- 27 Ekim 2024
- 4
- 0
- 27
- Konu Sahibi betuldagok
doktorum benden rahim filmi röntgeni istedi ama biraz araştırdığımda acılı bir işlem olduğunu öğrendim. Sizce hamile kalabilmek için bunu yaptırmalı mıyım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Devlet hastanesinde anestezi olmadan çektirdim sana tavsiyem çok yorum okuma herkesin acı eşiği aynı değil. Dudak üstüme ağda yaparken ağlıyorum ama hsg den güle oynaya çıktım. Acıdan ziyade ilaç verilirken yoğun bi regl ağrısı hissettim sadece o da kısa sürdü ortalama 2 dk da işlem bitmişti. Bence sen kendine güven işlem kısa ve hızlı zatendoktorum benden rahim filmi röntgeni istedi ama biraz araştırdığımda acılı bir işlem olduğunu öğrendim. Sizce hamile kalabilmek için bunu yaptırmalı mıyım?
Slm aleykym arkadasim Iste Ben cekindim bunyeden bunyeye fark var rahim filimi olmadan bakmiyorlar Iste tupler tikalimi diye birde cekindigin yere bagli Ben cekindim tansiyonum dustu 2 saat hastanede kaldim eve geldim ogleye dogru sonra arilara dayanaamadim bebek sancisi gibi sonra tekrar ambulansla acile goturdu esim aksam geldim evet bazilarida hic bisey olmdan gidiyor artik eve gidince cekiyolar bilmiyorum bide O anda bir ilac veriyolar oda 1 saniyelik ama fena seni korkutmak istemiyoeum ama Ben bunlari yasadim ve tupler I'm a cikmis asilama oldum tutmadi onu muzdeki ay bakalim nasipdoktorum benden rahim filmi röntgeni istedi ama biraz araştırdığımda acılı bir işlem olduğunu öğrendim. Sizce hamile kalabilmek için bunu yaptırmalı mıyım?
tabiki yaptırın biraz ağrılı olsada geçiyor zaten hemen ağrı kesici alın geçer bende yaptırdım üstelik yapıldığı ay hamile kaldımdoktorum benden rahim filmi röntgeni istedi ama biraz araştırdığımda acılı bir işlem olduğunu öğrendim. Sizce hamile kalabilmek için bunu yaptırmalı mıyım?
Merhabalar ben de cektirecegim de bu doktor nerde tam olarakiki defa çektirdim ilki çok acılı idi , ikincisini Dr Cevat Bayrak çekti Allah razı olsun ne acı ne birşey , İstanbul’a gidin ona çektirin . Sonra da hamile kaldım zaten
teşekkür ederim herkes sonucunun olumlu olduğunu söylüyor ama işte çok acı çekenler olmuş korktum açıkçasıtabiki yaptırın biraz ağrılı olsada geçiyor zaten hemen ağrı kesici alın geçer bende yaptırdım üstelik yapıldığı ay hamile kaldım
tayinden dolayı ağrıya geldik eskiden istanbulda yaşıyorduk zaman bulabilirsek tabi ama çok uzakiki defa çektirdim ilki çok acılı idi , ikincisini Dr Cevat Bayrak çekti Allah razı olsun ne acı ne birşey , İstanbul’a gidin ona çektirin . Sonra da hamile kaldım zaten
tabiki yaptırın biraz ağrılı olsada geçiyor zaten hemen ağrı kesici alın geçer bende yaptırdım üstelik yapıldığı ay hamile kaldım
Rahim filmi çekilen ay korunun diyorlar radyasyon alındığı içiniki defa çektirdim ilki çok acılı idi , ikincisini Dr Cevat Bayrak çekti Allah razı olsun ne acı ne birşey , İstanbul’a gidin ona çektirin . Sonra da hamile kaldım zaten
dr öyle birşey demedi korunmadık bizRahim filmi çekilen ay korunun diyorlar radyasyon alındığı için
sadece sonrasında ağrı oluyor ağrı kesici iç hemen zaten sonunda mutlu haberler alıcaksın. ona odaklan ağrı falan düşünmeteşekkür ederim herkes sonucunun olumlu olduğunu söylüyor ama işte çok acı çekenler olmuş korktum açıkçası