- 30 Mart 2022
- 5.299
- 3.003
- 103
- Konu Sahibi onbirmayis
İyi çok şükür 10 aylık olduk Zaman çok hızlı değil mi yaNasıl gdıyor? Bebişin nasıl
Sürekli yenidoğan videolarını izliyorum çok özledim süt kokan hallerini
Senin nasıl gidiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi çok şükür 10 aylık olduk Zaman çok hızlı değil mi yaNasıl gdıyor? Bebişin nasıl
İyi çok şukur bugun 10 aylık oldu zamn çok hızlı gercektenİyi çok şükür 10 aylık olduk Zaman çok hızlı değil mi ya
Sürekli yenidoğan videolarını izliyorum çok özledim süt kokan hallerini
Senin nasıl gidiyor
Allahım ayırmasın uzun ömürler versinİyi çok şukur bugun 10 aylık oldu zamn çok hızlı gercekten
Onbirmayıs beni hatırladın mı ilk konuştuğumuzda ikimizde hamile kalmaya çalışıyorduk. Benim eşimdede sıkıntılar çıktı süreç uzadı bugun rahim filmi çekildim, sanırım seninde öyleydi yarım septumlu gibi çıktı doktor çok önemli değil ama bazen düşüğe veya erken doğuma sebep oluyor dedi. Sende böyşe bi sorun olmuş muydu canım :)Kız yok öküz hissi basit zaten o his gelince çoktan uykuya geçiyorsun anlık yani 2 saniye
Evet ben seni sonradan hatırladım özelden çok konuştuk hatta kayınvalidenler sende mi kalıyordu o dönem hatırladığım detaya bakar mısınOnbirmayıs beni hatırladın mı ilk konuştuğumuzda ikimizde hamile kalmaya çalışıyorduk. Benim eşimdede sıkıntılar çıktı süreç uzadı bugun rahim filmi çekildim, sanırım seninde öyleydi yarım septumlu gibi çıktı doktor çok önemli değil ama bazen düşüğe veya erken doğuma sebep oluyor dedi. Sende böyşe bi sorun olmuş muydu canım :)
Evet evet doğru hatırlıyorsun kayınvalidemler bendeydi hala onlarla çok ilgileniyoruz ama artık kendimizlede ilgileniyoruz :)) hatırlamana sevindimEvet ben seni sonradan hatırladım özelden çok konuştuk hatta kayınvalidenler sende mi kalıyordu o dönem hatırladığım detaya bakar mısın
Yarım septum ne bilmiyorum ama benim de kalp şeklimde demişti ama birşey olmadı. Zamanında doğurdum çok şükür. Sen hamile kal da hayırlısıyla
Kız yok beeEvet evet doğru hatırlıyorsun kayınvalidemler bendeydi hala onlarla çok ilgileniyoruz ama artık kendimizlede ilgileniyoruz :)) hatırlamana sevindim
Doktor yarı kalp şeklinde dedi üsten biraz basık. İnşAlşah bende sağlıkla kolaylıkla tam zamanında doğururum. Acaba bu durum çocuk kilosunu etkiliyor mu çok kilo alınca üsten basık olduğu için düşebiliyor diyorlar