• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim filmi........:((( lütfen yardım

teşekkür ederim bayanlar sayenizde korkumu azda olsa yendim ama ağustos dan çok umutluyum bakalım olmazsa çektiricem yapıcak bir şey yok korkunun ecele faydası yok :44:

bende aynı şekilde ağustostan umutluyum bakalım hayırlısı canım ya

hiç korkma cnm agri cok cabuk geciyo anlik bisey bende cok korkuyordum ama okadar degilmis
bilmiyorum canım byağı rahatldım ama sayenizde sağolun
inş bakalım nasip bu bereketli günlerde bol bol dua ediyorum hepimiz için tanıdığım tanımadığım Allah isteyen herkeze nasip eder inş :16:
ende aynı şkilde herkese dua ediyorum :)

canım rahim filminde hiç bir ağrı acı olmuyor inan bana, sadece sıvı giderken adet sancısı gibi bişey oluyor,hepsi bu tek hissedeceğin şey kateter başka bişey yok,ben de senin gibi evham olmuştum internetten araştırmıştım,kimisi çok acıyor falan demiş,kendini kasma bu yeter.Kolay gelsin canım

canım rahim filminde hiç bir ağrı acı olmuyor inan bana, sadece sıvı giderken adet sancısı gibi bişey oluyor,hepsi bu tek hissedeceğin şey kateter başka bişey yok,ben de senin gibi evham olmuştum internetten araştırmıştım,kimisi çok acıyor falan demiş,kendini kasma bu yeter.kolay gelsin canım

çok teşekkür ederm ya çok içim rahatladı valla

benımde senın gıbı uykularım kacmıstı kesınlıkle anestezı al dedıler banada berbat fln dıye bende anestezılı dıye ac gıttım dr ne anestezısı kolay bır ıslem ıcın dedı razı ettı benı anestezısız cektırdım agır duymadım hıc ama bana dr ıslemden yarım saat önce fıtıl verdı kasılmaları engellemek ıcın sende hıc olmadı agrı kesıcı ıcıp gıt faydası olur bırde ped alın yanınıza mutlaka vede yedek ıccamasırı kıyafet bazılarında kanama olabılıyor ıslem sonrası bende olmamsıtı bırde dedıklerıne göre tüpler tıkalıysa ılac dagılırken bıraz agrı oluyomus benım acıktı agrım olmadı yınede korkmayın adet sancısı heray cekıyoruz buda farklı bırsey degıl ınternette okuduklarınız abartıdan baska değıl dogumdan beter dıyenler kac kere dogum yapmıs acaba :111:

Son düzenleme:
benımde senın gıbı uykularım kacmıstı kesınlıkle anestezı al dedıler banada berbat fln dıye bende anestezılı dıye ac gıttım dr ne anestezısı kolay bır ıslem ıcın dedı razı ettı benı anestezısız cektırdım agır duymadım hıc ama bana dr ıslemden yarım saat önce fıtıl verdı kasılmaları engellemek ıcın sende hıc olmadı agrı kesıcı ıcıp gıt faydası olur bırde ped alın yanınıza mutlaka vede yedek ıccamasırı kıyafet bazılarında kanama olabılıyor ıslem sonrası bende olmamsıtı bırde dedıklerıne göre tüpler tıkalıysa ılac dagılırken bıraz agrı oluyomus benım acıktı agrım olmadı yınede korkmayın adet sancısı heray cekıyoruz buda farklı bırsey degıl ınternette okuduklarınız abartıdan baska değıl dogumdan beter dıyenler kac kere dogum yapmıs acaba :111:

teşekkür ederm canım valla çok rahatladım şimdi :) tüpler tıkalı olsa hamile kalmazdım heralde ama bi kere hamile kaldım bebek oluştu falan ama pıhtılaşmadan dolayı kaybettim 8 haftalıkken..benden yumurtalıkta kist patladığı için istiyo tüplere zarar vermiş mi diye bende çok tırsıyorum bakalım nolcak canım hayırlısı ya:)

evet canım kalamazdın kürtajdan sonra yapısıklık olabılıyormus ama sen korkma artık rahatca gıt cektır dedıgım gıbı agrı eksıcıyı ıhmal etme yarım saat kadar öncesı majezık fln al mutlaka

kızlar kist patlaması yaşadım ve 10 aylık evliyim bi kere hamile kaldım ve kürtajla sonuçlandı doktorum kist patlaması tüplere zarar verdi mi diye rahm filmi istiyo bende çok korkuyorum benim gittiğim doktorun bulunduğu hastanede uyuşturmuyorlarmış başka hastanede talebim üzerine yapılır mı ki??

geçmiş olsun canım ben ethica incirli de yaptırdım,korktuğum için bayılttırdım kendimi ve dr iyiki bayıltmışız rahim ağzın dardı çok acı çekerdin demişti.korkuyosan hiç uğraşma 5 dakika bayıltıyorlar hiçbişey anlamıyosun..

şunu unutmayın ki herkesin ağrı eşiği, psikolojisi farklı,siz ağrı hissetmediniz ama başkası çok fena olmuş olabilir.siz hissetmediniz diye acı çeken niye abartmış oluyor anlamadım.bana doktorum kendi söyledi iyiki ilaç vermişim yoksa avaz avaz bağırırdın rahim ağzın çok darmış dedi.daha önce sezaryenle doğurduğum için bilmiyordum.spiral taktırırken de mahfoldum acıdan,tansiyonum düşmüştü oysaki ağrıya dayanıklıyımdır çocukluğumda romatizmam vardı.yani naz kapris yapmadım hissettiğim gerçekti.

şunu unutmayın ki herkesin ağrı eşiği, psikolojisi farklı,siz ağrı hissetmediniz ama başkası çok fena olmuş olabilir.siz hissetmediniz diye acı çeken niye abartmış oluyor anlamadım.bana doktorum kendi söyledi iyiki ilaç vermişim yoksa avaz avaz bağırırdın rahim ağzın çok darmış dedi.daha önce sezaryenle doğurduğum için bilmiyordum.spiral taktırırken de mahfoldum acıdan,tansiyonum düşmüştü oysaki ağrıya dayanıklıyımdır çocukluğumda romatizmam vardı.yani naz kapris yapmadım hissettiğim gerçekti.tabiki doğumdan beter olamaz gerçi bu fazla abartı ama neticede sevimsiz bir hadise..

Back