• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Rahim filmi sonrası hamile kalanlar var mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İki gün önce rahim filmi çektirdim 15 aydır hamile kalmadım acaba böyle olup rahim filminden sonra hamile olan var mi
Aynı durumdayım bende kalamadim geçtiğimiz temmuz ayında çektirdim filmi hala tık yok tık doktorum çektirdikten sonra 3 ay içinde kalman büyük olasılık dedi ikinciye çektirmeyi düşünüyorum aslında

Çekildikten kaç ay sonra öldü daha önce ne kadar süre olmamıştı probleminiz neydi
ckeildikten sonra regl olmadim
7aydir olmamisti
Yumurtlama sorunu yoktu
Hafif tikaniklik varmis dedi actik dedi
Rahimfilmi sonrasi kanalalr cok aciliyormis
Sans fazla dedi doktor

Aynı durumdayım bende kalamadim geçtiğimiz temmuz ayında çektirdim filmi hala tık yok tık doktorum çektirdikten sonra 3 ay içinde kalman büyük olasılık dedi ikinciye çektirmeyi düşünüyorum aslında
Başka bir probleminiz var mıydı sizde yada esinizde

Doktara gidip kendimiz mı diyoruz nasıl oluyor bu film ne ise yarıyor
ben hamile kalmak istiyorum dedim yumurtlama takibi yapti ilacla
Yumurtlama sorunun yokdedi
Esime bakti degerelre onunda sperm sikintisi yoktu
Sonra rahimfilmi cekelim sans artar dedi
Sonuçta kanallar temizleniyor
Sperm daha rahat giriyor
Asama asama gittik yani

Başka bir probleminiz var mıydı sizde yada esinizde
. Hayır yok ikimizde de bir problem ben genc kızken 2011 yılında kürtaj oldum doktoruma bu durumu anlatınca geçen sene benden rahim filmi istedi bir emin olalım tüplerde tıkanıklik varmı yok mu diye dedi çektirdik hemen ama yine yok yine yok işte

Kızlar benim de sağ tüp kapalı çıktı tekrar girmeyi düşünüyorum böyle tüpü açılan oldu mı acaba ?
öncekine aneztezi almadan girdiğim için cok ağrım olmustu buna aneztezi alarak girmeyi düşünüyorum

Kızlar benim de sağ tüp kapalı çıktı tekrar girmeyi düşünüyorum böyle tüpü açılan oldu mı acaba ?
öncekine aneztezi almadan girdiğim için cok ağrım olmustu buna aneztezi alarak girmeyi düşünüyorum
. Anestezi alarak gir hiç bir şey anlamazsın arkadaşım çok rahat oluyor ben öyle oldum

Hazirana kadar deneyecem yine olmazsa sizin dediginiz gibi doktora gideyim 1 yılı doldurmadigim için çok üstünde durmadı bide eşim askeri personel olduğu için sürekli görevlerde oluyor sana hamile kalamiyosun diyemem dedi

Hazirana kadar deneyecem yine olmazsa sizin dediginiz gibi doktora gideyim 1 yılı doldurmadigim için çok üstünde durmadı bide eşim askeri personel olduğu için sürekli görevlerde oluyor sana hamile kalamiyosun diyemem dedi
siz yinede ovulasyon testi ile yumurtlamanizi takip ettirin

Back
X