- 17 Eylül 2014
- 398
- 39
- 33
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah sağlıklı uzun ömürler versin kızınıza.. Umut oldunuzbende rahım filmi çekindim cekindikten hemen sonra hamile kaldım.kızım simdi 1.5 yasında.tum isteyenlere allahım aratmadan nasıp etsın inşallah
Ben de geçen haftasonu çektirdim.. Bu ay hiçbir şey yapmadan normal yolla olmasını beklicez. Yine olmazsa aşılama yapılacak.. Umarım bu sefer olur.. Moral buldum.. Ne güzel.. Gelininiz sağlıkla alsın kucağına inşallah..Rahim filmi tuplerimi acıyor me yapıyor bilmiyorum ama gelinimiz rahım filmi cektırmişti bıkac ay sonrada aşılama olmuştu ve tek seferde tuttu hamile kaldı. Allah hepinize nasip etsin inşallah
Amiinn.. İnşallah...rabbim bizlerede nasip etsin insaallah
Teşekkür ederim canım.. Allah bağışlasın inşallah.. İnşallah aşılamaya gerek kalmadan olur.. olmazsa da dikkat ediceemm.. saolDogum yaptı canım oğlu birbucuk yasında oldu. Allahım ısteyen herkese nasıp etsin.aşılamadan sonra fıkkat et kendine ozen gostermen gerekecek yorulma araba yolculuğu çok yurumek yok ona göre ayarla kendini
bende rahım filmi çekindim cekindikten hemen sonra hamile kaldım.kızım simdi 1.5 yasında.tum isteyenlere allahım aratmadan nasıp etsın inşallah
Teşekkür ederim canım.. Allah bağışlasın inşallah.. İnşallah aşılamaya gerek kalmadan olur.. olmazsa da dikkat ediceemm.. saol![]()
Teşekkür ederim canım.. Allah bağışlasın inşallah.. İnşallah aşılamaya gerek kalmadan olur.. olmazsa da dikkat ediceemm.. saol![]()
hayırlı olsun canım hamile kalmışsın rahim filminden hemen sonra kaldı n ayyy inşallah bizdee...sonucun nasıl çıkmıştı canım senin.biraz anlatırmısın o ay nelere dikkat ettin genel anlamda ilişki günler ini nasıl ayarladınız gün aşırı mı yani .tekrar Tebrikler![]()
Ay canım evet yaaBebek için her yere yazmışım baksana :) Unutmuşum buraya yazdığımı. İnşallah aşılamaya gerek kalmadan olur demişim, Allah'ım nasip etti şükürler olsun
Daha çok yeni. Ancak keseyi gördük canım. Kalp atışını Allah kısmet ederse 2,5 hafta sonra duyacağız. İnsan sevinmeye de çekiniyor.. İnşallah Rabbim nasip eder..
Canım, benim tüplerim zaten açık çıkmıştı şükür. Eşimde de bende de bir sorun görünmüyordu. 6 ay denemiştik, olmamıştı. Sonraki 2 ay yumurta geliştirici ilaçla ve çatlatma iğnesiyle denedik, olmadı. Sonraki ay rahim filmi çektirdim, Aralık ayında. Aralık ayında değil ama filmden sonra 2. ayımda, ocakta hamile kalmışım canımTam 1 senedir istiyorduk. İşte yazmışım ya, aşılama yaptıracaktım. Hatta adet ağrılarım başladığı için adet günüm için doktor randevusu almıştım, ama adet olmayınca doktora kan sonucumla hamileyim sanırım :) diye gittim. Bilmiyorum ki acaba rahim filmi mi vesile oldu. Öyle bir şey var.. yani küçük yapışıklıklar varsa açıyor diyorlar. Hamile kalmayı kolaylaştırabiliyor diyorlar doktorlar da. Film çekinirken de hafif ağrı olmuştu. Belki de biraz yapışıklık falan vardı da açıldı.. Sebebini bilmiyorum ama vesile işte :)
Filmden sonra normal akışına bıraktık. Bir şey kullanmadık. Kasığımda ağrı olunca yumurtanın çatlamek üzere olduğunu anladım. Akıntı da vardı. Ağrının ertesi günü sabah ve ondan sonraki akşam ilişki oldu canım. Zaten sonraki gün doktora gitmiştim yumurta çatlamış demişti doktor. Belki de sabah olması da etki etmiştir. Sabah daha iyi oluyormuş canım. biraz da utanarak yazıyorum ama inşallah faydası olur. Bunları da biliyorsunuzdur belki ama bunu da okuyun: http://www.mumcu.com/gebelik-isteyenler-icin-uygun-seks/ " Alınabilecek başka bir önlem de ilişkinin sabah olmasıdır. Boşalmanın olmadığı geceyi takip eden sabah erkeğin sperm düzeyleri en yüksek sayıdadır." Böyle yazıyor. Başka şeyler de var..
Allah sana da sizlere de en kısa zamanda sağlıkla nasip etsin inşallahTek tüpü kapalı olup normal yolla hamile kalanlar da var ki, tüp bebek olursa zaten tüpün tıkalı olması hiç bir engel teşkil etmiyor. Zamanı gelince olacak emin olun.. İnşallah çabuk gelir zamanı
![]()
Ne zaman çekinmiştin sen canım? Çok mu var akıntı? Bir problem yoktur bence ama doktora sor istersen.ay çok sağol canım inşallah benim film çok ams çok ağrılı oldu ilk ilaç gitmedi sonra basınçlı verdi sağa gitti ama ilaç iyice yayıldı sol artık açıldıysada görülmez dediler.hayırlısı bakalım bide akıntım çok antibiyotik kullandım ama sarı cıvık parça şeklinde spermmi yoksa işlemde enfeksiyonmu kaptım acaba off
Ne zaman çekinmiştin sen canım? Çok mu var akıntı? Bir problem yoktur bence ama doktora sor istersen.