Dun bu konuyu bir bayan ile konustuk onunda yumurtasi gerekli boyuta ulaşmış doktor bu atilsin sonraki ay deneyin demis. Iliski yasagi koymamış. Isterseniz değerlendirinKızlar selamlar. Vajinal ultrason , kan tahlilleri ve sperm değerlerimiz çok şükür normal çıktı. 6 aydır gebelik oluşmayınca bir de rahim filmi çektirelim dedik bugün reglim biteli 3. Gün. Bugün çektirdik ve tüpler açıkmış bir sorun çıkmadı çok şükür.4-5 gün sonra da büyük ihtimalle yumurtlamam olacak. Doktorum bir hafta ilişki yasak dedi ama kimsenin doktoru yasaklamamış sanırım. Siz filmden kaç gün sonra ilişkiye girdiniz ? Yumurtlama dönemini kaçırmak istemiyorum
Kızlar selamlar. Vajinal ultrason , kan tahlilleri ve sperm değerlerimiz çok şükür normal çıktı. 6 aydır gebelik oluşmayınca bir de rahim filmi çektirelim dedik bugün reglim biteli 3. Gün. Bugün çektirdik ve tüpler açıkmış bir sorun çıkmadı çok şükür.4-5 gün sonra da büyük ihtimalle yumurtlamam olacak. Doktorum bir hafta ilişki yasak dedi ama kimsenin doktoru yasaklamamış sanırım. Siz filmden kaç gün sonra ilişkiye girdiniz ? Yumurtlama dönemini kaçırmak istemiyorum
Bende salı günü yaptırdım bana yasak falan konmadı. 1 gün sonra ilişki yaşadık :) Bir şey olmuyor :)Kızlar selamlar. Vajinal ultrason , kan tahlilleri ve sperm değerlerimiz çok şükür normal çıktı. 6 aydır gebelik oluşmayınca bir de rahim filmi çektirelim dedik bugün reglim biteli 3. Gün. Bugün çektirdik ve tüpler açıkmış bir sorun çıkmadı çok şükür.4-5 gün sonra da büyük ihtimalle yumurtlamam olacak. Doktorum bir hafta ilişki yasak dedi ama kimsenin doktoru yasaklamamış sanırım. Siz filmden kaç gün sonra ilişkiye girdiniz ? Yumurtlama dönemini kaçırmak istemiyorum
Yok yok yanlış anlamışsınız :) reglim 5 gün sürdü. Bugün 3 gün sonrası yani 8. Günüm. Yumurtlamam da genelde 12-13. Günlerde gerçekleşiyor. Yani yumurtlamama 4-5 gün varAdetten 3 gün sonra yumurtlama olması biraz erken değilmi?
Normalde diğer adetine 14 gün kala felan olur.
Benim doktorunda yasaklamıştı bir kaç gün.
Tamamdır :) antibiyotik yazdı zaten bitireyim olmazsa sonra ilişkiye devam :) sizin tüplerde bir sorun çıktı mıBende salı günü yaptırdım bana yasak falan konmadı. 1 gün sonra ilişki yaşadık :) Bir şey olmuyor :)
Banada yasaklamıştı doktorum antibiyotik vermişti 3 günlük 3 gün yasaktı ilişki.Kızlar selamlar. Vajinal ultrason , kan tahlilleri ve sperm değerlerimiz çok şükür normal çıktı. 6 aydır gebelik oluşmayınca bir de rahim filmi çektirelim dedik bugün reglim biteli 3. Gün. Bugün çektirdik ve tüpler açıkmış bir sorun çıkmadı çok şükür.4-5 gün sonra da büyük ihtimalle yumurtlamam olacak. Doktorum bir hafta ilişki yasak dedi ama kimsenin doktoru yasaklamamış sanırım. Siz filmden kaç gün sonra ilişkiye girdiniz ? Yumurtlama dönemini kaçırmak istemiyorum
Tamamdır :) doktorum da sanırım enfeksiyon ihtimaline karşın korunun demiş olabilirDun bu konuyu bir bayan ile konustuk onunda yumurtasi gerekli boyuta ulaşmış doktor bu atilsin sonraki ay deneyin demis. Iliski yasagi koymamış. Isterseniz değerlendirin
3 gün bizi kurtarıyorBanada yasaklamıştı doktorum antibiyotik vermişti 3 günlük 3 gün yasaktı ilişki.
