Rahim filmi röntgeni çekilen varmı?

betuldagok

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2024
4
0
27
doktorum benden rahim filmi röntgeni istedi ama biraz araştırdığımda acılı bir işlem olduğunu öğrendim. Sizce hamile kalabilmek için bunu yaptırmalı mıyım?

Eger istendiyse yapılmalı. Tüplerde tikanik varmi rahimde perde varmi yada rahmin şekli gibi durumları gozlemlenmesi gerekli.
Acılı bi işlem mi bilmiyorum çünkü ben anestezili şekilde yaptırdım. 10 dk gibi bi kısacık uyku hali oldu. Uyandıktan sonra da regl gibi hafif agri oldu. 2 hafta geçeli gündüzlü doğum sancısı çekmiş biri olarak o agri hiiiiic bi sey.
Eger gebelik planı var ve gebelik elde edilemiyorsa bu işlem gerekli. Kişi bazlı sorun olup olmadığı saptanmasi gerekiyor. Eger bi engel durumu varsa yerinizde sayarsiniz sonuca ulaşmak epey zaman alır.

doktorum benden rahim filmi röntgeni istedi ama biraz araştırdığımda acılı bir işlem olduğunu öğrendim. Sizce hamile kalabilmek için bunu yaptırmalı mıyım?
Devlet hastanesinde anestezi olmadan çektirdim sana tavsiyem çok yorum okuma herkesin acı eşiği aynı değil. Dudak üstüme ağda yaparken ağlıyorum ama hsg den güle oynaya çıktım. Acıdan ziyade ilaç verilirken yoğun bi regl ağrısı hissettim sadece o da kısa sürdü ortalama 2 dk da işlem bitmişti. Bence sen kendine güven işlem kısa ve hızlı zaten 😂

Slm aleykym arkadasim Iste Ben cekindim bunyeden bunyeye fark var rahim filimi olmadan bakmiyorlar Iste tupler tikalimi diye birde cekindigin yere bagli Ben cekindim tansiyonum dustu 2 saat hastanede kaldim eve geldim ogleye dogru sonra arilara dayanaamadim bebek sancisi gibi sonra tekrar ambulansla acile goturdu esim aksam geldim evet bazilarida hic bisey olmdan gidiyor artik eve gidince cekiyolar bilmiyorum bide O anda bir ilac veriyolar oda 1 saniyelik ama fena seni korkutmak istemiyoeum ama Ben bunlari yasadim ve tupler I'm a cikmis asilama oldum tutmadi onu muzdeki ay bakalim nasip

tabiki yaptırın biraz ağrılı olsada geçiyor zaten hemen ağrı kesici alın geçer bende yaptırdım üstelik yapıldığı ay hamile kaldım

iki defa çektirdim ilki çok acılı idi , ikincisini Dr Cevat Bayrak çekti Allah razı olsun ne acı ne birşey , İstanbul’a gidin ona çektirin . Sonra da hamile kaldım zaten

tabiki yaptırın biraz ağrılı olsada geçiyor zaten hemen ağrı kesici alın geçer bende yaptırdım üstelik yapıldığı ay hamile kaldım

iki defa çektirdim ilki çok acılı idi , ikincisini Dr Cevat Bayrak çekti Allah razı olsun ne acı ne birşey , İstanbul’a gidin ona çektirin . Sonra da hamile kaldım zaten
Rahim filmi çekilen ay korunun diyorlar radyasyon alındığı için

X