- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.398
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
Aslında bu sorunu jinekoloji bölümündeki rahim filmi çektirenler topiği var oraya yazsanız daha doğru yanıtlar alırsınız sonuçta oradakiler doğrudan deneyimli olanlar..benim fikrimse rahim filmi çektirmek rahime zararlı değil aksine yararlı sonuçta verilen ilaçla ufacık bi tıkanıklık varsa onlar açılıyor hatta ondan sonra hamile kalan çok oluyor..yani daha rahim filmi çektirmeden aşılamayı kafanıza takmayın doktor normal olarak tüm aşamaları söylemiş size bende ilk kontrole gittiğimde aşamalar bu şekilde olur diye anlatmıştı..o yüzden bence doktorunuzu dinleyin..ben o topiğe bi göz atmanızı tavsiye ederim.
Kaç yaşındasın ki bizde gittik eşimin sperm sayısına baktılar düşük çıktı , hormonlarım normal çıktı üniversite hastanesine başlıycaz aşılama yada tüp bebek sanırım bu ay belli olacak, rahim filmi çektirmedin gözümde büyüyor bu süreç, rabbim hayırlısını versin.
Rahim filmi hamile kalma ihtimalini de kolaylaştırıyor.
Ablam iki kez anestezi kullanmadan çektirmişti.
İkinciyi çektirdikten hemen sonra da gebelik oldu zaten.
Umarım sizin de öyle olur (istiyorsunuz madem).
Geçmiş olsun.
adetlerin ağrılıysa rahim filminin verdiği ağrı seni etkilemez 1 dk bile sürmüyo acı zaten korkulcak bişey yok bence bunun için anesteziyede gerek yok.
Ben 32 eşim 39 üç yıla yaklaştı biz hemen istedik zaten yaştan dolayı, annemi kaybettim babam kaza geçirdi derken adam akıllı bir tedavi olamadık, gerçi şimdi iki sene içinde iyki olmamış, kaldıramazdım, ailemden uzaktayım . Eşinin spermleri normalse aşılama için erken değil mi? Yaşında küçük inş normal yollarla ummadığın anda mutlu haberi alırsın .Allah razi olsun teşekkür ederim. 24 yasindayim. Esimin sperm sonucu iyi çıkmıştı.
Evet, benim de rahim filmi gözümde büyüyor, o yüzden yaptirirsam da anesteziyle yaptiracagim inşallah.
Peki siz klomen kullandiniz mi? Bunu cok merak ediyorum.
Rabbim size de hayirli saglikli evlatlar versin insallah. Siz kac yasindasiniz ve ne zamandir istiyorsunuz?
Ben 32 eşim 39 üç yıla yaklaştı biz hemen istedik zaten yaştan dolayı, annemi kaybettim babam kaza geçirdi derken adam akıllı bir tedavi olamadık, gerçi şimdi iki sene içinde iyki olmamış, kaldıramazdım, ailemden uzaktayım . Eşinin spermleri normalse aşılama için erken değil mi? Yaşında küçük inş normal yollarla ummadığın anda mutlu haberi alırsın .
Ben İstanbulda özel bir merkezde çektirdim.Anaetezi felan abartı olur bence bu durum için.İyi bir yer bulursanız 20 dk işiniz tamamdır sonuçları bile hemen alısınız.
Rahim filmini Radyomar da çektirdim.Hatta randevu almadan önce bayan- erkek doktor seçimini de yapabiliyorsunuz.Ben de Istanbul'da özel bir hastaneye gidiyorum. Doktorum baya ilgilendi, ondan eminim ama acimiyor mu gercekten? Yani dayanabilecek miyim?
Siz hangi hastane hangi doktora gitmistiniz?
Rahim filmini Radyomar da çektirdim.Hatta randevu almadan önce bayan- erkek doktor seçimini de yapabiliyorsunuz.
Operasyonu yapanları ben bayan tercih etmiştim.Birde benim ailede rahimle ilgili ameliyat vs. çok olunca ablam Zeynep Kamil hastanesinin bir doktoruna götürmüştü (Zorla).O istemişti filmi.
Doktor tavsiyesi etmeyeceğim çünkü benim gittiğim doktor bize tüp bebek yapmak istedi hemen.(Eşimden dolayı)
Bir ürolağa git bile demedi.
Sonuç:Eşim tedavi oldu çok şükür normal yolla hamile kaldım ve prensesim oldu.
Bu arada yengemle dayımın 3 çocuğu oldu.:)Özellikle doktor tavsiye etmemi isterseniz çok çok iyi bir hekim olan Hüseyin Köseoğlu var tek geçerim bu konuda.Doç.tur kendisi.Ayrıca 7 senedir evlat sahibi olamayan dayım ve yengemin doktoru.Göztepe EA hastanesinden emekli.Harika insan.Telefonda bile bana o kadar yardımcı oldu ki anlatamam.
İnşallah canım.Yaşın daha çok genç.Oh ne güzel. Allah evladinizi size bagislasin inşallah.
Ben Kolan Sisli Prof.dr. Meral Aban'a gittim ve artik da ona gidecegim inşallah. Kararliyim. Beğendik doktorumuzu. Inşallah bizde de bir aksilik cikmaz da aliriz biz de prensesimizi ya da prensimizi kucagimiza hayirlisiyla
Özellikle doktor tavsiye etmemi isterseniz çok çok iyi bir hekim olan Hüseyin Köseoğlu var tek geçerim bu konuda.Doç.tur kendisi.Ayrıca 7 senedir evlat sahibi olamayan dayım ve yengemin doktoru.Göztepe EA hastanesinden emekli.Harika insan.Telefonda bile bana o kadar yardımcı oldu ki anlatamam.
Bu arada yengemle dayımın 3 çocuğu oldu.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?