Bence değerlendirin yumurtlamayı çünkü rahim filmi çekilen ay ve takiben 3 ay gebelik oranı yükseliyor ben ozaman kalamamıştım ama kalan kişi çok fazla yinede size kalmış3 gün bizi kurtarıyormuhtemelen bi 4-5 gün sonra yumurtlamam olacak. O zaman bir hafta beklemesem mi acaba doktorum bir hafta yasak dedi
Tamamdır çok teşekkür ederimmmBence değerlendirin yumurtlamayı çünkü rahim filmi çekilen ay ve takiben 3 ay gebelik oranı yükseliyor ben ozaman kalamamıştım ama kalan kişi çok fazla yinede size kalmış
Yok yok yanlış anlamışsınız :) reglim 5 gün sürdü. Bugün 3 gün sonrası yani 8. Günüm. Yumurtlamam da genelde 12-13. Günlerde gerçekleşiyor. Yani yumurtlamama 4-5 gün var
Evet bak rahim filminden sonki 4 ay ayda hamile kalma sansi artiyir degerlendir gitsin. 1 er gun ara ile yapsan daha saglikli sperm sagligi acisindan da Rabbim gonlune gore versin canimm3 gün bizi kurtarıyormuhtemelen bi 4-5 gün sonra yumurtlamam olacak. O zaman bir hafta beklemesem mi acaba doktorum bir hafta yasak dedi
Çok teşekkür ederim inşallah sağlıklı bir şekilde isteyen herkese nasip etsin rabbimEvet bak rahim filminden sonki 4 ay ayda hamile kalma sansi artiyir degerlendir gitsin. 1 er gun ara ile yapsan daha saglikli sperm sagligi acisindan da Rabbim gonlune gore versin canimm
Rahim duvarında çok az bir yapışıklık görüldü ama sorun olmuyormuş. Çok şükür tüplerde bir problem yokmuş:)Tamamdır :) antibiyotik yazdı zaten bitireyim olmazsa sonra ilişkiye devam :) sizin tüplerde bir sorun çıktı mı
3-4 gün bekleyeceğim inşallah sonra değerlendireceğim sanırımAnladım teşekkür ederim
Banada doktor demişti bi kaç gün olmasın ve bu ay korunun diye ama bazılarıda direk oluyor.
İnşallah bebişlerimize kavuşuruzzzzRahim duvarında çok az bir yapışıklık görüldü ama sorun olmuyormuş. Çok şükür tüplerde bir problem yokmuş:)
İnşallah dualarım hepimize.. :)İnşallah bebişlerimize kavuşuruzzzz
Merhaba canım bende bu ay rahim filmi çekildim ama pik olmadı anlamadım sende yaşadın mıKızlar selamlar. Vajinal ultrason , kan tahlilleri ve sperm değerlerimiz çok şükür normal çıktı. 6 aydır gebelik oluşmayınca bir de rahim filmi çektirelim dedik bugün reglim biteli 3. Gün. Bugün çektirdik ve tüpler açıkmış bir sorun çıkmadı çok şükür.4-5 gün sonra da büyük ihtimalle yumurtlamam olacak. Doktorum bir hafta ilişki yasak dedi ama kimsenin doktoru yasaklamamış sanırım. Siz filmden kaç gün sonra ilişkiye girdiniz ? Yumurtlama dönemini kaçırmak istemiyorum
Canım ben test yapmadım. Her ay hep aynı gün pik oluyordu zaten o yüzden o gün değerlendirdim. Doktor testi yasakladıMerhaba canım bende bu ay rahim filmi çekildim ama pik olmadı anlamadım sende yaşadın mı