violette zor bir yola çıkıyorum Kayıtlı Üye 16 Eylül 2008 1.309 12 45 21 Temmuz 2009 Konu Sahibi violette #1 kızlar dr bendende rahim filmi istedi.İzmirde çektiren arkadaşlar nerde çektirdiklerini ve ne kadar ödediklerini yazabilirler mi? araştırma yapıyorum su aşamada.yardımlarınıza ihtiyacım var.opuyorumnanaktan
kızlar dr bendende rahim filmi istedi.İzmirde çektiren arkadaşlar nerde çektirdiklerini ve ne kadar ödediklerini yazabilirler mi? araştırma yapıyorum su aşamada.yardımlarınıza ihtiyacım var.opuyorumnanaktan
I im35ren Guru Kayıtlı Üye 24 Ocak 2009 23 0 42 23 Temmuz 2009 Konu Sahibi violette #2 merhaba ben özel çınarlı hastanesinde 500liraya çektirmiştim.ama doktorum dışardandıı.
basak 35 iki melek annesi Kayıtlı Üye 28 Mayıs 2008 3.448 8 24 Temmuz 2009 Konu Sahibi violette #3 ege üniversitesinde çektirdim ben ama oraya infertilite servisine müracat etmiştim oradan istek yapıldı ve ücretsiz çektirdim ssk geçerli oluyor
ege üniversitesinde çektirdim ben ama oraya infertilite servisine müracat etmiştim oradan istek yapıldı ve ücretsiz çektirdim ssk geçerli oluyor