- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
Açılan tüpler bir daha kapanır mı Kızlar
bnm kapandı herkes için aynı şeyi diyemeyiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Açılan tüpler bir daha kapanır mı Kızlar
Kürtaj düsük herhangi bi operasyon gecirmezseniz kapanmaz.bnm kapandı herkes için aynı şeyi diyemeyiz
Kürtaj düsük herhangi bi operasyon gecirmezseniz kapanmaz.
Arada kurtaj yada agir bi enfeksiyon falan gecirdinmi pekioperasyondan snra çekildim açıldı. 4 ay sonrasında kapandı tekrar.
Arada kurtaj yada agir bi enfeksiyon falan gecirdinmi peki
Cok ilginc ya doktorum öyle demisti bana.brn kimyasal düsük yasamistim ondan sonra cekindim acik cikti korktum simdi ya kapanirsa diyeyok geçirmedim :/
Cok ilginc ya doktorum öyle demisti bana.brn kimyasal düsük yasamistim ondan sonra cekindim acik cikti korktum simdi ya kapanirsa diye
Evet ikiside acik benim.bidaha hsg istemedimi dr o sekilde cok acilan duydum ben.korkma geçmiş olsun. benim sağ tüpüm zaten tıkalı sucuk gibi. diğeride açıldı ama tekrar kapanmış. senin ikiside temizse sıkınıt olmaz
Evet ikiside acik benim.bidaha hsg istemedimi dr o sekilde cok acilan duydum ben.
Ben zaten anestezili düşünüyordum malesef gittiğim hastahane anestezi için çok önceden belirtmeniz gerekiyordu dedi . Bende film çekinmeye geldiğimde tercih ederim diye düşünmüştüm mecburen anestezisiz olduBnce anestizi altında yaptır rahat oluyor ağrı duymuyorsun bnde anestezi altında yaptırdım diğer türlü ister istemez kendini kasarsın tüplerin açılacağı varsa açılmaz stresten
Echomar da cektirdim. Agrisina dayanabilirsin fakat anestezisizcekildiginde acik olan tupler kapali gibi spazm sebebiyle gorunebiliyormus. Bana basta soylemediler anestezisiz cekildim tek tup tikali cikti. Rapora spazm sebebiyle.tikali olabilir yazilmis. Simdi dr yenidn cektir diyor. Nette de arasirdim. Anestezi ile cekilmek gerekiyormus dogru sonuc almak icin. Bir cok dr dan da arastirmalarim.sonucu ogrendim. Bir daha cekilirsem anstezi ile cekilicem. Ilki bosa gittiArkadaşlar rehim filmi cektirmem gerekiyor fakat jinekologumu genel anestezi için ikna edemedim:çok üzgünüm: Yaptığım araştırmalar son derece gözümü korkuttu.Bu konuda tecrübesi olan arkadaslar paylasırsanız cok mutlu olurum.Şimdiden tesekkürler.
Evet sürüyor bn 3 ay önce yaptırmıştım hsg filmi 1 hafta sürdü bnm kasık ağrım normal yani korkmana gerek yok cnmArkadaşlar bilen biri bana yardımcı olabilir mi ben 2 gün önce hsg film çektirdim iki gündür kasik agrım geçmedi antibiyotik ve ağrı kesici ile duruyorum film sonrasiki günlerde böyle agrisi olan var mi doktoru aradığımda normal olduğunu söyledi ama yinede bu kadar uzun sürmesi endişelendiriyor benim bildiğim bir gün ağrın olur ve geçer sol tarafım felaket sızlıyor dün daha berbattım bugün biraz daha iyi bilen ve yaşayan yazsın
Teşekkür ederim bir nevzide olsa için rahatladı enfeksiyon kapmamak için antibiyotik te içiyorum korktum bir anEvet sürüyor bn 3 ay önce yaptırmıştım hsg filmi 1 hafta sürdü bnm kasık ağrım normal yani korkmana gerek yok cnm
Bende tıp fakültesinde yaptırdım özelde 750 tl duyunca hayatta o parayı vermem diyip tıp fakültesinde çektirdim anestezisiz.. hiç ağrım olmadı. ilacı enjekte ederken hafif adet ağrısı şeklinde oldu.tüplerin kapalı ve açık olmasına göre değişiklik gösteriyor diyenler var. Çok da düzgün çıkmıştı film. İyiki de o kadar para vermemişimArkadaşlar rehim filmi cektirmem gerekiyor fakat jinekologumu genel anestezi için ikna edemedim:çok üzgünüm: Yaptığım araştırmalar son derece gözümü korkuttu.Bu konuda tecrübesi olan arkadaslar paylasırsanız cok mutlu olurum.Şimdiden tesekkürler.
geçmiş olsun. benim bir yakınımın iki tüpü da bağlatıldı ya da alındı tam emin değilim. ama sorunlar yüzünden 5 yıldır hamile kalamıyordu. tüpler kapatılınca yumurta toplanıp tüp bebek yapıldı ilk denemede hamile kaldı. istersen bir doktora daha görün öyle karar ver ama bence yaptırılabilir korkmana gerek yok :)Arkadaşlar daha önce de yazmıştım. Şubatta bi hsg çektirdim anestezili. Sol tüp kapalı genişleme var.. sağ tüpte oklüzyon var ve kısmi geçiş sağlandı yazıyodu. Bu hsg filmini ist echomarda bu ay anestezisiz şekilde yeniledim ve sonuç sağ tüp sıvı geçişi sağlandı herhangi bir problem yok. Sol tüpte de sıvı geçisi sağlandı ama tüpte fimbrial fimozis ve ampuller ektazi şeklinde sonuç çıktı. Dr ameliyat ile sol tüpü bağlat ya da aldır sağ tüp ile hamilelik şansın yüksek hormon ve yumurtalık rezerv değerlerin gayet iyi dedi. Bu şekilde tek tüpünde sorun olupda tüpünü aldırmadan sağlıkı tüpü ile sağlıklı bir hamilelik yaşayan var mı? Yoksa ille o ameliyatı olup bağlatmak şartmıdır? 2 senedir bekliyorum. Muhtemelen bu ameliyatı göze alacağım ama tek tüple kalmak da bi risk ya sağlama da bişey olursa ileride diye çok korkuyorum