• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Rahim filmi HSG

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Olivia19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2020
29
12
38
39
Kızlar rahim filmi tecrübelerinizi paylaşır mısınız? 1 yıldır bebek deniyoruz, en son menopur ve ovitrelle iğnesi denedim, duphaston kullanıyorum fakat yine işe yaramadı. Doktorlar kesinlikle rahim filmi istiyor tıkanıklık var mı görmek için, fakat yaşadığım ülkede hem aşırı pahalı hem de arkadaşımdan çok acılı bir işlem olduğunu duyduğum için korkuyorum. Aşılama mi denesem o daha ucuz, yoksa hsg rahim filmi mi öncelikle?

Kişiden kişiye değişiyor bir tıkanıklık yoksa eğer acı çekmezsin ama tıkanıklık varsa eğer adet sanıcısı gibi bir ağrı çekebilirsin 🙏🏻

Kızlar rahim filmi tecrübelerinizi paylaşır mısınız? 1 yıldır bebek deniyoruz, en son menopur ve ovitrelle iğnesi denedim, duphaston kullanıyorum fakat yine işe yaramadı. Doktorlar kesinlikle rahim filmi istiyor tıkanıklık var mı görmek için, fakat yaşadığım ülkede hem aşırı pahalı hem de arkadaşımdan çok acılı bir işlem olduğunu duyduğum için korkuyorum. Aşılama mi denesem o daha ucuz, yoksa hsg rahim filmi mi öncelikle?

Şöyle söyliyeyim eğer tüplerde bir tıkanıklık varsa aşılama yapsanız dahi tutmayabilir çünkü spermler yumurtaya ulaşamaz. Rahim filmi çektirdiğim ay yani korunmayı bıraktıktan 1 sene sonra hamile kaldım kimyasal da olsa. Kesinlikle rahim filmi çekinmelisiniz, ağrısı var ama inanın bebek için değer 10 kere gerekse yine 10 kere çekilirdim.

Kizlar bende tikanliklik varmış anestezi aldım zaten anestezi sonrasi agrim acima oldu dun cekildim
Agrikesici verdi dun kullandim suan gayet iyiyim.anestezi olunca hisetmiurisun sorna hissediyorsun tikaniklikvarsa doktor guzelgecti hafif vardı actik dedi bu ay korun 4ay dene dedi sonra geldedi daha ilac vsde vermedi

Ben bugün çekildim inanın hiç ağrı olmadı .hatta okuduklarimdan dolayı o kadar korkarak gittim ki boşuna kendimi germisim

Ben de cekmek istiyorum bir buçuk yıldır deniyoruz ama olmadı en son gittiğim Doktor rahim içi kelime istedim ma nerede çekeceğimi bilmiyorum İstanbul'da yaşıyorum virüsten dolayı Açıkçası korkuyorum İstanbul'da önerebileceğiniz bir doktor ya da hastane var mı anestezi uygulamalarını istiyorum

Back