- 2 Şubat 2019
- 2.177
- 2.128
Çektirdim ben bugün cOk şükür hem kolay oldu agrisiz hemde temiz cikti. Sende hayırlı sonuçlar al insallahınşallah hayırlı sonuc alırsın bende cuma cektırcm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çektirdim ben bugün cOk şükür hem kolay oldu agrisiz hemde temiz cikti. Sende hayırlı sonuçlar al insallahınşallah hayırlı sonuc alırsın bende cuma cektırcm
Özel hastanede mi yaptırdınız yeni sistem aletler miydiAnkarada hsg çektireceklere tavsiye olarak baskenti önerebilirim .
Cok korkarak gitmistim cekimi yapanlarda çok anlayisliydilar hepsini sevdim. Fiyat olarakta hesapli ayrica AGRISIZ di. (Anestezisiz)
Şükür sonuçlarım da güzel cikti .
Inşallah agrin varmi rutin hayatina dondun muuÇektirdim ben bugün cOk şükür hem kolay oldu agrisiz hemde temiz cikti. Sende hayırlı sonuçlar al insallah
Daha dün çektirdim. Hastaneden cikinca avm ye gittik dolaştık. Agrim hic olmadi hala da yok. Sadece lekelenmelerim var. Oda 3 güne kesilir dediler.Inşallah agrin varmi rutin hayatina dondun muu
Ozel hastane evet c kollu sanıyordum değilmis. Eski sistem oldu.Özel hastanede mi yaptırdınız yeni sistem aletler miydi
Inşallah hamile kalirsinDaha dün çektirdim. Hastaneden cikinca avm ye gittik dolaştık. Agrim hic olmadi hala da yok. Sadece lekelenmelerim var. Oda 3 güne kesilir dediler.
4 , 5 gun yeterli olur rahim agzi kapanmasiicin baana dr oyle deikizlar rahim filminden sonra kacgun iliski yasagi konuluyor
hmm tskurler4 , 5 gun yeterli olur rahim agzi kapanmasiicin baana dr oyle dei
MERHABALAR NEREDE ÇEKİLDİNİZ ACABA ANESTEZİLİ Mİ?750 TL yazacaktım 759 yazmışım
bende yarın anestezili çekincemmerhaba aneztezi almadan çekildim sono nükleer tıp diye bir yerde .
Ama çok zor geçti şimdi ki aklım olsa mutlaka aneztezi alırdım .
bende yarın anestezili çekincem
samsunda ozel hastanedehayırlısı olsun en doğru karar aneztezili olmak nerde çektireceksiniz
inşallah cok gerginim yarini dusunuyorumanladım inşallah temiz çıkar sonuçlarınız .
Geçmiş olsun muhtemelen tikaniklik oldugu icin agrin fazla oldu herhalde. Cok şükür kurtulmuşsunuz.Kızlar hsg cekildim iyiki anestezli yaptırdım tikaniklik varmis açtım dedi ve çok kanamam geldi buay korun dedi hala agrim cok