- 27 Kasım 2014
- 3.653
- 3.854
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum canım benimde sol tüpüm tıkalıydı, hsg ile bu ay açıldı ama bunu hiç düşünmemiştim. Kurt düştü içime şimdikızlar hsg esnasında açılan tüpler kapanır mı geri ya
antibiyotik kullandıysan bişey olmaz inşallah canım çünkü enfeksiyondan falan tikaniyormus benim ikisini de açtılar inşaallah kapanmaz yaBilmiyorum canım benimde sol tüpüm tıkalıydı, hsg ile bu ay açıldı ama bunu hiç düşünmemiştim. Kurt düştü içime şimdi
Hayir herhangi bi düsük ameliyat kürtaj gecirmediyseniz kapanmaz özellikle dra sordum.hatta cok agir sistit geciriyodum o zamanda sordum tikanmaz dimi diye yok alakasi yok demistikızlar hsg esnasında açılan tüpler kapanır mı geri ya
çok sevindim yaa içim içimi yiyordu valla:) çok teşekkür ediyorum canım ☺Hayir herhangi bi düsük ameliyat kürtaj gecirmediyseniz kapanmaz özellikle dra sordum.hatta cok agir sistit geciriyodum o zamanda sordum tikanmaz dimi diye yok alakasi yok demisti
Antibiyotik yazmadı doktor hiç bir şey kullanma dedi banaantibiyotik kullandıysan bişey olmaz inşallah canım çünkü enfeksiyondan falan tikaniyormus benim ikisini de açtılar inşaallah kapanmaz ya
Ben antibiyotik kullanıyorum şu an, 1 hafta kullanmam gerekiyor enfeksiyon kapma riski yüksek olduğundan.Antibiyotik yazmadı doktor hiç bir şey kullanma dedi bana
Merhaba hangi hastanede tedaviye başladınız acabaSperm testi istedi hormon testi yaptim adetin ucuncu gunu.. Bide rahim filmi istedi hepsini birlikte goturmem gerek bakalim duzgun bi tedaviye sonunda basladik canim
Merhaba hangi merkezde çektirdiniz bir de memnun kaldinizmicanım ben istanbulda özel de çektirdim geçen ay. 300 tl di. çekim sırasında ilaç verilirken hafif sızlama gibi oldu ve çekim 2 dk sürdü sürmedi. ağrı kesici ve antibiyotik yazdılar hemen alıp kullandım sıkıntı olmadı korkulacak bir işlem değil
Hiç korkacak bisey yok emin olBende cektirecem cok korkuyorum yardimci olursunuz inslh
Bende cektirecem cok korkuyorum yardimci olursunuz inslh
sonuclariniz nasıl çıktı eşiniz de verdi mi örnek:)merhabalar.. ben çektirdim 4-5 ay oldu korkulacak hiç bir şey yok. anestezili çektirdim, narkozdu(diğer adı aklıma gelmedi) ayılmamdı toplam da 1 saat sürdü. hatta ben devamın da afyona kaplıcaya gittim siz düşünün :)
sonuclariniz nasıl çıktı eşiniz de verdi mi örnek:)
Merhaba bende seninle aynı durumdayım bende 1,5 aydan fazla hastanede yattım ve 8 doz metex le anca düştü malesef. Benimde tıkalı tüpüm. Ama bana en az 6 ay deneme bile dediler metexten sonra çocuk engelli doğabiliyormış. Ankarada en iyi hastane zekai tahir. Başka yere gidip vakit kaybetme bencemerhaba,
4 ay önce dış gebelik geçirdim, 2 kere mtx iğne vuruldum ve 1,5 ay önce beta hcg sıfırlandı.
yakın zamanda adet göreceğim. bu adetim bittikten sonra doktorum korunmayı bırakabileceğimi söyledi. ama ben tekrar aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum
hsg filmi gibi bir şey istemedi doktorum ama ben hsg çektirip emin olup sonra korunmayı bırakmak istiyorum.
ankarada hsg filmi için önereceğiniz doktor/hastane var mı?
yardımcı olursanız çok sevinirim.