- 17 Şubat 2019
- 272
- 222
Bende yeni bugun basladmDevlet hastanesinde infertiliteye gittim.evet karar verdim zaten beklocem biraz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende yeni bugun basladmDevlet hastanesinde infertiliteye gittim.evet karar verdim zaten beklocem biraz
Hangi sehirdesin canim.ne yapti benim ilk olarak gider gitmez amh bakmisti drBende yeni bugun basladm
Hayirlisi olsun insallah canımSperm testi istedi hormon testi yaptim adetin ucuncu gunu.. Bide rahim filmi istedi hepsini birlikte goturmem gerek bakalim duzgun bi tedaviye sonunda basladik canim
Saol canimHayirlisi olsun insallah canım
Antibiyotik aldınız mı?Arkadaşlar 8 martta rahim filmi çektirdim ve 10 martta ilişki oldu, kasıklarımda yanma ve batma var. Sizce bu normal mi?
Hayır canım almadımAntibiyotik aldınız mı?
Enfeksiyon ihtimali için antibiyotik kullanmak gerekiyor. Bana doktorum verdi çok şükür 2 3 gün kasık ağrısı oldu ama çok şiddetli değil. Enfeksiyon mu oldu ki?Hayır canım almadım
Bilmiyorum canım karın ağrısı var, batma oluyor arada. Sol tüpüm tıkalıydı, rahim filminde ilaçla açıldı, rahimde de yapışıklık varmış oda açılmış öyle söyledi doktorum. 5 yıllık evliyim çocuk olmuyordu. Bunlardan mı kaynaklanıyordu bilemiyorum...Enfeksiyon ihtimali için antibiyotik kullanmak gerekiyor. Bana doktorum verdi çok şükür 2 3 gün kasık ağrısı oldu ama çok şiddetli değil. Enfeksiyon mu oldu ki?
Enfeksiyon olsa daha farklı şikayetlerde olmaz mıydı?Erken davranmissiniz enfeksiyon olabilirsiniz
Herkesin bünyesi bir deilki baskasinda olan sende farkli olabilir.benim drda antibiyotik vermisti ve bitene kadar iliski yasakti.sukur enfeksiyon falan olmadim.Enfeksiyon olsa daha farklı şikayetlerde olmaz mıydı?
Doktor bize de 5 günlük antibiyotik kullanımı önerdi, ilişki de yasaktı ilaç bitimine kadar.Arkadaşlar 8 martta rahim filmi çektirdim ve 10 martta ilişki oldu, kasıklarımda yanma ve batma var. Sizce bu normal mi?
Merhaba canım bende inegöldeyim hsg cektirdin mi ben 1 sene once tomokaya sormustum 550 demisti simdi bi bilgin var mi fiyatlardanMalesef bursa inegoldeyim
Hayr cektrmedim henüzMerhaba canım bende inegöldeyim hsg cektirdin mi ben 1 sene once tomokaya sormustum 550 demisti simdi bi bilgin var mi fiyatlardan
Ben istanbulda 600 tl ye çektirdimMerhaba canım bende inegöldeyim hsg cektirdin mi ben 1 sene once tomokaya sormustum 550 demisti simdi bi bilgin var mi fiyatlardan