Bende polikistik overliyim yaklaşık 1 senedir ilaç kullanıyorum temmuz ayında rahim filmi çektirdim temiz çıktı yaklaşık 26 gün falan geçti adetim bu ay ilk defa ilaç kullanmadan adetimi bekledim fakat henüz rahim filminin üzerine adet göremedim hamilelik de çıkmıyor testte siz ne durumdasinizMerhaba kızlar ,
Polikistik over hastasıyım maalesef zaten çoğu zaman adetim gecikiyor ama yine de merak ettim adet gecikmesi veya rahim filmi sonrası gebe kalan var mı ?
Polip çıktı boyutu küçük ama alınırsa iyi olurmuşRahim filminizin sonucu nasıl çıktı
Bende hala regl olmadım 10 gündür testte yapmıyorum üzülmemek için adetim hep gecikiyordu zaten ama bir umut işte bekliyorumBende polikistik overliyim yaklaşık 1 senedir ilaç kullanıyorum temmuz ayında rahim filmi çektirdim temiz çıktı yaklaşık 26 gün falan geçti adetim bu ay ilk defa ilaç kullanmadan adetimi bekledim fakat henüz rahim filminin üzerine adet göremedim hamilelik de çıkmıyor testte siz ne durumdasiniz
Canım ben söktürücü almak için test yapmıştım gecikmemin 26.gunu pozitif çıktı çok şükür sende bi denesen mi aceba ?Bende hala regl olmadım 10 gündür testte yapmıyorum üzülmemek için adetim hep gecikiyordu zaten ama bir umut işte bekliyorum
Adetiniz kaç gün gecikti acebaBende hala regl olmadım 10 gündür testte yapmıyorum üzülmemek için adetim hep gecikiyordu zaten ama bir umut işte bekliyorum
Ayyyy bana umut oldunuz rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin bende yarın yapacağım testCanım ben söktürücü almak için test yapmıştım gecikmemin 26.gunu pozitif çıktı çok şükür sende bi denesen mi aceba ?
Amin çok sağolunHakkınızda hayırlısı ne ise o olsun zorlu bir süreç
Merhaba adet oldunuz muBen de bu ay adet bitince hsg çektirdim ve şuan 4 günlük gecikmem var ilk kez bu kadar gecikti, üstüne bir de göğüs ağrım da var ama cumaya kadar beklemeyi eğer olmazsam öyle kan vermeyi düşünüyorum
Şuan 22 gün :)Adetiniz kaç gün gecikti aceba
Merhaba, evet regl oldum ve bugün bitti. Nasip deyip sustum. Benim göğüslerim şişer ama hiç agrimazdi öyle kasık ağrılarım da olmazdı göğsüm siserdi tamam akşama ya da sabaha regl olacağım derdim ama bu gecikmede şiddetli kasık ağrısı ve göğüs ağrısı yaşadım ve inanın çok umitlendim. Olmadım vakti var deyip bekliyorum bütün tahlillerimiz temiz vardır bir vakti. Umarım sizden güzel haberler alırızMerhaba adet oldunuz mu
Allah razı olsun inşallah sizden de aynı şekilde müjdeli haberleri alırız inşallahAyyyy bana umut oldunuz rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin bende yarın yapacağım test
Test yaptınız mı acebaAyyyy bana umut oldunuz rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin bende yarın yapacağım test
Yaptım ama sanırım bozuk çıktı şansıma :) bir daha yapacağımTest yaptınız mı aceba
Ayy bana da haber verir misin sabırsizlikla bekliyorum bu arada belirtilerin falan var mı hiç ?Yaptım ama sanırım bozuk çıktı şansıma :) bir daha yapacağım
Test bu şekilde , iki üç gündür bel ağrım var sadece bir de özür dileyerek söylüyorum ki 1 haftadır ishal gibi ama değilim gibi de :)Ayy bana da haber verir misin sabırsizlikla bekliyorum bu arada belirtilerin falan var mı hiç ?
Yeni testi ne zaman yapmayı düşünüyorsun acebaTest bu şekilde , iki üç gündür bel ağrım var sadece bir de özür dileyerek söylüyorum ki 1 haftadır ishal gibi ama değilim gibi de :)