• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim filmi sonrası hamilelik

pnrsbn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2014
25
12
3
46
Rahim filmi çektiren varmı yazarmisiniz

Son düzenleme:
agustos ayında çektirdim ve bugün 4. kez yine adet oldum :KK43:

mart nisan gibi çekildim ağustosda hamile kaldım

neden rahım fılmı sonrası hamıle kalma olaslıgı artar kı bende 15 gun once hıstereskopı oldum hıc bısı cıkmadı

mart nisan gibi çekildim ağustosda hamile kaldım[/QUOTE

gözün aydın canım tebrik ediyorum seni :) öncesinde yumurtlamayla ya da olgunlaşmasıyla ilgili bi sorun varmıydı sende.bende 2 defa büyütebildim.ama sonuç negatif.rahim filmi çektir dedi dr...ve çok korkuyorum anestezi almak ta istemiyrum senin nasıl geçti?

neden rahım fılmı sonrası hamıle kalma olaslıgı artar kı bende 15 gun once hıstereskopı oldum hıc bısı cıkmadı
2 yıl önce bende histereskopi oldum Polip alındı sonrasında hemen hamile kaldım fakat 10. Haftada sonlandı gebelik kalp atışları olusmadi:(

rabbim en kisa zamandi hayirli ve saglikli ewlat verir insaallah hepimize :-)bendede bisi cikmadi ama psikolojik sanirim kendimi hamilemiyim acaba demekten alikoyamioum adet olmama az kaldi onun belirtileridir dioum ara ara azcik karnim agrio tek belirtim bu :-(

Canım bende geçen hafta histereskopi oldum kafama takılan sorular adet bitiminin hemen ertesi günü oldum yani 8. Gün doktor ilişki yasak falan demedi acaba bu ay birlikte olunsa hamile kalınırmı yumurtalar zarar görmüşmüdür senin bi fikrin varmı yada doktorun sana bişey dedimi bu konuda?

Canım bende geçen hafta histereskopi oldum kafama takılan sorular adet bitiminin hemen ertesi günü oldum yani 8. Gün doktor ilişki yasak falan demedi acaba bu ay birlikte olunsa hamile kalınırmı yumurtalar zarar görmüşmüdür senin bi fikrin varmı yada doktorun sana bişey dedimi bu konuda?
Bize 15 gün ilişki vermedi ben 15 gun sonrasında kalmıştım cnm

canim yok dr um bana iliski yasak falan da demedi ama benim 4 gun kanamam oldu kanamam bitince ben iliskide sorun gormedim acikcasi .

gözün aydın canım tebrik ediyorum seni :) öncesinde yumurtlamayla ya da olgunlaşmasıyla ilgili bi sorun varmıydı sende.bende 2 defa büyütebildim.ama sonuç negatif.rahim filmi çektir dedi dr...ve çok korkuyorum anestezi almak ta istemiyrum senin nasıl geçti?

teşekkür ederim canım ben bu zamana kadar çok uzun yollardan geçtim 4 yıldan beri bekliyordum sayısız yumurta takibi yaptırdım çatlatma iğnesi oldum bi kaç.kez rahim filmi çekildim son bir kez daha yumurta takibi ve çöatltama iğnesi kullandım hamile kalamadım sonra doktor aşılama dedi artık ama bu seferde ben istemedim ara verelim dedim ara verdik sonra kendiliğinden oldu ama gerçekten kafa rahatlığı çok önemli ben başka sağlık sorunları yaşıyordum onunla uğraştığım için bebek tamamen aklımdan çıkmıştı..Rabbim sizlerede en kısa zmanda nasip etsin inşALLAH

canim yok dr um bana iliski yasak falan da demedi ama benim 4 gun kanamam oldu kanamam bitince ben iliskide sorun gormedim acikcasi .
Benimde 4 gün kahvarengi leke şeklinde oldu canım sonra devam çalışmalara :) adetime daha çok var merak ettim tşk ederim ;)

bnmde adetim yaklasti histereskopi den sonra olursa ilk adetim olacak ama ins olmax da hamis imdir her ay ayni seyleri duaunmekten yoruldum :-(adet olursam da ank da tedavi gordugum tup bebek merkesinde tup bebek icin baslangic yapacagiz

teşekkür ederim canım ben bu zamana kadar çok uzun yollardan geçtim 4 yıldan beri bekliyordum sayısız yumurta takibi yaptırdım çatlatma iğnesi oldum bi kaç.kez rahim filmi çekildim son bir kez daha yumurta takibi ve çöatltama iğnesi kullandım hamile kalamadım sonra doktor aşılama dedi artık ama bu seferde ben istemedim ara verelim dedim ara verdik sonra kendiliğinden oldu ama gerçekten kafa rahatlığı çok önemli ben başka sağlık sorunları yaşıyordum onunla uğraştığım için bebek tamamen aklımdan çıkmıştı..Rabbim sizlerede en kısa zmanda nasip etsin inşALLAH

teşekkür ederim güzel dileklerin için :)

bende rahım filmi çekindim cekindikten hemen sonra hamile kaldım.kızım simdi 1.5 yasında.tum isteyenlere allahım aratmadan nasıp etsın inşallah

Rahim filmi tuplerimi acıyor me yapıyor bilmiyorum ama gelinimiz rahım filmi cektırmişti bıkac ay sonrada aşılama olmuştu ve tek seferde tuttu hamile kaldı. Allah hepinize nasip etsin inşallah

Back