1dilektut Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Ağustos 2018 1.254 887 73 30 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi 1dilektut #1 doktorum rahim filmi istedi ancak film oncesi antibiyotik yazdi. rahim duvarın hassas dedi ve tibbi bi terim kullandi hatirlayamiyorum. benzer durum yasayan varmi internette rahim filminin rahme zarar verebileceği yirtabilecegi acil ameliyata almaya gerek olabilecegi vb riskler yaziyor korktrum. bilgi ve tecrubenizi aktarabilirmisiniz
doktorum rahim filmi istedi ancak film oncesi antibiyotik yazdi. rahim duvarın hassas dedi ve tibbi bi terim kullandi hatirlayamiyorum. benzer durum yasayan varmi internette rahim filminin rahme zarar verebileceği yirtabilecegi acil ameliyata almaya gerek olabilecegi vb riskler yaziyor korktrum. bilgi ve tecrubenizi aktarabilirmisiniz
merve consume obey die Pro Üye 13 Ocak 2020 45.268 En iyi cevaplar 2 171.767 598 33 30 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi 1dilektut #2 Basınçlı ilaç veriliyor rahme o ilaç doluyken çekiliyor filmi. Ama hiç sorun yaşayan duymadım. Antibiyotiği genelde sonrasında verirler. Korkmayın.
Basınçlı ilaç veriliyor rahme o ilaç doluyken çekiliyor filmi. Ama hiç sorun yaşayan duymadım. Antibiyotiği genelde sonrasında verirler. Korkmayın.
1dilektut Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Ağustos 2018 1.254 887 73 30 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi 1dilektut #3 yanlislikla 2 kere acilmis bu konuyu siler misiniz