Eşimi yolladım nöbetçi eczaneye sabah ilk idrarla yaparım :)Yeni testi ne zaman yapmayı düşünüyorsun aceba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşimi yolladım nöbetçi eczaneye sabah ilk idrarla yaparım :)Yeni testi ne zaman yapmayı düşünüyorsun aceba
Sabah ilk idrar fark etmiyor canım ben bu saatlerde yapmıştım net bi şekilde çıkmıştıEşimi yolladım nöbetçi eczaneye sabah ilk idrarla yaparım :)
Canım naptin test yaptın miEşimi yolladım nöbetçi eczaneye sabah ilk idrarla yaparım :)
Evet hayalet çizgi çıktı hemde 5 dakika dolmadanCanım naptin test yaptın mi
Düzenli adet olan biriyim adetim gecikmedi hiç bir zaman. Çocuk istediğimiz halde adet olmaya devam ettim ilk 3 ay. Meğer geç döllenmiş adet oldum 5 gün dolu dolu 3-4 gün sonra da kasık ağrılarım oldu doktora gittim ne olur ne olmaz bir bakalım dendi kan alındı ve 1 aylık gebesin dedi. Her kadında farklı olabiliyor hayırlısı olsun hakkınız daMerhaba kızlar ,
Polikistik over hastasıyım maalesef zaten çoğu zaman adetim gecikiyor ama yine de merak ettim adet gecikmesi veya rahim filmi sonrası gebe kalan var mı ?
Allah razı olsun inşallah darısı bana ve isteyen herkeseDüzenli adet olan biriyim adetim gecikmedi hiç bir zaman. Çocuk istediğimiz halde adet olmaya devam ettim ilk 3 ay. Meğer geç döllenmiş adet oldum 5 gün dolu dolu 3-4 gün sonra da kasık ağrılarım oldu doktora gittim ne olur ne olmaz bir bakalım dendi kan alındı ve 1 aylık gebesin dedi. Her kadında farklı olabiliyor hayırlısı olsun hakkınız da
Amin canım benimmm. Şuan 2. İstiyoruz ve 5 - 6 aydır olmuyor nasip herşey. Rabbim riziklandirsin seniiiiiAllah razı olsun inşallah darısı bana ve isteyen herkese
Ayyy çok sevindim yaa gözün aydin olsun inşallahEvet hayalet çizgi çıktı hemde 5 dakika dolmadan
Allah razı olsun ama kaset testte yok maalesefAyyy çok sevindim yaa gözün aydin olsun inşallah
Kan testi mi versen aceba en azından için rahat olurAllah razı olsun ama kaset testte yok maalesef
Yarın vereceğim dayanamıyorum bende böyle belirsizliğeKan testi mi versen aceba en azından için rahat olur
Haberini bekliyor olacağım ❣Yarın vereceğim dayanamıyorum bende böyle belirsizliğe
En son testinizi gecikmenin kaçıncı gününde yaptınızMerhabalar, bende 25 temmuzda rahim filmi çekildim, 13 ağustosta regli olmam gerekiyordu, 24 gündür regli olamadım 3 defa evde farklı zamanlarda test yaptım negatif çıktı, eğer regli olmazsam 35. günde kan vermeye gideceğim.
22. gününde evde test yaptımEn son testinizi gecikmenin kaçıncı gününde yaptınız
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah gönlünüzce sonuç alırsınız22. gününde evde test yaptım
Addet gecikince kasıklarda ağrı olurmu adet olucakmis gibi 8 gün gecikti hamile olan varmıAdetiniz kaç gün gecikti aceba
Evet canım ben hamileyim bende olmuştu kasık ağrısıAddet gecikince kasıklarda ağrı olurmu adet olucakmis gibi 8 gün gecikti hamile olan varmı