- 5 Ocak 2016
- 7
- 0
- 1
- 30
- Konu Sahibi Edaali01ez
-
Bende rahim filmi cekilcem arastiriyorum nasıl randevu aliniyor?Bugün filmimi çektirdim.hiç ağrı sızı olmadı.sonrası adet sancısı gibi hafif hafif bir sancı oldu.400tl ve radyomar bakırköy de çekildim boşa korkmuş um tavsiye ederim.
17 gün oldu hala olmadm canm ya doktor pazartsi ye kadar olmazsan salı gel dedi yacanım kesinlikle psikolojık birde ben bu ay sogan kürü içtim bir kaç kere sanırım oda sebep oldu ama hamile olmadıgımı ögrendim doktor dediki gör bak yarın adet olursun dedi gerçektende adet oldum
Canim sende pco falan var mi ?17 gün oldu hala olmadm canm ya doktor pazartsi ye kadar olmazsan salı gel dedi ya
17 gün oldu hala olmadm canm ya doktor pazartsi ye kadar olmazsan salı gel dedi ya
Hayır canm ilk defa böyle oldum ya şuan iki aydır adet olmadım doktora da gitmedim artık gitmeye de cesaretim yok Yoruldum kpss ye hazrlanyorum tamamen aklmdan çıkmış adet olmadğm zaten adetim 10 gün geçmişti kan tahlili yaptrmştm negatif ti testte yanılma olabilir mi acabaCanim sende pco falan var mi ?
Anestezi ile çektir canm hiç bilmiyorsun bileMerhaba arkadaslar bende yakin zamanda rahim filmi cektiricem.Biraz tedirginim acikcasi agrili bi islem
oldugunu duydum.Tecrubelerinizi anlatirsaniz sevinirim.Rabbim tez zamanda hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin isteyen herkeze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?