Gebeliğe Hazırlık Rahim filmi lütfen yardımcı olun

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hormonlarınız nasıldı neden hsg çekildiniz
Canım hormonlarimda her sey normal çok şükür.
Ben aslında tamamen kendi isteğim ve kuruntum ile çekildim 3. Kez denemiştik olmamışt
Hormonlarınız nasıldı neden hsg çekildiniz

Hormanlarım normaldi. Aslinda doktor çekmek istemedi çünkü 3. Kez denemiştik daha ben tamamen kuruntum ve kendi isteğimle çektirdim temiz çıktı cok şükür.

Kızlar İstanbul da fındık zade Hekimoğlu hsg rahim filmi ni 400 TL ye çekiyor anestezi yok bugün çekildim regl ağrım var işlem 2 3 dk suruyor

Doktorunuz Hsg sonrası korunmanızı söyledi mi?

Merhaba çekildiniz mi? Çekildiyseniz ağrı yaşadınız mı? Bende anestezi konusunda kararsızım sormak istedim

Vallahi bu insanlar bazen cok abartıyor ben 2 yıl önce yaptırdım öyle büyük bir ağrı hissetmedim. Boşuna anestezi felan alma zaten 2 dk lık işlem. Ondan da korkuyorsak doğum nasıl yapacaz dimi öyle düşün

Naçizane tavsiyeniz için teşekkür ederim çekildim filmi ve yapışıklık olduğu İçin ömrümden ömür gitti abartıldığından daha fazlası

Merhaba çekildiniz mi? Çekildiyseniz ağrı yaşadınız mı? Bende anestezi konusunda kararsızım sormak istedim
Bende yapışıklık vardı ve çok fazla canım yandı yaklaşık 1 saat uğraşıldı birde benim rahmim ters olduğu İçin o kadar uzun sürdü 2 gün sonra tekrar gittim o zaman 15 dk falan sürdü kasmayın kendinizi serbest bırakın o zaman daha rahat edersiniz

Dayanılmayacak gibi değil yani? Benimde hafif dönükmüş rahim

Dayanılmayacak gibi değil yani? Benimde hafif dönükmüş rahim
İlk başta yapamadılar bana biraz yapışıklık vardı sağ tüpe hemen geçti ilaç ama sol öyle olmadı 40 dk sadece onla uğraştılar 2 gün sonra kasmadım kendimi geride olduğu İçin daha önden falan denediler o denemede hemen oldu merkez de çok önemli

Darısı başıma inşallah bi
Şekilde kolayca atlatırım umarım

Merhaba geç yanılıyorum kusura bakmayın. Hormonlarımda bir sorun yok neden hamile kalamadigimi anlamak için çektirdik hsg yi. Umarım sizinki de acısız olmuştur. Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…