Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba, bu sabah rahim filmi çekildim. Doktor kaç gün sonra ilişkiye girebileceğime dair bir şey söylemedi. Ben de sormayı unuttum. Yumurtlamam da 3 gün sonr gözüküyor. Bilgisi olan var mı ?
Merhaba, bu sabah rahim filmi çekildim. Doktor kaç gün sonra ilişkiye girebileceğime dair bir şey söylemedi. Ben de sormayı unuttum. Yumurtlamam da 3 gün sonr gözüküyor. Bilgisi olan var mı ?
Canım bende 2 hafta önce falan çekildim 48 saat korun dedi bana burda diğer arkadaşlarlar da yazmıştı daha önce kimine 1 hafta kimine 1 ay bile demişler 5 gün kanamam oldu benm o yüzden mecbur 5 gün bekledik biz zaten adet 7. gün bitti 8. gün çekildi benm yumurtlamaya daha vardı sorun olmadı