Canım hormonlarimda her sey normal çok şükür.Hormonlarınız nasıldı neden hsg çekildiniz
Hormonlarınız nasıldı neden hsg çekildiniz
Doktorunuz Hsg sonrası korunmanızı söyledi mi?Merhaba hsg filmi cekinmeye karar verdik hastane sectik Izmirde. Randevu verildi. Sabah 6 dan sonra hiçbir şey yiyip icmedim. 13.00te ozel odaya aldilar,14.00te beni hazirlsyip hsg cekimi icin ameliyathaneye goturduler.cok sterildi hersey. Ardindan narkoz verdiler hiçbir şey hatırlamıyorum. Beni tekrar odaya getirip yatirmislar esim 1,5 saat sonra uyandigimi ve doktorun hsg de hic bir sorun gorunmedigini anlattigini ⁵soyledi. Uyandigimda hafif regl agrisi yasadim ama 15dk da gecti. Hafif kanama 3 gun surdu. Bugun 5. Gun gayet iyim. Herkese rahatlikla tavsiye ederim. Hic korkmayin.
Ben sen şişlide 600 anlaştık nasıl ortamı 2-3 dk mı ben 10-15 dk sürüyor diye duymuştumKızlar İstanbul da fındık zade Hekimoğlu hsg rahim filmi ni 400 TL ye çekiyor anestezi yok bugün çekildim regl ağrım var işlem 2 3 dk suruyor
3 gun iliski olmayacak dendi bana film sonrasiDoktorunuz Hsg sonrası korunmanızı söyledi mi?
2 3 dakika kadar kısa surduBen sen şişlide 600 anlaştık nasıl ortamı 2-3 dk mı ben 10-15 dk sürüyor diye duymuştum
Merhaba çekildiniz mi? Çekildiyseniz ağrı yaşadınız mı? Bende anestezi konusunda kararsızım sormak istedimMerhabalar sizinki anestezi ile olmuş ben ilaçsız olucam hayırlısı inşaallah sıkıntı olmaz biraz acı eşiğim düşük ovulasyon testi de aldım Hsgden sonra da onu deneyeceğim hormonlar falan nasıldı sizin
Vallahi bu insanlar bazen cok abartıyor ben 2 yıl önce yaptırdım öyle büyük bir ağrı hissetmedim. Boşuna anestezi felan alma zaten 2 dk lık işlem. Ondan da korkuyorsak doğum nasıl yapacaz dimi öyle düşünKızlar meraba bugün yine kontrole gittim kadın Doğuma yumurtalarıma baktı ve gayet iyi ve gelişkin olduklarını söyledi 1 yıldır korunmuyoruz ve hamile kalamadım ve film istedi nasıl olur çok canım yanar mı sonrasında neden kanama oluyor benim gibi olan var mı prolaktin ve tiroid hormonumda sıkıntı vardı ama ilaçla düzelttik İstanbul’da uygun fiyata nerde yaptırabilirim
Naçizane tavsiyeniz için teşekkür ederim çekildim filmi ve yapışıklık olduğu İçin ömrümden ömür gitti abartıldığından daha fazlasıVallahi bu insanlar bazen cok abartıyor ben 2 yıl önce yaptırdım öyle büyük bir ağrı hissetmedim. Boşuna anestezi felan alma zaten 2 dk lık işlem. Ondan da korkuyorsak doğum nasıl yapacaz dimi öyle düşün
Bende yapışıklık vardı ve çok fazla canım yandı yaklaşık 1 saat uğraşıldı birde benim rahmim ters olduğu İçin o kadar uzun sürdü 2 gün sonra tekrar gittim o zaman 15 dk falan sürdü kasmayın kendinizi serbest bırakın o zaman daha rahat edersinizMerhaba çekildiniz mi? Çekildiyseniz ağrı yaşadınız mı? Bende anestezi konusunda kararsızım sormak istedim
Dayanılmayacak gibi değil yani? Benimde hafif dönükmüş rahimBende yapışıklık vardı ve çok fazla canım yandı yaklaşık 1 saat uğraşıldı birde benim rahmim ters olduğu İçin o kadar uzun sürdü 2 gün sonra tekrar gittim o zaman 15 dk falan sürdü kasmayın kendinizi serbest bırakın o zaman daha rahat edersiniz
İlk başta yapamadılar bana biraz yapışıklık vardı sağ tüpe hemen geçti ilaç ama sol öyle olmadı 40 dk sadece onla uğraştılar 2 gün sonra kasmadım kendimi geride olduğu İçin daha önden falan denediler o denemede hemen oldu merkez de çok önemliDayanılmayacak gibi değil yani? Benimde hafif dönükmüş rahim
Darısı başıma inşallah biİlk başta yapamadılar bana biraz yapışıklık vardı sağ tüpe hemen geçti ilaç ama sol öyle olmadı 40 dk sadece onla uğraştılar 2 gün sonra kasmadım kendimi geride olduğu İçin daha önden falan denediler o denemede hemen oldu merkez de çok önemli
Merhaba geç yanılıyorum kusura bakmayın. Hormonlarımda bir sorun yok neden hamile kalamadigimi anlamak için çektirdik hsg yi. Umarım sizinki de acısız olmuştur. Geçmiş olsunMerhabalar sizinki anestezi ile olmuş ben ilaçsız olucam hayırlısı inşaallah sıkıntı olmaz biraz acı eşiğim düşük ovulasyon testi de aldım Hsgden sonra da onu deneyeceğim hormonlar falan nasıldı sizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?