- 4 Eylül 2012
- 440
- 249
- 303
Evet sanırım birazda moral işi bu, takmamaya çalışacağımBu şekilde hamile kalanlar var forumda da örnekleri var canım sakın o şekilde düşünme
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet sanırım birazda moral işi bu, takmamaya çalışacağımBu şekilde hamile kalanlar var forumda da örnekleri var canım sakın o şekilde düşünme
Arkadaşlar rehim filmi cektirmem gerekiyor fakat jinekologumu genel anestezi için ikna edemedim:çok üzgünüm: Yaptığım araştırmalar son derece gözümü korkuttu.Bu konuda tecrübesi olan arkadaslar paylasırsanız cok mutlu olurum.Şimdiden tesekkürler.
Ben anestezi almadan çektim benim canım normalde çok tatlıdır asla acıya dayanamıyorum. Girmeden önce buralarda okuduklarımdan ötürü gözüm de korkuyordu ama abartılacak hele anestezi alınacak bir işlem kesinlikle değil. En basitinden sadece 5 dk sürüyor ağrısı da o sırada oluyor sonra hafif regl ağrısı gibi bir ağrı oluyor bikac saat akşamına hiçbir şeyim kalmamıştı. Ağrı da sadece ilacı sıkarken oldu bende o da ilaç bittiği gibi bitti bikac dk bile sürmediArkadaşlar rehim filmi cektirmem gerekiyor fakat jinekologumu genel anestezi için ikna edemedim:çok üzgünüm: Yaptığım araştırmalar son derece gözümü korkuttu.Bu konuda tecrübesi olan arkadaslar paylasırsanız cok mutlu olurum.Şimdiden tesekkürler.
Hiç korkmanıza gerek yok 10 dk sürüyor ve hiç acımıyor . Sadece ilacı verirken adet olacakmış gibi kasıklarda Ağrı oluyor bu kadar.Arkadaşlar rehim filmi cektirmem gerekiyor fakat jinekologumu genel anestezi için ikna edemedim:çok üzgünüm: Yaptığım araştırmalar son derece gözümü korkuttu.Bu konuda tecrübesi olan arkadaslar paylasırsanız cok mutlu olurum.Şimdiden tesekkürler.
Şehir hastanelerinde yapılıyor ama aşamalı direk rahim filmi çekilmez diye tahmin ediyorum. İnfertilite bölümünde yönlendiriyorlarHanımlar benimde rahim filmi cektirmem gerekiyor sehir hastanelerinde yapıliyor mu bide jinekoloktan direk sira alınmıyor kadın dogumdan alinca mı yönlendiriliyor acaba
Merhaba, tek anladığım tüp konusu. Tüpleriniz açık görünüyorMerhaba
10 nisanda anestezisiz rahim filmi çektirdim.
Yorumlayabilecek olan var mı acaba?
Teşekkür ederimMerhaba, tek anladığım tüp konusu. Tüpleriniz açık görünüyor