Arkadaşlar rehim filmi cektirmem gerekiyor fakat jinekologumu genel anestezi için ikna edemedim:çok üzgünüm: Yaptığım araştırmalar son derece gözümü korkuttu.Bu konuda tecrübesi olan arkadaslar paylasırsanız cok mutlu olurum.Şimdiden tesekkürler.
Arkadaşlar rehim filmi cektirmem gerekiyor fakat jinekologumu genel anestezi için ikna edemedim:çok üzgünüm: Yaptığım araştırmalar son derece gözümü korkuttu.Bu konuda tecrübesi olan arkadaslar paylasırsanız cok mutlu olurum.Şimdiden tesekkürler.
Ben anestezi almadan çektim benim canım normalde çok tatlıdır asla acıya dayanamıyorum. Girmeden önce buralarda okuduklarımdan ötürü gözüm de korkuyordu ama abartılacak hele anestezi alınacak bir işlem kesinlikle değil. En basitinden sadece 5 dk sürüyor ağrısı da o sırada oluyor sonra hafif regl ağrısı gibi bir ağrı oluyor bikac saat akşamına hiçbir şeyim kalmamıştı. Ağrı da sadece ilacı sıkarken oldu bende o da ilaç bittiği gibi bitti bikac dk bile sürmedi

Merhaba,Dün sabah rahim filmi.çekildim ilk gün bayağı kırmızı kanamam oldu. Bugün de kahverengi pembe kanamalarım oluyor yoğun şekilde. Normal midir acaba?

Günaydın kızlar hsg sonucumu yorumlar mısınız lütfen 🙏

Eklentiler

• IMG_2651.webp
    IMG_2651.webp
    16 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG_2649.webp
    IMG_2649.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 71
Hiç korkmanıza gerek yok 10 dk sürüyor ve hiç acımıyor . Sadece ilacı verirken adet olacakmış gibi kasıklarda Ağrı oluyor bu kadar.

Ben de 2 defa çektirdim bence korkma Allah'a güven ben Dr gittiğimde gebelik için hamile kalkamıyorum . Dr değişikliği yaptım tüplere bakalım önce dedi açık mı değil mi inan belli oluyor benim açılmadı ilaçla yeni 3 hafta oldu lakaraskopi oldum öyle açtılar tüpleri sol tüpe bağırsagim dolanmış sağ tüpüm aktif şuan 🥲 Rabbim benle beraber hepimizi evlat sahibi yapsın inşallah 🤲♥️

Günaydın kızlar bu ay hsg çekildim reglime 3 gün var testime bakar mısınız

Eklentiler

• IMG_3003.webp
    IMG_3003.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 47
Hanımlar benimde rahim filmi cektirmem gerekiyor sehir hastanelerinde yapıliyor mu bide jinekoloktan direk sira alınmıyor kadın dogumdan alinca mı yönlendiriliyor acaba

Hanımlar benimde rahim filmi cektirmem gerekiyor sehir hastanelerinde yapıliyor mu bide jinekoloktan direk sira alınmıyor kadın dogumdan alinca mı yönlendiriliyor acaba
Şehir hastanelerinde yapılıyor ama aşamalı direk rahim filmi çekilmez diye tahmin ediyorum. İnfertilite bölümünde yönlendiriyorlar

Merhaba🌸
10 nisanda anestezisiz rahim filmi çektirdim.
Yorumlayabilecek olan var mı acaba?

Eklentiler

• IMG_7326.webp
    IMG_7326.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 28
Kızlar merhaba, bugün anestezili çektirdim bende çekimden birkaç saat sonra çok ağrım oldu normal mi acaba? Ağrı kesici yazmıştı onu da kullandım sanırım etkisini gösterdi diye şuan ağrım yok ama ödüm kopuyor o ağrıyı yine çekicem diye. Hafifta kırmızı kanamam var

Back
X