olmasına rağmen. Anestezili tekrar çekildim açık çıktı. İsterseniz başka bir merkeze gidin anestezili tekrar çekilin
İnşaAllah Allah hayırlı ve sağlıklı nasip eylesin. Benim hikayem uzun malesefYaa çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz içinAnestezili ve özelde çekindim aslında. Ve Cevat beye tekrar çekinmem gerekiyor mu size gelsem olur mu dedim. Tekrar rahim filmine gerek yoktur dedi :) inşallah tez zamanda hayırlı gebelik haberleri alırız..
Doktorlar bunu bir sorun olarak görmüyorlar ama? Neden sorun var diyorsunuz ki. Ters rahimle bir çok kişi doğum yapıyor. Nasip mi diyelim ne diyelim herkesin farklı oluyor işte. umarım tekrar gebe kalıp hayırla bebeğinizi kucaginiza alırsınız sizdeMerhaba rahim şekliniz de sorun var ben bu yüzden ameliyat oldum 3 düşük yaptım tahmin sizin gibiydi
Amin inşallah hiç beklemediğimiz anda bizede o sevinci nasip etsin Allah..İnşaAllah Allah hayırlı ve sağlıklı nasip eylesin. Benim hikayem uzun malesef4 yıla yaklaşacak hala bekliyorum. Her şey normal ama sebepsiz infertilite. Rabbim tez vakitte hayırla nasip eylesin. Herşey nasip kısmet...
Merhaba rahim şekliniz de sorun var ben bu yüzden ameliyat oldum 3 düşük yaptım tahmin sizin gibiydi
O kadar kolay ki asla bilmedim bile ama ben anestezi ki yaptım canimMerhabalar ya size sorum rahim filmi zor muydu
O kadar kolay ki asla bilmedim bile ama ben anestezi ki yaptım canim
Nasıl. İletişime geçtinizEvet Cevat Bayrak beyle iletişime geçtim açık olduğunu söyledi. Doğru mudur sizce
Instagramdan geçtimNasıl. İletişime geçtiniz