Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
17 mart adetin 1. Günu
22 mart rahim filmi
16 nisan bebis ogrenmem
23 nisan parcali kanama ve dis gebelik ogrenmem
1 mayis keseye saf alkol verilmesi
8 mayis kurtaj ve kapanis
Sonra haziran 15 regl. 3 adet korunma 2. Ay tekrar deneme... vee günümüz
Anladım canım tesekkur ederimmInsallah canim ama sık gorulen dis gebelikte boyle artmaz. Benim rahim agzindaydi bebegin dogum kanalinda gibi. Cok asagida olunca olmaz rahmin icinde degil diye sonlandi. Icin rahat git düşünme
Canikom sen 1 kere adet gördün yaniiii gebelikten önceCanim 18 agustosta rahim filmi cektirdim. 3 eylülde adet oldum ondan adetten sonra hamile kalmism pazartesi günü öğrendim yani hsg den sonraki ay hamile kalmış oldum. Tuplerimde acik cikti
Kuzum sen ne yaptın17 mart adetin 1. Günu
22 mart rahim filmi
16 nisan bebis ogrenmem
Hadiii bakalım şimdi ne çıkacak senide çok merak ediyorum canım17 mart adetin 1. Günu
22 mart rahim filmi
16 nisan bebis ogrenmem
Valla hala adet gelmedi akinti bugun az sari geldi sonra biraz beyazli sulu noldugu belli degil. Alt karinda rahim civari adet gelecek gibi sızı var ama 1 2 gündür devam efiyo acaba sökülmedi diye mi anlamadim. Öyle ctesi en gec olmam lazim.Kuzum sen ne yaptın![]()
Bence yârin bi test al yap gebelik varsa silikte olsa çıkarValla hala adet gelmedi akinti bugun az sari geldi sonra biraz beyazli sulu noldugu belli degil. Alt karinda rahim civari adet gelecek gibi sızı var ama 1 2 gündür devam efiyo acaba sökülmedi diye mi anlamadim. Öyle ctesi en gec olmam lazim.
Dün yaptim sabah idrari degil de aksama dogru öyle idrara sıkışmadan negatif cikti. Bir uygulamada ptesi olasi test günü diyo. Yani o zaman kitte pozitif gözükür yazmis 2 gun geçince bat ı. Zaten olmazsam gider kan veririm kit mit stresi girmeden net sonucBence yârin bi test al yap gebelik varsa silikte olsa çıkar
Evet canım gordum ama hemen adet bittikten sonra tutmus yani :)Canikom sen 1 kere adet gördün yaniiii gebelikten önce
Benimde pazar aynı durumdayız arkadaşım senle ya sen benden bi gün önce inşallah haber alırsınValla hala adet gelmedi akinti bugun az sari geldi sonra biraz beyazli sulu noldugu belli degil. Alt karinda rahim civari adet gelecek gibi sızı var ama 1 2 gündür devam efiyo acaba sökülmedi diye mi anlamadim. Öyle ctesi en gec olmam lazim.
Ben de erken oldum hsg den sonra bu ay nasıl olcakEvet canım gordum ama hemen adet bittikten sonra tutmus yani :)
Pazartesi öğrendiğimde 991 di canım adeetimi 1 gun gecmisti ozaman. Carsamba gittik keseye bakmaya doktor goremedi ama kan verdim deger icini2360 a çıkmış bugun dahada katlanmıştır inşallah bu akşam keseyi gorme ihtimalimz yüksek doktorum cuma günü akşam gel bakalm dedi sagolsun :) tüpler felan açıktı cikti benim hsg de :)Ben de erken oldum hsg den sonra bu ay nasıl olcaksen dr gittin mi değeler nasıl
Ins ama ben adeti bekliyorum gelir diye. Baya ara ara sancisi geliyo. Tabi belli de olmuyo ki burda sancidan kivranan hamileyim diyen varBenimde pazar aynı durumdayız arkadaşım senle ya sen benden bi gün önce inşallah haber alırsın
Keseye karindan mi bakti? Vajinal yoldan o degere gozukurdu ama 3 bin ustu karindan belli ediyomus canim. Ins guzel haberlero ver bizePazartesi öğrendiğimde 991 di canım adeetimi 1 gun gecmisti ozaman. Carsamba gittik keseye bakmaya doktor goremedi ama kan verdim deger icini2360 a çıkmış bugun dahada katlanmıştır inşallah bu akşam keseyi gorme ihtimalimz yüksek doktorum cuma günü akşam gel bakalm dedi sagolsun :) tüpler felan açıktı cikti benim hsg de :)
Karindan bakmisti canım muhtemelen bu akşamda karın dan bakcak ordan görmezse alttan bakabilir ama cuma karindan gorebiliriz dedi akşam olsun diye sabırsızlıkla bekliyorum :))Keseye karindan mi bakti? Vajinal yoldan o degere gozukurdu ama 3 bin ustu karindan belli ediyomus canim. Ins guzel haberlero ver bize
Canim gunune ne kadar var yapsana bende iste onlardan biriydim adet olcam sandım ama adetten dgeilmis :)Ins ama ben adeti bekliyorum gelir diye. Baya ara ara sancisi geliyo. Tabi belli de olmuyo ki burda sancidan kivranan hamileyim diyen varsanirim testten baska eminlik yolu yok