- 12 Aralık 2015
- 72
- 46
- 3
- 32
- Konu Sahibi Edaali01ez
-
Günaydın canm bende çok korkuyodum anestezi alarak çekildim canm hiç birşey hissetmedim çok rahattı kesinlikle anestezi ile çekilmeni tavsiye ederimcanım bu rahim filmini bende çok çekilmek istiyorum nasıl çekildin banada anlatırmısın bende paylaşımlarda bulunmak istiyorum
Bildirecem canm benim hala olmadm :)sonucunu bize mutlaka bildir
Adanadayım canm 400 tl rahim filmi içinbirde hangi ildesin ne kadar masraf gidiyor...
İnşallah canm ya hala test yapmadm adette olmadm ama test yapmaya korkuyorumBende 7 aralıktarahim filmi cektrdim bbekliyorum inşallah vesile olur
Rabbim inşallah hepimizin gönlüne göre verir canmEdaali01ez inşallah canm bekle bir iki gün daha inş hamilesndr ben rahim filminden sonra ertesi gün iliski verdi doktor
İnşallah hayırlı haberlerini alırız canmEdaali01ez amin cnm inşallah beklemeden.bende bat a bir hafta var
Ya şuan çok kötüyüm ya sanki adet olmak üzereyim gibi bi anda acayip sancı başladıEdaali01ez inşallahcnm ssenin de doktorum ilk uç ay şans çok yüksek dedi bakalım bizede denk gelicekmi
Mrb canm ben çok doktor gezdim ve sonunda gerçekten harika bi doktor buldum Hacettepeliler tıp merkezi haluk ballı ya çektirdim kesinlikle ona gitmeni tavsiye ederim :)Edaali01ez canım bende adanadayım hangi hastane ve doktora film çektirdin bilgi verirmisin bana
Tatlım korunmadm ben iki gün geçti adetim ama dün gece sadece bir damla pembe bi leke geldi sonra hiç birşey olmadı fakat 1 saat önce yine aynı şey oldu ve şimdide sanclarm başladı ben anlamadm adet olacam mı olmayacam mıBen rahim filmi cekildigim ay doktor cok radyasyon aldın korun dedi keske korunmasaymisim diyorum şimdi. ertesi ay aşılama yapilcakti yumurtlama gününü kacirdilar, sonraki ay aşılama yapildi tutmadi 2 ay sonra kendiligimden hamile kaldim ama o da kimyasal gebelik olduinsallah sizler hemen hamile kalirsiniz ve eğer hemen adet bitimi cekilirse bence korunmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?