• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim filmi sonrası

Kanaryaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2019
641
857
33
29
Merhaba arkadaşlar ben geçen hafta rahim filmi çekildim sonucu temiz çıktı doktorum bu ay dinlenin korunun dedi bebek sahibi olmayı düşünüyoruz buralarda okuduğum yorumlarda çoğu kişi korunmamış size sorum şu olacak korunmam gerekli mi ve içinizde sonuçtan anlayan var mı?
Hepinize hayırlı geceler

Merhaba arkadaşlar ben geçen hafta rahim filmi çekildim sonucu temiz çıktı doktorum bu ay dinlenin korunun dedi bebek sahibi olmayı düşünüyoruz buralarda okuduğum yorumlarda çoğu kişi korunmamış size sorum şu olacak korunmam gerekli mi ve içinizde sonuçtan anlayan var mı?
Hepinize hayırlı geceler
Hayırlı geceler canım bende rahîm filmi çekilmiştim 4 ay oluyor fakat doktorum korunmamiz gerektiği hakkında hiçbirşey söylemedi bende çevremden duyduğum ve bu forumda okuduğum kadarı ile söyleyebilirim ki ilk 3 ay hamile kalanların sayısı çok fazla 🤗

Hayırlı geceler canım bende rahîm filmi çekilmiştim 4 ay oluyor fakat doktorum korunmamiz gerektiği hakkında hiçbirşey söylemedi bende çevremden duyduğum ve bu forumda okuduğum kadarı ile söyleyebilirim ki ilk 3 ay hamile kalanların sayısı çok fazla 🤗
İnşallah çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkesin gönüllülerine göre versin içinden bizleri de ayırmasın 🙏🙏

Hepinize hayırlı geceler
bende yeni çektirdim korunmayın dedi ilk 3 ay önemli hamile kalma şansı yüksek dedi

Hepinize hayırlı geceler
Bana korun dememisti film sonrasi ilk ay gebelik ihtimali biraz daha yuksek demişti

Back