- 30 Mart 2022
- 5.321
- 3.027
- 103
- Konu Sahibi onbirmayis
-
Ay hadi hayırlısıBende 10 gün sonra yaklaşık çekileceğim takipteyim
Ay inşaAllah beeeeAllahim bu kizi benim şu hallerime cabuk koy nolurbiri tepesinde biri kucaginda
Tövbeeeehayırlısı sağlıklısı de
4-5 gün sonra olmuştu. 3 gün ilişki yasak demişlerdi bize. O ay oğluma hamile kaldımMerhaba kızlar,
Çarşamba sabahı rahim filmi çekildim anestezili.
Bugün cumartesi gecesi ilişkim olsa bir sıkıntı olur mu sizce?
3,5 gün geçti.
Doktor ile hiç görüşemedim. Bilemiyorum. Pazartesi konuşacağız.
Sizin tecrübenizi öğrenmek istedim. Yardımcı olabilir misiniz
Ay MaşaAllah darısı bizlere4-5 gün sonra olmuştu. 3 gün ilişki yasak demişlerdi bize. O ay oğluma hamile kaldım
Benim de açıktı öyle düşünmeyin başka yollarla da katkısı oluyor benceAy MaşaAllah darısı bizleretüplerim açıkmış
Aslında kapalı olup da açılsaydı bu aydan umutlu olurdum da..
Benim tam 3,5 gün oldu
Günde 1-2 damla kahverengi akıntım oluyor,iyice azaldı.
Antibiyotik de kullanmıyorum,vermedi doktor.
Ama normal hayatıma dönmek istiyorum artık
İlişki yaşamaya kararlıyım ama korunsam mı korunmasam mı arada kaldım
Ay bana umut oldunuz ŞuanBenim de açıktı öyle düşünmeyin başka yollarla da katkısı oluyor benceNiye korunacaksınız ki istiyorsanız, doktorlar ilk günler hariç korunma önermiyor diye biliyorum bence korunmayın, darısı başınıza
Evet anestezili ama cok korkuyorum 3 4 aydir sürekli erteliyorum artik gitmem laizm ilaçları falanda coktan almıştımAy hadi hayırlısıanestezili ise korkmayın çok basit
İlaç derken ne ilacıEvet anestezili ama cok korkuyorum 3 4 aydir sürekli erteliyorum artik gitmem laizm ilaçları falanda coktan almıştım
Antibiyotik ve ağrı kesici yazmisti rahîm filmi sonrası kullanilacak dedi ben uyumak istemiyorumİlaç derken ne ilacı
Valla ben de hep korkuyordum ama boşuna ertelemişimçok güzel uyuyorsunuz,uykunun en güzel yerinde uyandırıyorlar
09:05 te uyuttular
09:20 de uyandırdılar
gram acı hissetmiyorsunuz
Sadece adet olmuşsunuz da karnınız ağrıyor gibi oluyor.
Bana ilaç da yazmadı neden bilmem.Antibiyotik ve ağrı kesici yazmisti rahîm filmi sonrası kullanilacak dedi ben uyumak istemiyorum
Çok teşekkür ederim cevabın içinBir hafta demişlerdi bana. Zaten antibiyotik ancak bitmişti, bir de üç dört gün kahverengi lekelenme olmuştu.
Bilmiyorum ya anesteziden korkuyorum bilincimin açık olmasini istiyorum. Ama dr dedi anestezisiz cok zor oluyor yapmiyoruz. Antibiyotik de bilmiyorum niye verdiBana ilaç da yazmadı neden bilmem.
Uyumak niye istemiyorsun
Antibiyotik işlem sonrası enfeksiyon ihtimali içinmiş.Bilmiyorum ya anesteziden korkuyorum bilincimin açık olmasini istiyorum. Ama dr dedi anestezisiz cok zor oluyor yapmiyoruz. Antibiyotik de bilmiyorum niye verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?