-
- Konu Sahibi Sofiasofia
Ben korunmadım sadece bı gün ilişki yapmadım sonra devam ettim şükür bir sorun yaşamadımPeki enfeksiyon riski gibi bi şey olmadı o zaman dimi, çünkü aynı ay korunanlar enfeksiyon olmasın diye korunuyorlarmış
Güzel haber alırsam hayırlısı ile mutlaka paylaşıcamİnşallahbekliyorum güzel haberleri
Tamamdır çok sağ olun ya, hani karamsar düşüncelerim gitti bu yorumlardan sonraBen korunmadım sadece bı gün ilişki yapmadım sonra devam ettim şükür bir sorun yaşamadım
Ben zaten normalde de enfeksiyon riskim olduğu için dikkat ediyordum ama galiba doktorların hsg den sonra enfeksiyon riskinden kasıtları film cekinirken bulaşma ihtimaline karşı bir de filmden sonra en az bir hafta cinsel ilişki yasak demişti doktorum her türlü yumurtlama dönemi kaçıyordu o yüzden o ay korundum hiç beklentiye girmedimKısa sürmesi bence en iyi tarafı, enfeksiyon olmaması için dikkat edilmesi gereken bi şey var mı acaba, umumi tuvalete gitmemek gibi?
Şahsen ben anestezisiz yaptıramazdım içim bi tuhaf oluyor , tabii yanınızda birisi olması iyi ama zaten 10 dk baygın kalıyorsunuz sonra hemen kendinize geliyorsunuz 10 dk dinlendikten sonra çıkıyorsunuz bir sorun olmuyor öyle yatmalık bir durum yokYaşadığım yerdeki özel hastane, aneztezili yapmak istemiyor gibi geldi bana. Bayıltmamız gerekir sizi gibi konuştu aneztezi verirsek birilerinin tutması gerekir falan dedi. Hem adet sancısı gibi ağrı oluyor bi şey olmaz dedi, oysa aneztezi seçeneği var. Çok çözemedim
Eğer ki İstanbul da iseniz kadiköy Somed çekilin sıfır ağrı oldu c kollu cihaz olması lazımTamamdır çok sağ olun ya, hani karamsar düşüncelerim gitti bu yorumlardan sonra
Genelde anestezi li çekiyorlar cnm devlette bana öyle yaptılarÖzel hastanelerin bazılarında ağrısız çekim yapıyorlar sadece adet ağrısı gibi hafif bir ağrı oluyormuş ben önümüzdeki ay öyle çektirmeyi düşünüyorum:)
Genelde anestezi li çekiyorlar cnm devlette bana öyle yaptılar
Aynen cnm bide herkesin acı eşiği farklı. Belki acı az olurAnladım canım benim gittiğim doktorum özelde ağrısız çekim yapıyorlarmış adet sancısı gibi oluyor dedi canın yanmıyor dedi:) ama tabi denemeden bilemem :)
Aynen cnm bide herkesin acı eşiği farklı. Belki acı az olur
İnşallah bir daha kötü şeyler yaşamazsin cnm Allah kimsenin kucağını boş bırakmasınİnşallah canım benim. Anestezi almak istemiyorum hiç kürtaj olduğumda almıştım kötü şeyler hatırlatıyor bana..
İnşallah bir daha kötü şeyler yaşamazsin cnm Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
haziran ayında ilk işim çektirmek olucak :)Kesinlikle hsg. Hatta bebek istiyorum diyen herkese çekilse keşke. Mevzu sadece tüp de değil. Bende mesela rahimde minik bir şekil bozukluğu vardı. Bunun için ufak bir operasyon oldum. Bu problem yüzde elli düşüğe sebep olabilir dendi. T Y gibi ciddi şekil bozukluğu da olabilirdi. Bu da kayıp ihtimalini yükseltirdi... Bundan da emin olmuş olursunuz. Hsg çekilsin. Hap kullanımı ertelensin bence.
Bu rahim filmini yumurtlama günlerinde çekiyolarmıMerhaba cnm yanlış düşüncelerdesiniz çünkü her doktor aşılama tüp bebek vs öncesi rahim filmini çekmeden başlamıyor. Hatta çekildikten sonra 3 ay deneme.suresi veriyorlar doktorlar normal yolla olsun diye. Olmazsa aşılama yada tüp bebek öneriyorlar
Cnm bildiğim kadarıyla adet bitiyor onu takip eden 5ngun içinde çekiliyor o güne kadar ilişki yasağı var hamile olursan düşük olmasın diyeBu rahim filmini yumurtlama günlerinde çekiyolarmı
Rahim filmi çektirdiğiniz günle yumurtlama ve çatlama günü arasındaki zaman nasıldı acabaBen bu ay çektirdim ve şu an hamileyim. Alakası var mı bilemiyorum tabi. Tüplerimde tıkanıklık ya da şekil bozukluğu yoktu. Hiç ağrım olmadı sadece çok hafif adet sancısı gibi ufak bir kramp o kadar 5-6 dk sürüp bitiyor zaten. Özellikle sordum ilişki yasağı yok ve korunmanıza gerek yok dedi. Cihazdan cihaza farkediyor sanırım ben Şişli echomarda çektirdim doktorum da çok iyi bir yerde çektirmişsin dedi.
Tam 1 hafta fark var. 1 hafta sonra yumurtlamam gerçekleşti. Adetim 4 gün sürüyor ondan 4 gün sonra film çektirdim genelde adet bitiminden 3-5 gün sonrasına tarih veriyorlar. Film çektirdikten 7 gün sonra da yumurtladım.Rahim filmi çektirdiğiniz günle yumurtlama ve çatlama günü arasındaki zaman nasıldı acaba